PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 109 tys. ocen
7,7 10 1 108516
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Filmiki

ocenił(a) serial na 10

Znacie jakieś fajne filmiki z plotkary na you tube zrobione przez fanów?? Ja już znalazłam całkiem spoko fajnych. Podzielcie się swoimi ulubionymi :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Mój ma 15... I zawsze jak się pytam która jest brzydsza, S czy B mówi, że ja. xD

Och młodsi bracia, jakie życie byłoby nudne gdyby nie oni XD
Dziś kupiłam sobie nowe buty i spódnicę i chodziłam po domu cała zajarana ubrana w te rzeczy , oczywiście mój bart nie mógł wytrzymać bez komentarza że źle wyglądam i że mam się schować :P

ocenił(a) serial na 8

Hahah, fajny brat. :D
Moj mi zawsze mowi ze ejstem piekna dopoki pryszcz mi sie nie pojawina gębie :D

kilmenyy

Mój na poczatku się po naśmiewa a potem się przymila bo coś chce :P
Ale jest kochany choć denerwujący ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

mój dokładnie tak samo, czasem mam go dość, ale bez niego zanudzilabym się na śmierc :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Dokładnie! Nie wiem co bym zrobiła bez ciągłych kłótni z moim ;p
Jak mam jakieś nowe ciuchy to też paraduje w nich po domu, a brat się nabija. I mówi, ze i tak jestem brzydka xD Ale czasem potrafi doradzić. Jak jest w dobrym humorze. To wtedy się go pytam w czym lepiej wyglądam ;p

ocenił(a) serial na 8

Haha, to moj najczesciej mowi ze wszystkie inne to pasztety a ja jestem najpiekniejsza, a gdy sie poklocimy to mowi ze ejstem gruba, pryszczata, brzydka itd, a gdy ja udaje ze placze(mama wtedy mowi ze ejstem psychiczna i powinnam sie elczyc), to nagle dozywa sie w nim sumienie i zaczyna mnie rpzepraszac i ze tylko zartowal haha :D
Ojj, niezla beka ejst czasami w domu z nim, calkiem niedawno zarzucil do mniez tekstem: ZAMKNIJ PASZCZE TY SPROSNA SWINIO... Normalnie zamilklam bo nie moglam ze smiechu hahah :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

A to mój mi kiedyś powiedział "zamknij paszcze bo ci naszcze"... Miał mnie wkurzyć, ale efekt byl odwrotny, śmiałam mu się prosto w twarz xDD

Mój brat świetnie naśladuje głosy postaci z Bajek itp.
Ostatnio ma fazę i mówi głosem Czesia, ale tak mu to wychodzi jakby był oryginalny.

użytkownik usunięty
alkamb

Chciałabym to usłyszeć!:D

Zapraszam do Gdańska ;P

ocenił(a) serial na 8
Avril_6

Hahah, z tym "zamnij paszcze bo ci naszcze" tez juz mialam do czynienia, wgl jak sie klocimy to czesto nasza "inteligenta" rozmowa wyglada tak:
-zamknij ryj!
-a ty paszcze!
-a ty morde!
-a ty pysk!
itp. etc. :D

Hahah, chcialabym go uslsyzec w wersji czesio, ale niestety.. Gdzie Żory, a gdzie Gdansk.. -.- ;d

użytkownik usunięty
kilmenyy

I gdzie Katowice, a Gdańsk ;p

kilmenyy

Znalazłam Żory na mapie ;P No fakt daleko xD
Wczoraj mój bart oglądał ze mną Plotkare, jest moim jak się sam nazwał "psychologiem od uzależnień" Oglądał ze mną ostatni odcinek 4 sezonu i pilnował by mnie szlak nie trafił :P
A potem mu tłumaczyłam wszystko o związku Chair. Jesteśmy na etapie 2 sezonu ;P Sam rozrysował oś czasu XD
Ogólnie nigdy się tak nie uśmiałam ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Oś czasu? co tam umieścił? np. pierwszy seks chair? xD

To mój 11 letni brat XD
Kiedy byli ze sobą i kiedy zrywali, TO JEGO pomysł nie osądzać mnie XD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Hhahahahahahaha, padłam :D Oś czasu, dobre :D
Mój to zawsze mnie krytykuje, że same filmy czy seriale o miłości oglądam i się ślinię na jakiś facetow hahaha :D Masakra.
MotherChucker, z Katowic jesteś? :D Ja byłam w Kato jakies 3 miechy temu na ul. reymonta bodajże, kojarzysz? :D
I w centrum jaks złam ze znajomymi to nieźle się uśmiałam, bo jakaś grupka ludzi zorganizowała akcje "free hughs" i na spontana podbiegali do wszystkich napotkanych ludzi i się do nas tulili. :D

użytkownik usunięty
alkamb

Ja miałam taką manię na ten serial po obejrzeniu 3 sezonu! Po tym zakończeniu! Nie będę pisała, bo koleżanka jeszcze nie widziała ;p W każdym razie wiesz o co chodzi xD Opowiadałam mojej babci o Chair. Ona mnie słuchała... Streściłam jej cały serial, a raczej wszystkie wątki, które dotyczyły C&B..;p

ocenił(a) serial na 8

Juz obejrzalam, ba- jestem na 4 odc. 4 sezonu! :D
To zakonczenie bylo straszne, tak mnie poruszylo ze pomimo iz se postanowilam ze doejde od kompa, twie rpzy nim do teraz, zaraz odpalam 4 odc. mama juz mi mowi ze jak nie odejde od kompa to mi go wywali przez balkon bo jestem uzalezniona ale olewam to, przyznaje sie- plotkara mnie porwala i nie spoczne dopoki nie zobacze wszystkiego i nie ebde na bierząco. :D

kilmenyy

Pamiętam jak byłam na 1 sezonie jeszcze i ogladałam, przyklejona do monitora OMG kiedy to było w ferie zimowe 2 lata temu, jak ten czas leci?!
W każdym razie ogladałam od rana do nocy z przerwami na posiłki xD Aż się moi rodzice zdenerwowali ze mnie nie ma całymi dniami i mnie wysłali na dłuuugi spacer z psem, zimno jak cholera a ja paraduje bo całej okolicy, dobrze że mam morze ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Zazdroszczę Ci że nad morzem mieszkasz. :D
Hahah, dokładnie tak teraz wyglądam ja- totalnie przyklejona do monitora. Najpierw podczas Pretty little liars, chwila przerwy, nastepnie 90210- mama tak samo nie umiala mnie odgnić, a teraz totalnie żyję tylko plotkarowym światem i za chiny ludowe nie umiem stad odejsc, zamiast jak normalna 17-latka, przyszła osiemnastka isc na spacer, tłumacze się wiatrem i niezbyt ciekawą pogodą więc oglądam serial. :D

kilmenyy

Wydaje mi się ze normalne 17-latki właśnie to robią oglądają seriale , a jak nie to świry xD Usprawiedliwiam nas, grunt to żyć ze sobą w zgodzie ;D

Kocham morze, nie wyprowadziłaby się stąd ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

No w sumie racja, mama powinna sie cieszyc ze zyje sobie ogladajac serial i nie rpzeszkadzajac nikomu, niz wychodzac w srodku nocy na jakies libacje i wracajac na drugi dzien z kacem.. :D
Jestem normalna! Musze to se zaczac wmawiac bo wpadne w paranoje :D:D

użytkownik usunięty
kilmenyy

A nawet jeżeli z tobą jest coś nie tak to sama nie jesteś xD

ocenił(a) serial na 8

Dokladnie, dobrze ze nie tylko ja borykam sie z takimi uzaleznieniami :D

Właśnie jak nas zamkną w jakimś pokoju bez klamek to razem ;D Ponura wizja przyszłości XD
Ja osobiście wole całą noc oglądać seriale niż włóczyć się po jakiś melinach tarzając się po podłodze z nieprzytomności. :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Dokladnie, i nie to żebym byla jakaś aspołeczna, ale czesto wydajemi sie ze nie pasuje do tej epoki.. Dlatego tak uciekam w swiat ksiazek, filmow, czy jak aktualnie- seriali. ;D
Wole tak spedzac czas niz sie wloczyc i chlac do nieprzytomnosci, nie moje klimaty. ;D
Wgl nigdy nie zrozumeim takiego chlania, ja tam sie potrafie dobrze bawic bez alkoholu, nie potrzeba mi do tego 10 litrwo wódki :D

kilmenyy

Dokładnie mam tak samo, wole zostać w domu niż iść do jakiegoś zatłoczonego klubu gdzie jest pełno pijanych ludzi. Nie mój klimat zupełnie nie mój...
Taki świat ja w Plotkarze mi się podoba, te ich bale itd. Kieliszek szampana i miła atmosfera, z pozoru jak się okazuje XD

użytkownik usunięty
alkamb

Jezu, coraz bardziej przekonuję się do tego,że jestem do was podobna! Też nie chodzę na imprezy. W sumie lubię tańczyć, ale nie bawi mnie atmosfera klubów... Pijani ludzie, faceci, na których trzeba uważać.
Czuję, że odnalazłybyśmy się w świecie Plotkary xD

Oj dobrze ze są ludzie tacy jak ja na tym świecie, myślałam ze jestem odizolowanym przypadkiem ;P

użytkownik usunięty
alkamb

W mojej szkole często mam takie wrażenie... Ale na szczęście są też normalni ludzi w klasie...

No ja teraz w tej klasie z liceum to mam właśnie takie normalne osoby ;D Które nawet oglądają seriale - w tym Plotkarę ;D

użytkownik usunięty
alkamb

To u mnie teraz w liceum w klasie oglądają jakieś 3 osoby. W tym dwie, bo je przekonałam, że ten serial jest świetny. xD

U mnie oglądają też 3 osoby + ja ;P
Ale w wakacje mają zacząć 2 kolejne bo je namówiłam ;P
Jedna wymyśliła że powinnyśmy zrobić nocny maraton z plotkarą.. ;D
Byłoby ciekawie...

użytkownik usunięty
alkamb

Też bym coś takiego chciała... Ale te dziewczynmy mieszkają daleko ode mnie... ;p

No moje znajome też, ale chyba by było wtedy pidżama party ;D

użytkownik usunięty
alkamb

No tak, ale żadnej z nas nie chce się jechać do nikogo ;p I potem rano wracać autobusem/tramwajem...
Wreszcie znalazłam coś w czym idę na zakończenie... I nawet nie wyglądam jak jakiś debil xD

Ja sobie specjalnie spódnice kupiłam ;P A zazwyczaj nie nosze spódnic, wina Blair ;P

użytkownik usunięty

Ja po obejrzeniu Plotkary mam obsesję na pukncie własnej szafy... Teraz to bym tylko obcasy wysokie nosiła ;p

Ja teraz mam obsesje, na żakiety, sukienki o ogólnie takie rzeczy. Żadnych bluz itd.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ach, jak fajnie że Was poznalam, serio :D
Ja tez lubie tanczyc, spotkania ze znajomymi to dla mnie przyjemnosc, ale moim zdaniem do dobrej zabawy nie potrzebny jest alkohol, jezeli towarzystwo ejst fajne, to nie trzeba chlać i szpanować jakim to sie ejst dorosłym, bo sie browary bez dowodu kupiło :D

Haha, ja tam w klasie z LO normalne osoby, ale polowa oczywiscie lubi picie, papierosy itd. :D Ale z wieloma nadaję na tych samych falach, niektore tez tam jakies seriale ogladaja, ale poki co to sie orientuje jedynie co do pamietnikow wampirow, musze kogos namowic na plotkare :D

kilmenyy

U mnie też jest taka grupka co picie itd ale to głównie chłopacy.
Ja lecę oglądać Kompanie braci.
Jeszcze dziś będę ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Ja idę się kapać, nie wiem czy potem bd, czy mnie brat wpuści na komoputer jak wróci od swojej dziewczyny...

ocenił(a) serial na 8
Avril_6

A ja muszę głowę umyć. :D Mam tyle tych klakow a musze myc codziennie, nie znoszę tego. xD
Ja tez nie wiem czy bede, bo jak sie wciagne znowu w ogladanie to mi sie pewnie nie bedzie chcialo na fw wchodzic, moze pozniej.
A ta kampania braci to dobra jest? Bo jedna dziewczyna z forum na ktorym pisze mnie wlasnie dot ego namawia, tzn. namawiala, mowi ze genialne ;>