Czy to prawda, że ma się składać z aż dwóch odcinków? Oczywiście połączonych ze sobą w jeden.
Oby bo nie wyobrażam sobie jak Oni planują wcisnąć drama Dereny, oświadczyny, dwa śluby, aresztowanie Chucka, zdemaskowanie Plotkary, baby Bassa i jakąś chryję między Williamem i Ivy w 42 minuty. Nie mówiąc już o zapowiadanych backflashach i forwordflashu.
wydaje mi się że w ogolę ten finał będzie porażką. Cały sezon zdaje się być jakiś niedopracowany i myślę że ostatni odcinek nie zaspokoi naszych oczekiwań co do zakończenia całej tej historii...
Wprowadzając małą dygresję... wydaje mi się (lub to sprytna podpucha) coraz bardziej że to Dan jest GG xD Zresztą twierdziłam tak od początku :P Promo tylko utwierdza mnie w przekonaniu ;)
Kurcze... możesz mieć racje... To by miało sens, bo wielokrotnie się zastanawiałam kogo "wybiorą" bo wiadomo było, że nie może być to ktoś całkiem zewnątrz.
Wydaje mi się, że to jednak podpucha, bo wątpie że by tak przed finałem dali nam do zrozumienie kim jest prawdziwa Plotkara. Nie było by to juz zaskoczeniem, a właśnie w takim serialu zaskoczenie widza jest najważniejsze. Sądzę, że nie ujawnią kim jest GG i w sumie bym się nie obraźniła, bo gdyby miało się okazać, że to ktoś z głównej paczki to bym się zawiodła, że zniszczyli daną posatć. Do tego oglądając od nowa sezony zwracam uwagę na jakiekolwike wskazówki i nikt by nie pasował do tej roli, bo Plotkara każdemu w zyciu namieszałą i częto wysyłała posty jak wszyscy byli razem.
ooooo kochana tych spojlerów juz tyle było. Ja gdzieś kiedyś przeczytałam, że Plotkara ma się okazać sam Bart Bas ;D Tak więc juz w nic nie wierze ;)
Tez sie wlasnie zastanawiam czy bedzie ostatni episod sklada sie z dwoch czesci, bo gdzies w sieci pisalo ze tak wlasnie ma byc...
The Gossip Girl finale is two parts: 609 ends with a cliffhanger, then 610.
Wychodzi na to, że dzisiejszy odcinek był pierwszą częścią finału, a drugi drugą. To wyjaśnia TBC na końcu. :P
Będę tęsknić za plotkarą, za tą w szczytowej formie, kiedy nie mogłam doczekać się kolejnego odcinka...
Szkoda, że to koniec, ale z drugiej strony się cieszę, bo to, co zrobili z tego serialu błaga o litość.
No cóż. Pozostaje czekać na ostatni odcinek.
Myślę, że Chuck po ślubie z Blair pójdzie do więzienia, a Dan okaże się Plotkarą.
"'Gossip Girl' Finale: The CW Will Air 2 Hour Episode On December 17."
Z moich informacji wynika, że odcinek będzie trwał 2 godziny.
Może im się uda jakoś sensownie zakończyć ten serial.
nie chce mi się wierzyć że w 2h uda im się naprawić to co skutecznie psuli od 4 sezonu masakrując kompletnie w 6
ale najwazniejsze że wogole go już skończą...
Właśnie oglądnęłam 6x09 i promo 6x10. Dawniej na bieżąco sprawdzałam po każdym odcinku kiedy będzie następny (w ogóle sprawdzałam ile jest odcinków) i jakie jest następne promo, w 6 sezonie mało kiedy miałam na to ochotę i czas, bo trochę nudne odcinki. I parę minut temu dowiedziałam się, że GG już się kończy! Myślałam, że będzie pełny sezon z ponad 20 odcinkami. Szkoda, że to już koniec!
ja się już ciesze, to już nie jest Plotkara, to jest jakiś kompletny chłam, chce wymazać ten sezon z mojej pamięci.
chciałam napisać- ja sie cieszę,że to już koniec- coś mi pozjadało wyrazy...:P
Ja tam mimo wszystko będę tęsknić za GG.... może i zrobili z Nate'a ciapciaka ( btw. po co mu ten związek z Sage.....), z Sereny (mega) nimfomankę, z Rufusa dziecko we mgle... Przedłużyli do granic absurdu połączenie się B. i Ch. itp. itd.... ale jakoś się tak przez wzgląd na stare dobre sezony, wzięłam jako constans, cóż nie ma co przeciągać w nieskończoność oby tylko nie spie.przyli zakończenia. Będę tęsknić !
Dan Plotkarą ?? hymmm a to nie było jakoś tak, że on ją zauważył na dworcu kolejowym (w pierwszym odcinku), a potem trafiło to na GG.... Może to taka podpucha, że to dziewczyna.. przecież faceci to najwięksi plotkarze heh... ale sam wkopywałby się tak wielokrotnie??? hymmmm ciekawe czy nam zdradzą kto za tym wszystkim stoi :P
Znalazłam takie coś. Ale uwaga, w linku jest jest opis odcinka (i tak pewnie większość wie cos się wydarzy... :) )
Wg tego opisu, odcinek nr 10 ma trwać 2h, przy czym część to mają być jakieś wywiady, a "Następnie o 21.00 po raz ostatni spotkamy się z przyjaciółmi z Upper East Side."
Taaaa
http://www.swiatseriali.pl/seriale/plotkara-349/news-final-plotkary-tuz-tuz,nId, 719317
Finał zapowiada się strasznie jak na razie... Mam nadzieję, że to tylko w promo i na zdjęciach tak źle wygląda.
Ogólnie, moim zdaniem, wyciekło za dużo spoilerów na temat finału. Strasznie dużo o nim wiemy ;/
Zawsze śmiałam się z ludzi, którzy uważali Dana za Plotkarę, bo dla mnie to absurdalne i nie do przyjecia...
Ale czy zwróciliście uwagę na jego rozmowę z Sereną, kiedy ona mówi w ostatnim odcinku przy barze do Dana, że jesteś jeszcze gorszy od Plotkary, a on zrobił taką dziwną minę i to przemilczał....
jak zrobia z Dana Plotkare to bedzie fun xD chciaz on jest jedna z najbardziej irytujacych postaci serialu (razem z Jenny)... ;D
Ja wcale nie twierdzę, że Dan jest Plotkarą .. to była tylko taka hipotetyczna rozkmina....
no właśnie gow.no wiemy. to ze są zdjęcia to jeszcze o niczym nie swiadczy. pod koniec drugiego sezonu tez zrobili 2 alternatywne zakonczenia, jedno blair & chuck drugie blair & nate i puscili w siec. Głownie przez to obawiam sie ze to nie slub chucka i blair bedziemy ogladac ale serene i dana. Bo: są zdjecia z obu ślubów wiec nie mozna byc pewnym niczego, są zdjęcia jenny i ericka raczej by sie nie pofatygowali na ślub blair i chucka szczególnie ze tak na szybko, no i najwazniejszy powod blair juz miala swoje szcześliwe zakonczenie (2 sezon) dlatego teraz moga dac serenie...
na kontre mam tylko to ze serena i dan nie mieliby potrzeby zenic sie tak szybko, a blair i chuck juz dlugo na to czekali i chuck moze zostac w kazdej chwili aresztowany wiec chcą szybko... jednak to moze nie wystarczyc. mam nadzieje ze moje obawy sie nie sprawdzą bo calym sercem jestem z chair, i całym jestem przeciwko tępej serenie, ale logika kaze mi sie martwic...
Tylko wiesz, gdy kończyli drugi sezon, mieli świadomość źe innych głównych bohaterów mogą zakończyć losy szczęśliwie w kolejnych sezonach, a to final, koniec, więc sądzę, źe stworzą ślub Chair i Dereny, bo te dwie pary maja najwiecej fanów ;-)
Raczej zakończenie to 9 i 10 odcinek, a nie 10 dwugodzinny. Na zakończenie 9 odcinka napis to be continued.
Nie kumam jak Derena moze miec wiecej fanow od Serenate :/ gdyby Dan nie byl takim... Danem to bym im mozliwe ze kibicowala ale on to ciec a nie facet LOL
Musi byc porzadne POZYTYWNE zakonczenie Chair, jak oleja Chair na rzecz Dereny to.... nie trzeba chyba nic pisac na ten temat.
Dan jest irytujący, ale Nate wcale nie jest lepszy, fatalna fryzura i ciągle ta sama beznadziejna mina. Ale to tylko moje zdanie, może komuś podobać się taki brzydalek.
Też podejrzewałam Dorotę o bycie GG, a może to Lily, Rufus, Eric, Jenny?
Nie zdziwiłabym się jakby to była ukrywająca się w NY Vanessa, albo nawet Nelly Yuki :)
ja nie porownalabym Nate do Dana, ten drugi dziala na nerwy jak nikt inny. Nate akurat tez nie jest w moim typie, ale przy Danie na pewno sie wyroznia na plus. ;P
Jesli Rufus okaze sie Plotkara to leze i wyje ze smiechu. xD
Dan jest denerwujący, ale to zachowanie to nic przy jego bujnej czuprynie! Nie mogę patrzeć na niego! :)
Dorota może być plotkarą. Dzisiaj oglądałam odcinek na TVN7 i fajnie na końcu wyglądało jak siedziała przy barze i podsłuchiwała Georginę - takie podejrzane. Może razem z innymi służącymi z NY tworzą plotkarę, robią zdjęcia jak zauważą coś ciekawego (siedzą prawie cały czas w domu i pewnie często w okna spoglądają) i wysyłają :)
Wlosy Dana to jakas porazka. Mnie w ogole przez to cale zachowanie jego i fryzure to facjata jego denerwuje. ;P
I tak źle , i tak niedobrze haha. D obcięty krótko-widac zakola, D. w dłuższych włosach- loczki haha.
ja np już dawno czytałam, że ostatni odcinek ma trwać dwie godziny. Zresztą zazwyczaj tak robią, gdy dany serial się kończy.
Ale jak ja opo 2 se zalożyłam wątek że Dan jest wkurzający, i mnie tak wkurzał i irytował że musiałam sobie ulżyć i owy wątek załoożyć, to wszyscy mnie zjechali.. i mowili ze Dan super... :D teraz macie.
Ktory watek? ja tam sie przylacze xD Serena to ma jakis gust spaczony, doslownie! :D
No coż.. mój wątek 'Dan' załozony bo: od 2 SE zachowywał się jak pajac, nie mogłam wytrzymać już patrząc na niego... w dalszych SE az do 6 pogłębił moją opinie, ale wtedy się rzuciły na mnie wielkie obrończynie Dana.. ;p więc cóż :D
On ma taką jakby nieświadomą wredność w sobie, jest wredny do bólu ale niby wydaje mu się że robi dobrze...
Więc w sumie jakby okazał się GG to... bym się nie zdziwila...
Za kilka dnie sie dowiemy, a jak ktoś chce znać szybciej odp to może sprawdzić w programie tv stacji, która emituje GG ile czasu przeznaczone jest na emisje. Czy standardowo na 1 odcinek, czy wiecej na 2.
http://gossipgirl.alloyentertainment.com/gossip-girl-series-finale-december-1/
Będzie dwugodzinny odcinek.
Zastanawia mnie tylko czy ten cały wywiad z obsadą będzie wliczony w odcinek.
może to będzie tak jak w przypadku Dr House, też najpierw były takie wywiady i to był jeden odcinek a dopiero potem był puszczony ostatni odcinek.
tak czytam kto według was może być Plotkarą, wydaje mi się, że tak jak jest napisane w pełnej obsadzie, że Kristen Bell podkłada głos go plotkary to żaden z bohaterów serialu nie będzie nią a postać Plotkary nigdy nie zostanie pokazana ani ujawniona. Takie moje zdanie. A przed ostatni odcinek całkiem interesujący.