Czy to prawda, że ma się składać z aż dwóch odcinków? Oczywiście połączonych ze sobą w jeden.
transmisja live jest w nocy z poniedziałku na wtorek o 3 naszego czasu, natomiast odcinek powinien być już dostępny we wtorek rano ;) napisy pewnie gdzieś wieczorkiem, chociaż może ze ze względu na to, iż jest to odcinek ostatni to być może szybciej się pojawią ;)
Właśnie tak myślałam sobie, jest to ostatni odcinek, czy bylby ktoś w stanie przetłumaczyć go juz, źeby obejrzeć go we wtorek wieczorem, zdaje sobie sprawę, źe jest dwugodzinny, czyli więcej tłumaczenia, ale byłabym niezmiernie wdzięczna :)
Wersja, że Dorota byłaby Plotkarą jest najlepsza :D Dan jest moim zdaniem zbyt oczywisty i mam nadzieję, że nie będzie dla niego dobrego zakończenia bo jest strasznie dwulicową postacią. Nie trawię go.
Obstawiam Nellie. Taka cichociemna ale od początku była w serialu. Zawsze gdzieś w pobliżu się kręciła, nie zwracała niczyjej uwagi. A ostatnio znowu się pojawia, może to nie jest przypadek?:D
Kto wie moze byc, chociaz wolalabym zeby to nie byla ona. ;P Najbardziej sie uciesze jak Plotkara okaze sie ktos kogo nie znamy.;P ciekawe kim w takim razie Kristen Bell bo ma przeciez byc w finale, w sumie moze sie okazac ze miala swoja wtyke w ich srodowisku ale to raczej nie pasuje.
A moze to Vanessa? LOL
Niee, Vanessa była za głupia. Mnie by zadowoliło gdyby nam pokazali kto jest Plotkarą, ale gdyby bohaterowie o tym nie wiedzieli. Żeby do końca się nie dowiedzieli kto tą Plotkarą jest. Ale niestety już wiemy, że oni też się dowiedzą:/
A w ksiazce sie dowiedzieli? Przeczytalam tylko bodajze trzy tomy, zbyt slabe byly zebym dalej je meczyla i sobie darowalam. ;D ja bym chciala zeby Plotkara jesli juz to sama sie ujawnila a nie ze oni ja rozszyfruja...
No właśnie, jak? Ja dotarłam to 10 tomu i dalej stanęłam, bo w u mnie w bibliotece było tylko tyle a dalej już nie umiem znaleźć :(.
ej, serio? przeczytałam 12 części <bo podobno tylko tyle jest> i nic nie powiedziano kto jest plotkarą.... Możliwe jest, żebym aż tak nieuważnie czytała???
Ja nie czytałam ale z tego co mi wiadomo to nie było ujawnione kto jest Plotkarą więc myślę że uważnie czytałaś a wyżej ktoś w błąd wprowadza
Mam prośbę, mógłby mi ktoś polecić jakąś stronę na której będę mogła obejrzeć odcinek na żywo? Próbowałam znaleźć coś sama, ale na ustvnow.com nie mogę się zarejestrować, a na innych stronach, które znalazłam wyskakuje mi 'not found'. Będę baaardzo wdzięczna za pomoc, we wtorek nie będę miała kiedy go obejrzeć, a do środy ciężko mi będzie nie korzystać z internetu i unikać złośliwych osób zdradzających zakończenie ;p