Skoro megavideo nie działa, zastanawiam się jak będziemy oglądać nasz ulubiony serial ;(
jak dla mnie wszystko bylo widac, jakosc moze nie HD ale jesli masz dosc szybki modem nie powinno byc problemow. Jak ujecia moga byc dziwne?? przeciez to oryginal, ktory jest pozniej kopiowany.
podpiszą, na onecie w wiadomościach czytałam, że podpiszą i twierdzą że to nie wniesie żadnych zmian w funkcjonowaniu internetu i internautów to raz, a dwa ci co interesują się polityką wiedzą że Polska strasznie liże tyłek USA ze względów politycznych i żeby nie zaszkodzić sobie podpiszą to bo ten pomysł wyszedł od nich (USA). Ale to że podpiszą to za parę dni to w życie wejdzie dopiero za parę miesięcy ... czyli przez te parę miesięcy możemy sobie jeszcze ściągać pliki, itp.
i w ogóle nie wiem po co ściemniają, że to nie zmieni funkcjonowania internetu ... jak zmieni i to bardzo ... jeden ruch nie tak i ponosisz konsekwencje ... robią z ludzi jakiś debili ... myślą że ludzie to 100 lat za murzynami są ... napisali głupio że prawnicy zapewniają że nic nie zmieni i myślą że każdy w to uwierzy bo prawnik tak twierdzi ... chcą w taki sposób załagodzić bunt internautów czy jak?
megavdeo nie miało monopolu na seriale, szczęśliwie, więc miłego oglądania
www (kropka) novamov (kropka) com/video/f51c54c33d982
www. novamov. com/video/af2b3756ee3e5 tu jest online tylko bez spacji
www. video.anyfiles.pl/1/1/video/17343#
a ja oglądałam dzisiaj o 2 w nocy to... i powiem wam,że w życiu bym nie chciała tego oglądać tak w telewizji.. reklamy poprostu byly co scene, doslownie co 3 minuty, nie do wytrzymania, u nas to polsat to film pełnometrażowy z tymi reklamami. no a do tego przez te reklamy co chwile tracilam wątek, który był przed reklamami. nie wybrażam sobie takiego oglądania teraz co tydzień, mam nadzieje ze jakoś damy rade z "normalnym" oglądaniem
ja tez ogladalam dzis w nocy mialam wlasnie tez napisac o tych reklamach ze nu nas co 15 min a tam wlasnie co 5 masakra.