Jak podają serwisy w najnowszym odcinku Gossip Girl który zostanie wyemitowany 21 kwietnia jeden z chłopaków z Plotkary ujawni swoją prawdziwą orientację!Kogo obstawiacie?Dan, Nate a może Chuck?:>
Chuck jest w serialu zupełnie inaczej przedstawiony niż w książce wiec jestem pewna, że to nie on.. także stawiam na Erica
Chuck chyba nie będzie gejem, bo przecież przy B. czuł motyle w brzuchu i był o nią zazdrosny, a tego raczej nie udawał ^^
najlepiej żeby on się okazał, bo jakoś nikt inny nie przychodzi mi do głowy. A po za tym homoseksualizm byłby dobrym wyjaśnieniem obok braku "prawdziwej rodziny i domu" próby samobójczej.
Dan odpada bo podobno kocha Serenę, i kochał już Vanessę
Nate kocha Blair i ciągło go do Sereny
Chuck tak jak pisałam wyżej, chociaż liczne podboje mogły być tylko przykrywką, ale po sytuacji z Blair nie sądzę.
Eric pasuje najbardziej /tak po za tematem to on mi przypomina młodą wersję tego kolesia co w lost grał ćpuna/
Przykro mi Panie Kolego ale mam nadzieję, że będziesz zawiedziony ^^
Ewentualnie Nate albo Chuck mogą ogłosić swoją "prawdziwą" orientację seksualną w celu odwrócenia uwagi od Blair, która teraz ma jednym słowem przesrane.
z drugiej strony ten 'książkowy' Chuck też był takim kobieciarzem, jak w serialu.. więc jest jakieś prawdopodobieństwo, że to była tylko przykrywka.
a jeśli chodzi o te 'motyle w brzuchu'.. moim zdaniem on chciał w ten sposób zamieszać B w głowie i w życiu. łudził się też może, że gdy to powie, ona się nad nim w pewnym sensie zlituje albo coś :) że przez to będzie miał jakieś szanse u niej.. ja nauczyłam się nie ufać C i kompletnie do mnie to wyznanie nie przemawia :)
ehh ja Wam mowie ze to bedzie Erik, zobaczycie! poprostu czuje ze tak bedzie..
może ktoś ujawni swoją orientację, ale na pewno nie było tego w odcinku z 21 kwietnia:P
SPOILER do odc. 16 (5 maj), źródło : (nie do końca wiarygodne) WIKIPEDIA
"Dan sees Jenny's boyfriend cheating on her with Erik."
Czyli jednak Erik i nieznajomy chłopak Jenny...
heh no tez wlasnie dzis ogladałam. jeszcze sie okaże ze Serena jest les razem z ta kolezanka Georgina a Chuck tez zreszta jest gejem skoro tak dobrze z Erikiem sie rozumie;)