Hej wszystkim :P widzieliście 16 odcinek?? masakra :D ta koncówka.. co o tym wszystkim sądzicie?? i Erik :) totalny odjazd ;* nie spodziewalalm sie..
Jezoo ja az sie prawie popłakałam na koniec, taki smutny ten moment jak blair gada z serena, aż tu nagle ona wypala ze kogoś zabiła?ŻAL jeżeli to prawda to serial sie robi coraz bardziej głupkowaty.To jak odcinek Tha OC gdy ryan i taylor mieli wypadek i odbywają jakąs podróż w podświadomośći(wtedy zaczełam poważnie wątpić w ten serial).Czy ktoś kto czytał ksiażke może mi powiedzieć czy to prawda ,że serena kogoś zabiła?
ksiazka i serial nie maja prawie zadnych wspolnych watkow.....
jedyne co sie zgadza to imiona bohaterow. a czy serena kogos zabila? no coz. watpie.
Serena mogla zabic pod wplywem alkoholu albo narkotykow. A moze to Georgina zabila i oskarza Serene, bo ta nic nie pamieta?
Właśnie obejrzałam.
Tak myślałam, że powie Blair "zabiłam kogoś" xD
A może zrobiła to razem z Goergie albo afekcie?
Zobaczymy ;D
Myślę ze gdyby zrobiła to razem z Georginą to ta nie straszyła by jej ;/
Może kiedyś ktoś chciał ją zgwałcić i niechcący (broniąc się ) go zabiła.
Ciagle się zastanawiam o co chodzi z tym mężczyzną w promo ;(
Pozdrawiam ;)
Jednak angielski się przydaje ;) Na przykład jak nie ma jeszcze napisów xD
Z tego miejsca chciałabym podziękować mamie za dodatkowego anglika xD
to napewno g.
widzieliscie jak wlała narkotyki do coli s.
to nie musiał być pierwszy raz...
może przy tym morderstwie było podobnie.... a potem g. nawkręcała s., że kogoś zabiła
A ja zgadzam sie z Black Sheep. Tez mi sie wydaje, ze na tym filmiku, ktory G przyslala S bylo nagrane to morderstwo. I Serena zabila, poniewaz bronila sie przed gwaltem...
calkiem mozliwe ale mi sie bardziej podoba ta wersja ze s na tej kasecie razem z g i jakims facetem to robily a
poniewaz bylo to po tym jak serena przespala sie z natem mozliwe ze mocno sie upila lub nacpala (no bo w
koncu czula poczucie winy, tak jak w ksiazce + sex w trojkacie kto nie pijany by sie na cos takiego zgodzil!? )
no i moze ten facet mial zawal ( sex + narkotyki + alkochol to nie jest zbyt dobre polaczenie ) no i zadna mu
nie pomogla. swoja droga nie chcialabym zeby reanimowala mnie nacpana serena van der woodsen jeszcze by
mi zebra polamala. :P
zasadą resuscytacji jest to, że najpierw ratuje się życie potem zdrowie :D
ważne, że S. chciałaby dobrze ratując Ci życie ;)
Pod koniec aż mi łzy poleciały :D Jak serena powiedziała,że zabiła kogoś to poczułam dreszcze na całym ciele :D Nie wiem dlaczego,ale czuję,że ona była wtedy totalnie pijana i tak naprawdę zrobiła to G i po prostu jej to wmówiła... I Eric gejem... Też szokująca wiadomość...
Matko, mi aż szczęka opadła. W książce Serena nikogo nie zabiła, w ogóle nawet nie przypominam sobie, żeby tam była jakaś Georgina... Też myślę, że G. mogła jej kit wkręcić ;). Zobaczy się później.
Ale ci scenarzyści chyba naprawdę nie mają już co wymyślać :P.
w 4 czesci plotkary pojawila sie Georgina Spark byla to dzidziczka-cpunka
"- Nazywam się Georgina Spark. Wszyscy mowia na mnie Georgie. Jestem tutaj , bo nie bylam dosc mila dla mojego ojca, poki nie wykorkowal, wiec muesz czekac,az skoncze osiemnascie lat. Dopiero wtedy bede mogla zyc tak jak chce." To bylo pierwsze spotkanie N z G w cantrum odwykowym "wyzwolenie" Georgie byla dos mila dziewczynka ktorab sprzedala swojego ulubionego konia zeby kupic 50 gramow kokainy :P:P
g:Widzisz, jeśli będę Twoim wrogiem,
Dan to zobaczy.
I jeśli ostry petting nie sprawi, że ucieknie,
będzie ostro;D
moze ktos napisze, na jakim kanale i kiedy w ogole emituja ten serial ? brzmi calkiem calkiem :D z gory dzieki..................................................................