Nie wiem czy mam takie prawo, ale zauważyłam, że miejsce w poprzednim temacie się skończyło, a ja chcę zagłosować i widzę, że nikt jeszcze tego nie zrobił, więc to ja zakładam taki temat.
PS. Oczywiście podsumowaniami i wszystkim innym zajmuje się Dagusia_bojar
Ktoś chętny do podania wyników? Bo dzisiaj miały być, a Shaki chyba nie ma i nie powinna się obrazić :P
Spokojnie, zrobię podsumowanie późnym wieczorem ;)
Mam już nawet spisane głosy.
Aa, ok. Zapomniałam, że Ty dzisiaj robisz podsumowanie, wybacz, że się tak upomniałam;)
Nie ma za co przepraszać ;)
Czekam tylko dlatego, żeby większość osób miała możliwość zagłosowania ;)
IKONA STYLU PLOTKARY: WYNIKI
1. BLAIR (230 głosów)
2. SERENA (192 głosy)
3. LILY (142) głosy
Myślę, że wynik nie jest dla nikogo zaskoczeniem :) Blair od samego początku była niedoścignioną liderką wyścigu po tytuł ikony stylu. Wprawdzie pod koniec Serena deptała jej po piętach, ale nie zdołała zdetronizować królowej, która jak się okazuje, jest również królową stylu :)
A tak oto prezentuje się cała tabela:
1. BLAIR WALDORF
2. Serena van der Woodsen
3. Lily van der Woodsen
4. Juliet Sharp
5. Jenny Humphrey
6. Raina Thorpe
7. Georgina Sparks
8. Olivia Burke
9. Charlie Rhodes/ Ivy
10. Vanessa Abrams
11. Cecylia ‘CeCe’ Rhodes
12. Eleonor Waldorf
13. Anne Archibald
14. Dorota Kisholvsky
Jakieś refleksje? ;)
Mnie się wyniki jak najbardziej podobają. NIKOGO nie zamieniłabym miejscem. Wszystkie są według mnie idealnie ustawione. No może Rainę bym zamieniła z Jenny, ale... nie jednak nie;) A Serenę i Blair widziałabym oby dwie na I miejscu. Wszystko jest perfekto :D Dziękuję Dagusi za świetną zabawę, Shace za kontynuowanie jej i Guzjel za podanie wyników końcowych:)