Zakończyły się dwa konkursy na forum, więc proponuję kolejny...
IKONA STYLU PLOTKARY
Głosujemy oddając 1,2 i 3 punkty na bohaterkę, która Twoim zdaniem ubiera się najbardziej modnie i podoba Ci się jej styl! Głosować można tylko raz dziennie! Podsumowania będę robić w dni: wtorki i piątki. Do wtoku głosujemy na Ikony Stylu, a do piątku na bohaterki zagrożone!
Bohaterki biorące udział w konkursie:
* Blair Waldorf
* Serena van der Woodsen
* Jenny Humphrey
* Vanessa Abrams
* Lily van der Woodsen
* Eleanor Waldorf
* Georgina Sparks
* Anne Archibald
* Celia 'CeCe' Rhodes
* Olivia Burke
* Dorota Kishlovsky
* Raina Thorpe
* Juliet Sharp
* Charlie Rhodes
* Jeśli nie ma tutaj bohaterki, która, Twoim zdaniem, ma szanse w Naszym konkursie do wtorku możesz podawać propozycje dodatkowej bohaterki, np. tak: Do gry: Agnes. Po podliczeniu głosów dodam tę bohaterkę, która uzyskała najwięcej punktów do gry!
Zapraszam do zabawy ;).
Wyniki głosowania:
1. Blair- 107 punkty
2. Serena- 56 punkty
3. Lily- 45 punkty
4. Jenny- 42 punkty
5. Raina- 39 punktów
6. Juliet- 35 punkty
7. Georgina- 32 punkty
8. Oliwia- 19 punktów
9. Charlie- 3 punkty
Zagrożone:
1. Georgina
2. Olivia
3. Charlie
Głosować można tylko raz dziennie podając imię bohaterki, która Twoim zdaniem powinna ODPAŚĆ!
Przepraszam, że tak krótko, ale nie mam dziś zbyt dużo czasu ;).
A tak w ogóle nie chcę żeby wyszło, że się czepiam, ale głosy są źle policzone. Jenny ma 57 głosów, Olivia 22. Póki co sprawdziłam tylko te dwie uczestniczki zabawy, ale już widać, że coś jest nie tak.
Lily: 46, Georgina: 37, Juliet 39, Serena 67. Nie duże różnice, ale jednak są. Niektóre nawet zmieniają wyniki w tabeli.
Przykro mi, jak mówiłam liczyłam na szybko. Nie zmienia to jednak zagrożeń, więc głosujmy dalej ;)
Właśnie dlatego policzyłam te zagrożone ;) Rozumiem, błąd może się zdarzyć. Po prostu zwróciłam uwagę ;)