Jak nazywa się piosenka (i kto ją wykonuje) na samym początku pierwszego odcinka pierwszej serii? Taka z takim gwizdaniem;PPP w reklamie Orange teraz leci.
No tak, to ja będę teraz ściągać wszystkie piosenki z soundtracku, żeby znaleźć tą jedną, żeby dowiedzieć się, że jej zresztą tam nie ma.
"Ręce Ci do tyłka przyrosły", że tak ciężko napisać tytuł piosenki? a tym bardziej posta z sensem? Trochę więcej kultury i trochę mniej opryskliwości ;]
Wiesz ja mam taki patent na te piosenki. Żeby całego soundtracku nie ściągać, po prostu wpisuję w google parę zdań z tekstu piosenki ( akurat tych, które są w serialu ) i z reguły udaje się znaleźć;)
wiesz, ja też mam taki patent :> tylko w tym przypadku nie znałam ani jednego słowa z tekstu piosenki! niesamowite, prawda? :>
Po pierwsze ściąganie może być w niektórych przypadkach nielegalne.
Po drugie może nie jest tak trudno napisać tytuł piosenki, ale trudno nie jest też skorzystać z Google. Jest pełno stron które publikują spis piosenek z serialu w kolejności ich występowania w danym odcinku. Ta piosenka jest pierwsza, więc jej znalezienie nie powinno być problemem.
Poza tym nie trzeba tak daleko szukać. Wystarczy skorzystać z wyszukiwania na forum nad tematami w profilu serialu.
Można wpisać "piosenka pilot" i wyskakuje ci http://www.filmweb.pl/topic/847474/Muzyka+z+%22Plotkary%22.html
A co też strasznego się dzieje, jeśli ktoś zapyta o to na forum?
Jak google nie pomogło, to zapytałam na forum, macie z tym jakiś problem?? Przeżyć nie możecie?