Chair, Dair czy Darena? A może zupełnie nowe pary? Piszcie propozycje :D
Wszystko tylko nie Chair!!! Chair zrobiło się tak straszne, że ociera się o żenadę.
Najbardziej bym chciała żeby Dan i Blair byli razem.
W tym sezonie najfajniej było byc zobaczyć Dana i Blair, ale na koniec serialu chcialabym zakonczenie z przyjaznia Sereny i Blair oraz Dana i Nate'a ;)
Blair sama, Dan niech umrze, Chuck niech spotka jakąś fajną dziewczynę, Nate z Charlie, Serena z Benem (fajny był) i niech wykopią w końcu ta Ivy, bo nie mogę jej znieść. Ta wiecznie zbolała mina...
zgadzam się z Tobą :D albo niech Dan do Vanessy wróci i wyjedzie tam gdzie ona ! :) A Serena z tym Maxem całym może być.
ja tez nie dam rady patrzec na Ivy! nie wiem po co ja trzymaja, tylko nerwy mi psuja :P
Chuck & Blair <3
Blair nie pasuje do Dana a to Chcuka owszem spojrzmy chocby na to jak sie zmienił dla niej ;p
Chair jak dla mnie. Blair zawsze ciągnęło do Chucka nawet jak była w innych związkach i powinni być razem.
A tak wogóle jestem ciekawa co się stanie z Sereną po filnale 5 sezonu. Ciekawe czy będzie tą słynną Sereną co tak imprezowała i ćpała i wogóle. Już się nie mogę doczekać sezonu 6
Serena i Nate - oboje nudni , idealnie do siebie pasują
Chuck niech pozna jaką laskę z Japonii i niech razem wyjadą
Dan i Lola
Blair - zakonnica
Tylko nie Serena z Danem! błagam! to już jest zbyt oklepane xd Serio chcesz żeby Chuck i Blair po tym wszystkim byli razem? mi się to już jakoś nie widzi, chodź jestem fanką Chair ;)
zgadzam sie :P Serena powinna byc z Natem, jesli w ogole by ja z kims laczyc :D
Kiedys lubilam Chair teraz jestem za Dair :)