PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 109 tys. ocen
7,7 10 1 108537
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pozbywamy się najbardziej irytujących dotychczasowych postaci w zamian za jeszcze bardziej irytującą:D równowaga musi być zachowana...

fermina_daza27

Ciekawe dlaczego?
Tylor to raczej w wyniku innych zobowiązań zawodowych (muzycznych) ale dlaczego dają kopa Jessice?
Z Vanessy można by było jeszcze trochę wycisnąć, szczególnie w związku z pojawieniem się Charlie.

A Charlie w ogóle nie jest irytująca.
Lubię wariatkę.
Jest tak smakowicie, po szalonemu nieobliczalna i nieprzewidywalna (czego nie można było powiedzieć o Jenny i Vanessie czy nawet o Juliet).

Mam nadzieję, że jej zbyt szybko nie spacyfikują.

Claudette_2

Za to możemy liczyć na powrót Georginy! Miejmy nadzieję, że dziewczyna wniesie trochę akcji.

http://www.youtube.com/watch?v=CmL1bwY10Es - zdjęcia z 4x20, widać na niech G.

A Charlie? Dla mnie jest jak najbardziej irytująca. Niech szybko z nią kończą.

użytkownik usunięty
vinszea

Czytałam, ze jessica zagra jedyne epizodycznie, bo gra w jakimś filmie zy coś. Szczerze? Tesknic nie bd.

A ja żałuję, że Vanessa nie będzie grała. Była głosem rozsądku w serialu, czymś realnym w porównaniu do UES.

lily333

Ja w sumie też żałuję. Nie dlatego, że ja lubiłam. Za jej krytykanctwo i "męczeńską" minę, ale faktycznie taka przeciwwaga jest potrzebna.

ocenił(a) serial na 9
lily333

głos rozsądku?hehe
ona juz przesiąkła światem intryg i egoizmu ;)
i stała się w tym jeszcze gorsza niz np Blair ;)
Blai knując była urocza, a V? beznadziejna :D

użytkownik usunięty
fnh81

Ale takie postaci również są potrzebne ;p

fnh81

To raczej było rewanż, a nie chęć zdobycia czegoś kosztem innych. Zdziwiłabym się nawet gdyby po tylu latach zbierania batów od mieszkańców UES wreszcie nie zareagowała.

fermina_daza27

Vanessa powinna się pojawić choć na w chwile, w końcu dała książkę Dana do druku, powinna ponieść później tego konsekwencje ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

hahah i ciekawe czy mu odda kase za książkę ;)