PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108494
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Po ostatnim odcinku wyjątkowo nie lubię Jenny. I uważam,że ona się kompletnie nie nadaje do tego żeby zająć miejsce Blair w szkolnym społeczeństwie.
Go Blair ! :)

LeeLou

Zgadzam sie z Toba. Mala Jenny jest zbyt dziecinna zeby dowodzic i za wszelka cene chce sie upodobnic do panienek. Blair byla wredna i pasowala do tego zeby wszyscy sie jej sluchali, tytul odcinka byl nawet dobzre dobrany:). A dziwne jest to, ze Blair tezar trzyma sie z Serena, to po co jej te przyjaciolki?

Gryzio

Ta Jenny to taki mi działa na zeby, ze aż mi sie odechciewa oglądac ten serial mimo, iz jest dobry. AQle na nia po prostu niemoge patrzec i mam nadzieje ze Blair ja w koncu załatwi na cacy:/

OluSiA16

Oj, wiecie, mnie też to irytuje, ale po to tak zrobili, żeby serial nie był monotonny i wprowadzili trochę urozmaicenia.

ocenił(a) serial na 8
Drg_

włączam się aktywnie do popierania blair !
tzn uważam że jej nalezy się 1st place w szkole, ale co do paringów wolałabym nate/jenny a blair zostawiłabym z chuckiem.
może chuck nie jest tak przystojny jak nate, ale bardzo do siebie z miss waldorf pasują [dlatego kocham odcinek victor/victrola;] ]
pozdrawiam.
xoxo, gossip girl :D

iluvfame

Dla mnie Chuck jest taki brzydki, ze nie pasuje na partnera dla zadnej z dziewczyn, a tym bardziej dla ladnej Blair. A Jenny i Nate nie moga sie polaczyc! On jest starszy od niej i to by ogolnie zle wygladalo.. W ksiazce oni byli razem? Chyba nie i tak ma byc!:)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

TAK, w ksiązce przez pewnien czas byli ze sobą. Chociaż nie ma co porównywać serialowej Jenny do książkowej xD, bo to dwie różne osoby!
Któ wie, czy w serialu nie wstawią wątku N&J, ale niech Bóg ich broni od tego pomysłu .... chociaż by się dużo działo!! :D:D:D
pozdrawiam wszystkich fanów :*:*

LeeLou

Powiem wam szczerze ,że ja lubię postać Chucka. Uważam,że byliby dobrana parą z Blair. Takie dwa czarne charaktery razem xD A jakby Jenny była z Natem to bym się poirytowała,bo w ostatnich odcinkach wszystko idzie po jej myśli,to jest głupie.

LeeLou

Ja tez nie bylabym zadowolona ze zwiazku Jenny z Natem. Nie lubie tej gowniarki, jest taka wkurzajaca.. I nie pasuje do Nata!

ocenił(a) serial na 10
LeeLou

tak ja tez jestem za blair...a tak poza tym to ja wolalam ksiazkowa jenny, ta jak dla mnie jest nijaka, tak jakby byla przebrana!
choc to jedyna gosciarka, ktora mogla by byc z natem, bo blair jest zarezerowana dla chucka:P