PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<

Nie sądziłem, że gra osiągnie taki sukces i nie zmieści pod jednym tematem!

Tysiąc postów, odliczając offtopy i moje biadolenie w podsumowaniach itp, oddaliśmy wspólnie GRUBO PONAD 900 GŁOSÓW!!!!
A to jeszcze nie koniec!!!!!

Gdy tylko zabraknie tam miejsca, zapraszam tutaj!

Poniżej przypominam zasady, jakby ktos dołączył lub zapomniał =)

>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<

12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!

AKTUALNIE W GRZE POZOSTALI:

BLAIR
CHUCK
DOROTA
NATE
SERENA

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Serena

ocenił(a) serial na 10
weronelka

Serena

ocenił(a) serial na 10
Rosalind_du_Coudray

oczywiscie wszystkie wielbicielki B glosuja przeciwko S... :(
jak dla mnie szkoda, ale wole aby odpadł NATE.

ocenił(a) serial na 10
elenex89

Serena

ocenił(a) serial na 10
JTina07

Serena

ocenił(a) serial na 10
PrettyGirl23

Serena niech spada!

Shannon_90

SERENA
SERENA!!!!

wiem, za krótki znowu.....

ocenił(a) serial na 9
bailley

Ludzi, chcecie by S. odpadła? Pogięło WAS?!!!!
Nate - ODPADASZ WŁAŚNIE TY

Moje zdanie powinno liczyc sie razy 10 :))

N. nie może pokonac S. =((

Porażka i żal mi Was xd

ocenił(a) serial na 10
mariooo

Niestety, ale NATE...

Go S.!!!

za krótki...;/

mxrtx

W tym tygodniu moje ulubione postacie są zagrożone i kto nie odpadnie i tak smutek ale Serena wybacz Nate jest troszkę fajniejszy

SERENA

ocenił(a) serial na 10
naomi7

SERENA WYPAD! JUŻ WCZEŚNIEJ POWINNA WYLECIEĆ!

igorr_dudek

Nate

Za chwile wyniki, ostatni moment na głos!!!

igorr_dudek

Najgorsze z możliwych...

Pamiętam jak dziś, gdy 8 tygodni temu, niemal jednogłośnie grę opuszczał nudny ERIC, wraz ze swoją ogromną głową. Już w kolejnym tygodniu jego los podzieliła przemądrzała VANESSA. Potem zaczęła się era Rufusa DOMINATORA, który wyeliminował śpiącego Poetę DANA, po czym zabrał się za największą zdzirę serialu, której sam Jezus nie był wstanie okiełznać - GEORGINĘ. Nie oszczędziliście również królowej romansów LILY. Pogromcą RUFUSA okazała się być dopiero Dorota, niejednokrotnie niesiona patriotycznymi okrzykami! Do tego stopnia pobudziła w Was patriotyzm, że udało jej się wyeliminować tuż przed pierwszą piątką Rockową Księżniczkę JENNY, zwaną Little J. Przyszedł czas i na DOROOOŁDE...

Dziś opuszcza nas ostatnia osoba, tuż przed WIELKIM FINAŁEM!

Kto dołączy do tego szanownego grona powyżej?! Kto odpadnie w najgorszym możliwym momencie kaaażdej gry - TUŻ ZA PODIUM?

Już mówię!

W pojedynku Nate vs. Serena, stosunkiem głosów:

55% - 45% odpada S.E.R.E.N.A.!!!!!!!!!!

Finał bez Sereny! I to wyeliminowanej przez Nate! Cóż, takiego scenariusza chyba nikt sie nie spodziewał! Jest jeden malutki plusik tej sytuacji - ELEMENT ZASKOCZENIA!

Tak, fanki Blair nareszcie postawiły na swoim! Świetne posunięcie, wyeliminować najgroźniejszą rywalkę tuż przed finałem! Teraz to już nie ma takiej mocy, która pokonałaby Blair w drodze do zwycięstwa! W baaaaaaaaaaardzo nudnej drodze do zwycięstwa! Do tego stopnia nudnej, że chyba nawet nie ma sensu przeprowadzać tego finałowego głosowania...

Zwłaszcza, gdy zdecydowaliście, że głosujemy w najprostszy z możliwych sposobów... (Chyba też niektórzy się przestraszyli, że inna metoda mogłaby zaszkodzić B.)

Ale cóż, jesli powiedziało się A, trzeba powiedzieć B.

GŁOSWANIE FINAŁOWE UWAŻAM ZA OTWARTE!!!

OTO FINALIŚCI:

BLAIR

CHUCK

NATE

Do Niedzieli głosujemy wpisując BLAIR, yyyyy tzn jedno imię kandydata, który powinien WYGRAĆ zabawę!!!

p.s.

pamiętacie pomysł, o którym kilka razy wspominałem?

OTÓŻ,
Zastanawialiście się kiedyś, coby było, gdyby do rywalizacji ze sobą stanęły obie KRÓLOWE seriali? Jak bardzo iskrzyłoby pomiędzy Naomi, a Blair? Którego króla uznalibyście za seksowniejszego, Chucka czy Liama?

Obserwując, jak wielu graczy, uczestniczy zarówno w grze pod 90210, jak i Plotkary, wpadłem na pomysł GRY, w której zmierzyliby się Wasi ulubieni bohaterowie obu seriali, wyłonieni w Naszych grach! Pierwsze piątki, które wyłoniliście, zaczęłyby rywalizację miedzy sobą! Zasady zostały by jedynie troszkę zmienione, ulepszone...

Jest tylko jeden problem! Dość duży problem techniczny! Gdzie głosować?

POMÓŻCIE!!!

I w ogóle, powiedzcie czy Wam sie podoba ten pomysł?!

Dołaczajcie do swoich głosów opinie na ten temat, jak i ewentualne rozwiązanie problemu!!!

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Chuck! doooo boooju ;)
Nati nie ma szans, z wrednymi fankami B. :P :D
S odpadla... szkoda, ale wazne ze juz dawno pokonala LITTLE j :P

Gra miedzy 90210 a GG moim zdaniem super pomysl! A glosowanie moze odbyc sie na forum serialu, tego w ktorym uczestniczy wiecej osob ;) (to chyba na forum 90210)?

elenex89

Oł yeaah ;P Wielki spisek przeciwko Serenie powiódł się ;P
Dajcie spokój ludzie... nie może do was dotrzeć, że Sereny można po prostu nie lubić? I podejrzewam, że w 70% przypadków to nie ma nic wspólnego z Blair? ;>

A u mnie bez niespodzianek - BLAIR!
Przykro mi, że jestem przewidywalna i nudna ;| ...chyba będę musiała jakoś to przeżyć ;]

A co do pomysłu to nawet niezły ;D Będzie się w co bawić jak nasze obecne gry się skończą :)

jinx_

A ja zagłosuję na Nate niech ma chłopak chociaż ten punkt

ocenił(a) serial na 10
blondyna6

Dobry pomysł taka gra. W sumie chyba to obojętne na której str. by się odbywała. A jeśli chodzi o odpadnięcie Sereny - nie głosowałam na nią, bo jej nie lubię, po prostu i nie ma to żadnego związku z Blair. ;)

Mój głos - CHUCK

ocenił(a) serial na 1
CzarnaKocica

Skoro nie ma S :
CHUCK

Aaa ten głupi Nate, już Little J. mogłaby go zastąpić ... Baa, nawet DAN mógłby.
No trudno, i tak wygra Blair :)
Nate nie ma szans. Kretyn.

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Blair! ;D

Blair, Blair, Blair, Blair...

igorr_dudek

Chuck jest najlepszy ....

elenkaa

BLAIR!

ocenił(a) serial na 10
majkelek

blair

mariooo

Blair

ocenił(a) serial na 8
kama_07

ChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuckChuck ChuckChuckitd

czyli jednym słowem CHUCK!!!!!

yvonne14

Chuck

alex786

S. nie była żadną konkurencją dla B.

BLAIR!!!

dariia_s

Chuck

Kurczę trochę beznadziejny ten sposób może lepiej było oceniać 1, 2, 3 pkt bo tak to wiadomo że rywalizacja będzie się toczyć między Blair a Chuckiem a Nate zostanie w tyle zdobywając kilkanaście głosów

plotkara33

NATE
niech tez zdobędzie parę punktów........................................

bailley

Blair

ocenił(a) serial na 10
Cherry_Crush

BLAIR!

ocenił(a) serial na 8
miss_bitch

Blair.

Co do pojedynku Naomi vs. Blair byłby niesprawiedliwy, bo chociaż GG ogląda
znacznie więcej osób, na filmwebie jest więcej ludzi oglądających 90210.
Zresztą i tak każdy kto ogląda oba seriale, że królowa jest tylko jedna, i
jest nią nie Naomi, tylko Blair.

ocenił(a) serial na 10
nancy500

Blair

ocenił(a) serial na 8
PrettyGirl23

PS. A Serena wcale nie miała żadnej mocy do pokonania Blair. -.- Przecież Chuck jest od niej milion razy bardziej lubiany.

ocenił(a) serial na 10
nancy500

Blair:)

a co do pomysłu Naomi vs. Blair to pomysł jest świetny!!! I moglibyśmy głosować na forach obu seriali. dwa tematy po prostu:)

ocenił(a) serial na 10
nancy500

Blair:)

trochę się uśmiałam z tego jako by S miała być najgroźniejszą rywalką B... Od początku było wiadomo że walka toczy się między Chair. Serena może im buty czyścić.

ocenił(a) serial na 7
Rosalind_du_Coudray

BLAIR!!!!

królowa tego serialu jest tylko jedna i musi być nią Blair!!!:D

sudi2

Wszyscy Blair Blair a ja zagłosuję na Nata niech chłopak ma

A co do pojedynku Naomi&Blair to moim zdaniem fajna zabawa tylko troszkę skomplikowana technicznie no bo jak ktoś ogląda tylko GG albo 90210 to wiadomo że będzie głosował na postać z tego serialu. Ale sam pojedynek byłby świeeeeeeetny.

ocenił(a) serial na 10
muszka8

Blair

igorr_dudek

Z trojga złego - CHUCK.

NeutralGin

niech "wygra" najmniej widzialny z całej trójki, czyli NATE. ;)

ocenił(a) serial na 9
Szmyciek

nie no bitwa bez sereny to nie bitwa ale niech bedzie
niechn wygra sir wspaniały i nieobliczalny CHUCK

ocenił(a) serial na 10
paqulinka

BLAIR

Queen_Bee

NATE NATE NATE NATE

za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Chuck
.........................................

kalista0

Blair :)

.................................

jinx_

Chuck! :}
Mefisto wszechczasów.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
agacz66

Chuck ;)
Co do gry 90210-GG, ja sie na to pisze i bardzo chetnie zagram ;D
(juz wczesniej pisalam) :P