PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

OMG!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qIHjvHYYCSw

I love you! :-D

ocenił(a) serial na 8
Claudette_2

OMG!Już się nie mogę doczekać!;)

plistek43

Ech, przeczytałam taki spojler, że już mi się nie chce oglądać tego odcinka. :(

Claudette_2

A możesz napisać co takiego przeczytałaś? ;))

martusia3318_fw

SPOILER

Ogólnie przeczytałam streszczenie całego odcinka. Coś na zasadzie scenariusza. Ale odniosę się tylko do wątku C&B.
No więc wszyscy odradzają Chuckowi i Blair powrotu do siebie. Oni jednak nie mogą się rozstać więc postanawiają być razem ale w sekrecie przed całym światem. W między czasie Chuck wyznaje co czuje, co wprawia Blair w konsternację. Umawiają się za kulisami na balu maskowym, by porozmawiać o przyszłości ale Juliet (w peruce Sereny) spuszcza kurtynę, by wszyscy mogli zobaczyć czulących się do siebie C&B. Na sali zapada niezręczna cisza. Chuck na oczach wszystkich całuje Blair. Oczywiście w środowisku plotkarskim zaczyna się piekło i Blair jest przerażona. Spotyka się z Chuckiem i mówi mu, że nie mogą być razem, że nie ma dla nich przyszłości. Mówi mu, że chce być niezależna a przy nim nigdy nie będzie do końca wolna. I definitywnie się rozstają.
:(

Claudette_2

nie! :((((

ocenił(a) serial na 7
Claudette_2

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! przecież to nie możliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((((((((((((((((((((

ocenił(a) serial na 7
bloomy_2

zapodaj stronką gdzie jest ten scenariusz PLS

bloomy_2

Na którymś forum zagranicznym czytałam.
A prawie identyczny spoiler jest tutaj:

http://www.youtube.com/watch?v=puVQ8ZSDFNk&feature=related

Claudette_2

W ogóle już dawno zauważyłam pewną tendencję w Plotkarze.
Jeśli jeden odcinek jest fajny, zabawny i pozytywny to zaraz następny jest dołujący i wszytko się w nim dokumentnie pieprzy. :(

Jeśli ten spoiler to prawda to mam nadzieję, że to będzie definitywne rozstanie C&B.
Chciałabym, by im się udało ale kolejnego odgrzewania kotleta chyba nie zdzierżę.

Prawda jest taka, że scenarzyści sami sobie strzelili samobója tworząc Chair.
Uzyskali elektryzującą mieszankę, która razem będzie nudna - oddzielnie nie do przyjęcia.
I chyba sami teraz nie wiedzą co z tym fantem począć.

I jeszcze SEAK PEEK trzech CAPITAL B WITCHES . :P

http://www.youtube.com/watch?v=iJkWHb9VKCI&feature=related

Claudette_2

Ciekawe co nabroiła S., że Lily płaci Juliet za milczenie. Wiedziałam, że S. to czyste zło. Pewnie przez nią ben już nie jest tym optymistycznym nauczycielem.

ocenił(a) serial na 7
Claudette_2

co do tej mieszanki to masz racje, wydaje mi się że nie spodziewali się takiego entuzjazmu fanów dla zwiążku C i B. mam tylko nadzieje że nie skończą serialu tak że każdy POJDZIE swoją drogą....

ocenił(a) serial na 7
Claudette_2

ej ale to chyba nie będzie KONIEC C&B nawet tam coś takiego napisali, przecież oni się kochają... to bardziej wygląda na to że po prostu będzie tlyko mała przerwa żeby na koniec było wielkie BOOM! Matko Chuck będzie ZAŁAMANY :(( z drugiej strony uważam że to nawet dobrze bo powinien się poczuć tak jak Blair po tym gdy on przespał się z Jenny. Tylko najbardziej mnie wkurza fakt że scenarzyści wykorzystują ich rozstania i powroty żeby dalej kręcić ten serial... sorry ale nic ciekawego z wyjątkiem tej pary od 3 serii nie ma

Claudette_2

oooooo:(((((((((((((((((((((((((

elizab

Przeczytałam jeszcze, że niejaka Anna Archibald (czyżby krewna Nate'a?) zaproponowała Blair udział w tworzeniu organizacji dla dziewcząt. I Blair miałaby być twarzą całej fundacji... ale warunkiem było zerwanie wszelkich kontaktów z Chuckiem Bassem, bo według Anny związek z Chuckiem bardzo ciążył na wizerunku publicznym Blair.

I ponoć ta fundacja + potępienie opinii publicznej (wiadomo jak Blair trzęsie się o dobrą reputację) zaważyły na ich rozstaniu.

ocenił(a) serial na 7
Claudette_2

na spoiler tv zostały 2 pary z których jedna się zaręczy i... CHUCK I BLAIR są jedną z nich!!!!!!!!!!!!! wiec może nie wszystko stracone, aczkolwiek czekam na wyniki bo niestety nie znam tej drugiej pary serialowej, która z nimi walczy

bloomy_2

Druga parą jest Lois i Clark ze Smallville.
I niestety wszytko wskazuje, że to jednak oni się zaręczą.
Ostatni odcinek skończył się tak, że Clark poprosił ojca Lois o rozmowę, by zadać "ważne pytanie"... :(

ocenił(a) serial na 7
Claudette_2

no to kiepsko :/ a tutaj jest prawdziwe canadian promo, enjoy http://www.youtube.com/watch?v=29GaGI3tgHw&feature=player_embedded sceny są świetne!!! BOŻE JA CHCE PONIEDZIAŁEK!!!!

bloomy_2

A tak w ogóle to gdzieś mi się wgryzło w oczy, że w grudniu wyemitują tylko 2 odcinki GG i w jednym w ogóle Chucka nie będzie. Czyżby gdzieś się zaszył lizać rany?

ocenił(a) serial na 7
Claudette_2

straszny jest też fakt że w połowie listopada czeka nas znowu 2 tyg przerwa w emisji... będzie 15ty a potem dopiero 29 :/

bloomy_2

Hej:) A wie ktos moze jak nazywa sie piosenka z tego zwiastunu?

ocenił(a) serial na 8
ulcia626

ponawiam pytanie, dziewczyny wyżej:P
zna ktoś tytuł tej piosenki?