PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

No i nasz konkurs dobiegł do końca :-)

Oto wyniki głosowania finałowego:

Chuck Bass - 23 głosy
Blair Waldorf - 198 głosów
Jenny Humphrey - 127 głosów

Tak więc lista w odpowiedniej kolejności wygląda następująco:

1. BLAIR WALDORF

2. JENNY HUMPHREY

3. CHUCK BASS

4. Georgina Sparks
5. Dan Humphrey
6. Nate Archibald
7. Juliet Sharp
8. Dorota Kishlovsky
9. Vanessa Abrams
10. Serena van der Woodsen
11. Lily van der Woodsen
12. Ben Donovan
13. Eleonor Waldorf
14. Rufus Humphrey
15. Penelope
16. Eric van der Woodsen
17. Scott Ronsson

Tak więc całą zabawę wygrała Blair :) srebro dla Jenny :)

Jak się podoba tabela? :) Dla mnie jest OK, szkoda tylko że G. się otarła o pierwszą trójkę, a nie w niej znalazła :P

Dziękuję Wam za czynny udział w konkursie, mieliśmy swoje wzloty i upadki xP czasem spory, czasem miłe pogawędki, ale nie ma co... dzięki temu nudno nie było :-)
Jeszcze raz dzięki wielkie, pozdrawiam wszystkich fanów Blair, fanów Jenny i każdego z pozostałych bohaterów :-)

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Spora róznica pomiedzy 2 i 3 miejscem. Nic dziwnego, Chuck wiele stracił w 4 sezonie a nawet juz w połowie 3

ocenił(a) serial na 7
giselle481

Blair zasłużyła zdecydowanie na to 1. miejsce:)

Karolina1

To prawda spora różnica...ale to na pewno wynika z kiepskiego jak na razie 4 sezonu w jego wykonaniu. Liczę na to, że jeszcze zobaczmy Chucka u szczytu formy :D
Cieszę się też że Dan zaszedł wysoko, myślę że był niedoceniany, a to fajny i mądry chłopak i zasługuje na wysoką pozycję.
Blair jak to Blair, myślę że zasłużyła na pierwszą pozycję. Jest niezawodna.
Jenny-trochę mało jej w 4 sezonie, więc została trochę zapomniana, ale może scenarzyści ku uciesze fanów, przywrócą jej postać do serialu, bo w 1 i 2 sezonie była naprawdę super.

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Dla mnie wyniki się podobają.
Blair zdecydowanie zasługuje na pierwsze miejsce. Fajnie by było gdyby Chuck był na 2 miejscu,a le jak widać nie było mu to pisane. ;) Cieszę się, że i Dan zaszedł tak daleko. Według mnie to tylko jeszcze Vanessa mogłaby być troszeczkę niżej, przynajmniej jedno pole. ;)

urszulankaa

Jestem bardzo zadowolona z wyników. Blair zdecydowanie zasłużyła na 1. miejsce.

No cóż... powoli wszystkie konkursy na forum się nam kończą ;(

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Mnie wyniki końcowe satysfakcjonują:) Ważne że Blair jest pierwsza, a Chuck i Dan całkiem wysoko:D

ocenił(a) serial na 8
marilynqueen

coś mało komentarzy na zakończenie he he :P

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

To prawda, Co jest ludzie? żadnych refleksji po zakończeniu?:) Ja jestem zadowolona z wyników, bardzo fajnie się ułożyły, no może Serena, która bywa wkurzająca, to jednako powinna być troszkę wyżej, bo ogólnie to dobra z niej dziewczyna i raczej nigdy nie miała złych zamiarów;)

Sajmonnn

Ja mogę skomentować;) Jestem bardzo zadowolona z wyników! I faktycznie jakoś tak się stało, że ostatnio we wszystkich konkursach wygrywa Blair. Myślę, że to dlatego, że czwarty sezon naprawdę należał do niej:D

ocenił(a) serial na 10
mitenka

a ja finał przegapiłam :( i moj chuck nie wygral co mnie troche smuci. ale przezyje bo blair tez jest barwna postacia:)))))

ocenił(a) serial na 8
migotka13

Chuck i tak nie miał szans na wygraną ;) Sama pomimo mojej wielkiej sympatii do Chucka głosowałam na Blair ;) A wyniki jak najbardziej mi się podobają ^^

ocenił(a) serial na 8
guzjel

Mnie się też wyniki podobają mimo, że u mnie na pierwszym miejscu jest Chuck, a na drugim Blair ;) Ale wyniki bardzo trafne jak dla mnie ;)