Proponuję zabawę dokładnie na tych samych zasadach, jak prowadzę w przypadku Pamiętników wampirów. Mianowicie poniżej znajdziecie listę bohaterów Gossip Girl. Każdy może raz dziennie zagłosować na trzy swoje ulubione postaci przyznając im kolejno 3,2 i 1 punkt. W każdą środę będę sumował głosy i dwie osoby z ich najmniejszą liczbą będą nominowane do odstrzału. Do piątku będziemy głosować kto ma odpaść i od soboty na nowo, aż do wyłonienia zwycięzcy :-)
Poniżej lista postaci, które biorą udział w konkursie:
Serena van der Woodsen
Jenny Humphrey
Vanessa Abrams
Lily van der Woodsen
Dan Humphrey
Blair Waldorf
Chuck Bass
Nate Archibald
Rufus Humphrey
Georgina Sparks
Eric van der Woodsen
Dorota Kishlovsky
Eleonor Waldorf
Penelope
Juliet Sharp
Ben
Scott Ronsson
Do dzieła :-)
A oto wyniki głosowania z tygodnia:
1. Jenny Humphrey - 155 pkt
2. Chuck Bass - 91 pkt
3. Blair Waldorf - 84 pkt
4. Georgina Sparks - 61 pkt
5. Dan Humphrey - 33 pkt
6. Juliet Sharp - 32 pkt
Nate Archibald - 32 pkt
7. Serena van der Woodsen - 28 pkt
8. Ben - 24 pkt
Dorota Kishlovsky - 24 pkt
9. Lily van der Woodsen - 17 pkt
10 Vanessa Abrams - 14 pkt
11. Eleonor Waldorf - 8 pkt
Tak więc kolejny tydzień z rzędu i kolejny złoty medal został przyznany dla Jenny xD
2 miejsce w tym tygodniu Chuck, zaraz za nim Blair :-)
Tuż za podium Georgina :P (cieszę się z jej wysokich notowań, bo ją wprost uwielbiam, mam nadzieję, że wróci jeszcze do serialu:P he he takie moje małe zdanie). Wysoko, w tym tygodniu, bo na 5 miejscu Dan - i dobrze!;-) za nim Juliet, Nate.
Najsłabiej w tym tygodniu wypadły dwie panie, a mianowicie Vanessa i Eleonor... I to na nie do piątku głosujemy, która ma odpaść? Vanessa czy może Eleonor? Każdy ma do oddania 1 głos dziennie. Do dzieła!;-)
Vanessa - już od dłuższego czasu mnie tylko denerwuje i cieszę się, że ostatnio nie ma jej w serialu. ;)