Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.
Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)
No aj się nie znam przecież ;p
A ja jestem brunetką... Jak byłam mała to miałam loki, teraz to nawet fale to to nie są ;p No i zawsze marzyłam o rudych włosach lub o miodowym blondzie. ale brwi mi na to nie pozwalają, są czarne...
Mi się strasznie kręci tylko jedna strona... Wiecie jak to wygląda? Ja muszę prostować po każdym myciu głowy
Krój mi się podoba i te paseczki też, ale znowu materiał średnio. Ale ładna jest moim zdaniem:) No i sukienki odcięte pod piersiami, powyżej pasa, są najlepszą opcją dla dziewczyn z krótkimi nogami, bo je wydłużają. Wiem co mówię, bo mam ten sam problem, nie jestem niska (170 cm), ale nogi mam dość krótkie.
Proponuję zmienić temat, bo nudzi mi się już gadanie o sukienkach i kolorach;) Co wy na to?
Jej tylko nie mowmy o jedzeniu , bo ja cały czas głodna jestem , a mi tez nie mozna ...
Skoro jesteśmy na filmwebie, to może pójdziemy po najmniejszej linii oporu i pogadamy o filmach? Tylko błagam, nie 'Szkoła uczuć' - ten temat został już wystarczająco wyeksploatowany;)
Ja mam film . Pogadajmy o Zmierzchu , wiem ze to sie wyda banalne a tu juz dorosłe kobiety mamy. Ale wszyscy na to najeżdżają , a każdy myśli coś innego , ale wstydzi się przyznać . Fakt film jest z deka kiepski ale książka byla świetna
Ja nie oglądałąm i nie czytałam.Nie lubię wampirów chyba że pamiętniki:P
btw. nie jestem dorosła
No ale są dorosle kobitki tu oprócz ciebie . Dobra kiepski temat . Żeby nie było nie jestem zmierzchomaniaczką i pattinsomaniaczką albo co
Ja właśnie zjadłam kolację i więcej jeść nie zamierzam. W ogóle odświeżam sobie piosenki Linkin Parku. Kiedyś tego słuchałam, nawet w dzieciństwie nazwaliśmy kota u dziadka Cheaster na cześć wokalisty LP. A potem przestałam tego słuchać.
Oj, ja bardzo zmieniłam muzykę do słuchania. Kiedyś zachwycał mnie HSM, a teraz wolę takie bardziej dojrzałe teksty
Ja nie mam nic przeciwko ostatniej płycie, nie jest tak dobra, jak starszy materiał, ale mimo wszystko podoba mi się.
HSM! O Boże! Szalałam za tym xD OCzywiście dawno temu mi przeszło, ale do dzisiaj znam niektóre teksty piosenek "We're soaring...flying..." ;p
"Together…together… together everyone
Together…together… C’mon let’s have some fun"
Nigdy nie przeszłam fazy na Disney'owskie gwiazdki, ani żadne Tokio Hotel czy inne boysbandy. Jakoś tak miałam, ze przejmowałam muzykę od siostry i tak w 4-5 klasie podstawówki słuchałam punk rocka, bo ona wtedy byłą w gimnazjum i przechodziła tą fazę.
Tak więc w sprawie 'Zmierzchu'. Film są kiepskie - to wiedzą wszyscy. Drewniana Stewart, pseudotajemniczy Pattinson... Ale co do książek to mimo, że są to wyjątkowe odmóżdżacze bez jakiejkolwiek wartości artystycznej to jednak ja je lubię. Przeczytałam wszystkie chyba z 3 razy, bo po prostu fajnie się je czyta. Dobrze jest czasem wyłączyć myślenie i po prostu poczytać coś dla czystej rozrywki, odprężenia.
Moje ulubione piosenki to : Dla ciebie, Chciabym umrzeć z miłości i nowa Ukryte i Art. Brut . Wszystkie są świetne . Cisza i wiatr tez jest super
Ja wolę angielskie. JA jakoś nie umiem szukać piosenek i tylko to, co mi ktoś poleci czy coś
Ale musi być znany zeby miał fajne ? Ci mniej znani są lepsi . Bez obrazy , ale jeszcze mało poznałaś rzeczy , ja też nie ale trzeba ciągle odkrywac coś nowego i nie koniecznie kierować się nowymi gwiazdkami i tym co lubią wszyscy
Wiem (miałam iść spać). No włąśnie to miałam na myśli, że znani są gorsi. Bo niektórzy mają na prawdę talent, a nie wtyki...
No a wspomniane już Myslovitz? A Dżem? Republika? Pierwsze z brzegu. Wiem, że wiele ludzi lubi Happysad, ja akurat nie przepadam, ale może tobie się spodoba. To nie jest tak, że polska scena muzyczna to Doda, Mandaryna i Gosia Andrzejewicz. Jest mnóstwo rewelacyjnych, naprawdę znanych zespołów, wystarczy wejść na youtube i posłuchać.
Nigdy stąd nie pójdę.
Ja mam płytę Dżemu, 1, 2, 3 , 2+1 itd, Ale chyba najbardziej ubóstwiam Abbe.
Abbę? No to chyba totalnie dwa różne krańce muzyczne;) Ale ja Abbę też lubię, choć nie szaleję. Jeżeli chodzi o gigantów, to bliżej mi do Beatlesów;)
Ja uwielbiam wszystko, od Helter Skelter, poprzez Stawberry Fields Forever, aż do znanych i lubianych Help, She loves you, czy Yesterday;) W ogóle wszystkim fanom polecam musical z ich piosenkami 'Across the Universe' - świetny:)
JA nie wiem co jest wyjątkowego w TH. Ja w ogóle ich nie lubiałam, jacyś sztuczni są, a najbadziej wokalista