PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]

Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Czemu zawsze chciałam mieć blond włosy ? Ja jestem brunetką długowłosą

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Ja mam krótkie blond.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ja też:P Ja "ładnie" wyglądam w zieleni i w czerwieni oraz fiolecie

użytkownik usunięty
fusiatko44

No aj się nie znam przecież ;p
A ja jestem brunetką... Jak byłam mała to miałam loki, teraz to nawet fale to to nie są ;p No i zawsze marzyłam o rudych włosach lub o miodowym blondzie. ale brwi mi na to nie pozwalają, są czarne...

ocenił(a) serial na 10

Mi się strasznie kręci tylko jedna strona... Wiecie jak to wygląda? Ja muszę prostować po każdym myciu głowy

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Krój mi się podoba i te paseczki też, ale znowu materiał średnio. Ale ładna jest moim zdaniem:) No i sukienki odcięte pod piersiami, powyżej pasa, są najlepszą opcją dla dziewczyn z krótkimi nogami, bo je wydłużają. Wiem co mówię, bo mam ten sam problem, nie jestem niska (170 cm), ale nogi mam dość krótkie.

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

JA też takie lubię, ale mam inny powód. Mam trochę brzuszka

ocenił(a) serial na 10
Lise

5 strona dzisiaj:P

ocenił(a) serial na 7
Lise

Proponuję zmienić temat, bo nudzi mi się już gadanie o sukienkach i kolorach;) Co wy na to?

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Zgadzam się, ale na jaki temat teraz gadamy?

Lise

Eeeee... nie wiem. Co słuchacie w tej chwili?

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Ja ogldam z deka szokujacy film Bracia

fusiatko44

Oglądałam go i świetny jest! Strasznie mi się podobał.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

"iI'm in here":P A oglądam Kabaretowy Klub 2

użytkownik usunięty
Lise

Jem chipsy. Wiem, nie powinnam. ale oc mi tam. spaliłam na zakupach xD

ocenił(a) serial na 10

Aha. Ciekawe:P Czyli jaki temat?

ocenił(a) serial na 9

Jej tylko nie mowmy o jedzeniu , bo ja cały czas głodna jestem , a mi tez nie mozna ...

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Ja teraz tylko wode. Więc?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Skoro jesteśmy na filmwebie, to może pójdziemy po najmniejszej linii oporu i pogadamy o filmach? Tylko błagam, nie 'Szkoła uczuć' - ten temat został już wystarczająco wyeksploatowany;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Hehe. To może... Przyjaciele?

użytkownik usunięty
Lise

Nie ogladałam ;p

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja mam film . Pogadajmy o Zmierzchu , wiem ze to sie wyda banalne a tu juz dorosłe kobiety mamy. Ale wszyscy na to najeżdżają , a każdy myśli coś innego , ale wstydzi się przyznać . Fakt film jest z deka kiepski ale książka byla świetna

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Ja nie oglądałąm i nie czytałam.Nie lubię wampirów chyba że pamiętniki:P
btw. nie jestem dorosła

ocenił(a) serial na 9
Lise

No ale są dorosle kobitki tu oprócz ciebie . Dobra kiepski temat . Żeby nie było nie jestem zmierzchomaniaczką i pattinsomaniaczką albo co

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

hehe, a może o muzyce pogadamy?

fusiatko44

Ja właśnie zjadłam kolację i więcej jeść nie zamierzam. W ogóle odświeżam sobie piosenki Linkin Parku. Kiedyś tego słuchałam, nawet w dzieciństwie nazwaliśmy kota u dziadka Cheaster na cześć wokalisty LP. A potem przestałam tego słuchać.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Oj, ja bardzo zmieniłam muzykę do słuchania. Kiedyś zachwycał mnie HSM, a teraz wolę takie bardziej dojrzałe teksty

ocenił(a) serial na 9
Lise

Zespół Myslovitz jest super . Na prawdę polecam

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Uwielbiam!:) A twoja ulubiona piosenka? U mnie 'Siódmy koktajl' - genialna.

fusiatko44

Stare Myslovitz, bo najnowsza płyta mnie zawiodła.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja nie mam nic przeciwko ostatniej płycie, nie jest tak dobra, jak starszy materiał, ale mimo wszystko podoba mi się.

Karolina1

Ja ciągle uwielbiam "Uciekinier" i "Wieża Melancholii"

użytkownik usunięty
Lise

HSM! O Boże! Szalałam za tym xD OCzywiście dawno temu mi przeszło, ale do dzisiaj znam niektóre teksty piosenek "We're soaring...flying..." ;p

ocenił(a) serial na 10

"Together…together… together everyone
Together…together… C’mon let’s have some fun"

Lise

Nigdy nie przeszłam fazy na Disney'owskie gwiazdki, ani żadne Tokio Hotel czy inne boysbandy. Jakoś tak miałam, ze przejmowałam muzykę od siostry i tak w 4-5 klasie podstawówki słuchałam punk rocka, bo ona wtedy byłą w gimnazjum i przechodziła tą fazę.

ocenił(a) serial na 7
Lise

Tak więc w sprawie 'Zmierzchu'. Film są kiepskie - to wiedzą wszyscy. Drewniana Stewart, pseudotajemniczy Pattinson... Ale co do książek to mimo, że są to wyjątkowe odmóżdżacze bez jakiejkolwiek wartości artystycznej to jednak ja je lubię. Przeczytałam wszystkie chyba z 3 razy, bo po prostu fajnie się je czyta. Dobrze jest czasem wyłączyć myślenie i po prostu poczytać coś dla czystej rozrywki, odprężenia.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

My nazwałyśmy książkami , które pozwalają nie myśleć .

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Moje ulubione piosenki to : Dla ciebie, Chciabym umrzeć z miłości i nowa Ukryte i Art. Brut . Wszystkie są świetne . Cisza i wiatr tez jest super

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Ja wolę angielskie. JA jakoś nie umiem szukać piosenek i tylko to, co mi ktoś poleci czy coś

ocenił(a) serial na 9
Lise

Cudze chwalicie , a swojego nie znacie :P

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Wiem. No ale czy ktos znany ma fajne piosenki?

ocenił(a) serial na 9
Lise

Ale musi być znany zeby miał fajne ? Ci mniej znani są lepsi . Bez obrazy , ale jeszcze mało poznałaś rzeczy , ja też nie ale trzeba ciągle odkrywac coś nowego i nie koniecznie kierować się nowymi gwiazdkami i tym co lubią wszyscy

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Wiem (miałam iść spać). No włąśnie to miałam na myśli, że znani są gorsi. Bo niektórzy mają na prawdę talent, a nie wtyki...

ocenił(a) serial na 7
Lise

No a wspomniane już Myslovitz? A Dżem? Republika? Pierwsze z brzegu. Wiem, że wiele ludzi lubi Happysad, ja akurat nie przepadam, ale może tobie się spodoba. To nie jest tak, że polska scena muzyczna to Doda, Mandaryna i Gosia Andrzejewicz. Jest mnóstwo rewelacyjnych, naprawdę znanych zespołów, wystarczy wejść na youtube i posłuchać.

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Nigdy stąd nie pójdę.

Ja mam płytę Dżemu, 1, 2, 3 , 2+1 itd, Ale chyba najbardziej ubóstwiam Abbe.

ocenił(a) serial na 7
Lise

Abbę? No to chyba totalnie dwa różne krańce muzyczne;) Ale ja Abbę też lubię, choć nie szaleję. Jeżeli chodzi o gigantów, to bliżej mi do Beatlesów;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

A ja włąśnie nie. Chyba, że I want to hold your hand

ocenił(a) serial na 7
Lise

Ja uwielbiam wszystko, od Helter Skelter, poprzez Stawberry Fields Forever, aż do znanych i lubianych Help, She loves you, czy Yesterday;) W ogóle wszystkim fanom polecam musical z ich piosenkami 'Across the Universe' - świetny:)

ocenił(a) serial na 10
Lise

JA nie wiem co jest wyjątkowego w TH. Ja w ogóle ich nie lubiałam, jacyś sztuczni są, a najbadziej wokalista

ocenił(a) serial na 10
Lise

Ok, ja idę spać bo jutro muszę wcześniej wstać poćwiczyć i wreszcie zacząć grać te głupie utwory do szkoły...