PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108360
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Louis, odejdź. !

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że już wkrótce pozbędą się Louisa. Już przecież wyraźnie widać, że powoli coś knują z nim. Louis już pokazuje swoją zła stronę, a Chuck się zmienił. Mam nadzieję, ze Blair będzie z Chuckiem. To najlepsza i najciekawsza para ;)

ocenił(a) serial na 10

Ja też mam taką nadzieje! w końcu Chuck i Blair to główny powód dla którego oglądam Gossip Girl ;dd

użytkownik usunięty
Ashaaaa

No ba. ;) Oni dają temu serialowi "coś" są ciekawi i zabawni, a ten książę mnie wnerwia ;DD

ocenił(a) serial na 10

L jest jakiś taki niemrawy...mógłby już wrócić do tego swojego królestwa i zostawić B w spokoju ;dd

użytkownik usunięty
Ashaaaa

dokładnie. Tera z fajnie zrobili, że L. się zmienia. robi się przebiegły jak C. kiedyś ;) B. musi bycz Chuckiem; ) On jest taki słodki ;d ;*

ocenił(a) serial na 10

jak dla mnie jest strasznie nudny..

ocenił(a) serial na 6
pannazlo

Czy ja jedna lubię Louisa o.OOO No dobra, lubiłam go w czwartym sezonie, teraz za bardzo przekombinowali i jeszcze wyjdzie na to, że Chuck jest lepszy od niego. Moim zdaniem Blair zasługuje na to, żeby być z kimś takim, jak Louis, w końcu zawsze o tym marzyła, a Chuck zranił ją już tyle razy, że naprawdę to zaczęło być nudne. Tylko dlaczego ona tak się zachowuje, że Louis musi pokazać swoją wredną stronę *-*

użytkownik usunięty
brulionbebeb

Nie tylko Ty, ja również go lubię ;) Taki spokojny i sympatyczny facet jest chwilą wytchnienia dla Blair ;) Tylko szkoda, że mieszają go w jakieś wymuszone intrygi.

ocenił(a) serial na 6

Ulżyło mi ;) W czwartym sezonie był naprawdę fajny, taki romantyczny, chciał z nią być mimo wszystko bla bla bla xD a teraz po prostu robi wszystko, żeby Blair z nim zerwała, co za debil *-*

brulionbebeb

Ja tam też lubię Louisa :)

użytkownik usunięty
selina_kyle

Chcą się go pozbyć więc robią z niego debila ;p

użytkownik usunięty

dokładnie . a j go nie lubie. ; )

Niech się pozbędą Luisa - jest denny i bezosobowy. Jak Blair nie będzie z Chuckiem znienawidzę ten serial, tak jak go na początku lubiłam

użytkownik usunięty
kamila_294

Na bank scenarzyści wezmą pod uwagę Twój rozkaz 'niech się pozbędą Luisa' i szantaż 'znienawidze ten serial' :D

użytkownik usunięty

haha, dokładnie, tez znienawidzę, jeśli zakończą plotkarę i Chuck nie będzie z Blair to nie wiem... ; DD

ocenił(a) serial na 10

Ja też go nie lubię i wyczukuję odcinka, w którym wszystko wróci do normy... Już nawet spoilery czytam... i nic :(

użytkownik usunięty
agusia777

ja tak samo ; ) Chair the best < 33 ;*

ocenił(a) serial na 9

Ja do Louisa nic nie mam, ale wydaje mi się, że na pewno w końcu zniknie, bo nie jest głównym bohaterem "Plotkary".