PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Link do opisu odcinka: http://plotkara.info/component/content/article/42-news/461-05x06-opis

Link do promo z napisami PL:
http://www.youtube.com/watch?v=1_tpijsSOV8

Macie coś jeszcze dotyczącego tego odcinka?

Oloka96

O, wyprzedziłaś mnie :)
Myślę, że odcinek będzie bardzo ciekawy. Zwierzenia Chucka, konfrontacja Blair z Chuckiem. No i Louis otworzył kopertę. Nie mogę się doczekać. Pewnie znowu nie doczekam się na napisy i oglądnę po angielsku :)

ocenił(a) serial na 8
tynka33

Ja, też tam mam, a tak po za tym to zastanawiam się czy Blair wie kto jest ojcem, ale myślę, że wie, bo był taki fragment, w którym gapiła się na tą kartę po otworzeniu koperty, także...

Oloka96

!!

Spoiler odnośnie odcinka, w którym Blair zostanie aresztowana: według świadków oglądających nakręcane sceny uczestniczyli w w niej także Chuck, Dan, ksiądz, służki Blair i Beatrice. Ważnym punktem odcinka będzie aresztowanie pijanej Blair za: UWAGA! palenie skręta! Oficjalnie potwierdzono także to, że w odcinku będzie miał miejsce skok w czasie.

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

Co Blair aresztowana, to będzie się działo nareszcie ja tam właśnie wole Blair jako złośliwą intrygantkę bez zahamowań z Chuckiem u boku.

Oloka96

A ma ktoś już może link do 5x06?? Dziś wtorek ,więc powinna być angielska wersja, ale nigdzie nie widzę.. ;(

użytkownik usunięty
tynka33

Najbliższy Odcinek: (Zaplanowanych: 17)
za 6 dni USA s5e6 I Am Number Nine

ocenił(a) serial na 9

Już się nie mogę doczekać, wczoraj cały dzień oczekiwałam na 6 odcinek a tutaj : za 6 dni. ehh ;)

użytkownik usunięty
Paulinah95

Ta informacja nie była ukryta.

ocenił(a) serial na 9

Zaglądałam tylko na stronkę na której serial jest zamieszczany. Tam nie uzyskałam takiej informacji. Dopiero tutaj :)

Oloka96

Myślę i myślę o tej ciąży Blair... i wydaje mi się, że dziecko jest faktycznie Louisa, ale on będzie miał jej za złe, że w ogóle dopuszczała możliwość, że to ktoś inny jest ojcem i będzie to dla niego dowód zdrady.
Swoja drogą nie cierpię Louisa, cały ten wątek z Blair jest jakiś taki... no nie na miarę Upper East Side! :D

irbissek

Masz całkowitą rację. A jak myślisz, Blair urodzi to dziecko? Bo na temat tego, kto jest ojcem można pisać nieskończenie...

tynka33

Myślę, ze Blair chce urodzić..., ale żeby dodać akcji i jakoś zjednoczyć Blair z Chuckiem wydarzy się jakieś nieszczęście (np.: poroni na skutek jakiegoś zachowania/działania Louisa kierowanego zazdrością i skryje się w ramionach odmienionego Chucka, ALBO odkryje intrygę Louisa z Panią Doktor, urodzi dziecko, ale zwiąże się z Chuckiem).
Musi się w końcu pojawić jakaś rysa na wizerunku wspaniałego księcia, bo:
a.) jest słodki jak lukier, aż do obrzydzenia
b.) większość fanów Plotkary na całym świecie czeka na wielki powrót Blair i Chucka, a twórcy serialu doskonale o tym wiedzą :)
Samo stanie się matką jednej z głównych bohaterek serialu zakończy jakąś erę na Upper East Side, będzie dużym krokiem w dorosłość, co oznaczać będzie koniec serialu... myślę, że w tym kierunku idą twórcy. Pewnie po drodze ustatkują Serenę, poukładają w głowie Nate'owi , bo z Lonely Boyem prawie skończyli - tak jak w książce, zostanie z boku, ale z dużą wiedzą "życiową" dla siebie, jak na artystę przystało.

irbissek

Dziś premiera! Jutro na pewno oglądnę po angielsku.
A tak wgl to słyszeliście ,że na święta Plotkara robi sobie przerwę? Niedługo przestaną puszczać nowy sezon i tak aż do końca stycznia.

tynka33

Co roku tak jest :(

irbissek

O rany, jak mnie wkurza to, że Louis jest taki idealny...
"Słodki jak lukier, aż do obrzydzenia" - zgodzę się!

P_Halliwell

Ogladalam... co za g*wno ;/

użytkownik usunięty
Oloka96

ma ktoś może polskie napisy? :)