PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Kogo obstawiacie w następnym odcinku?

Aa! D i V, V z Olivią mmm! Ciekawe jakie konsekwencje tego będą w następnym odcinku? Olivia będzie zazdrosna? Oo. promo zbyt wiele to nie mówi.

ta scena, zaraz po scenie w windzie z komentarzem Chucka jest najlepsza ze wszystkich dotąd!:
"Jeśli chciałybyście się pocałować, to nie będzie traktowane jak zdrada" :D

Co wy na to by zobaczyć Chucka, S i B w akcji?

Poza tym sceny z małą Jenny nie są już takie fajne jak kiedyś.. trochę nudzą. Teraz Eric będzie się mścił za to, że sam wyszedł na idiotę przed wszystkimi? No nie ładnie.

ocenił(a) serial na 7
freepick

To może ja się wypowiem ;)
Tak więc scena dokładnie ułamek sekundy jak całuje się Olivia z Vanessą i Dan na to patrzy - bezcenna:D:D
Oczywiście ten tekst Chucka w windzie był zabójczy, nie bardzo wiem o co chodzi Ci z Chuckiem B i S w akcji - w trójkącie? Bo tego kompletnie nie widzę ale liczę na parę intryg. " plotkara " zawsze jakoś przyciągała mnie właśnie intrygami a teraz jakoś kompletnie nic się nie dzieje, między Blair i Chuckiem jest idealnie ale też nudno. Serena to już nie wie do jakiego faceta lgnąć.
Z kolei co do Erica ma o co być w sumie zły ale na samego siebie w końcu to on chciał za wszelką cenę zmienić Jenny, która teraz stała się postacią, którą mogę nawet polubić taką zimną, oschłą ... jędzą;dd
Z promo nic nie wynika ciekawego chociaż mam nadzieję, że niska oglądalność tego serialu jakoś wpłynie na jego reżyserów.