PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Zaczelam ogladac ten serial, jak narazie jestem na 6 odcinku no i nie idzie ogladac tego dalej.. Lekkie dno... bogate paniusie lansujace sie w super cool ciuchach, pseudo powazne problemy. Z poczatku wielka tajemnica czemu Serena wyjechala, co sie pozniej okazalo ze ojej przespala sie z chlopakiem przyjaciolki. Po pierwsze: to jest powód do wyjazdu? haha śmiechu warte! Poza tym jaka idiotka wybaczylaby taka zdrade swojemu chlopakowi? (mowie tu o Blair) byc moze akcja pozniej sie rozkreca i zrywają i bla bla ale gówno mnie to obchodzi, chyba jestem za stara na takie gówniane seriale, gdzie promowane są wartości: co jest drogie co jest modne to jest dobre, ten serial JEST typowo amerykanski i takie wzorce tam górują, ja tego poprostu nie kupuje.. mozna ogladnac dla odmóżdżenia I TYLE, ale zeby cos z niego wynieść to nie bardzo. Poza tym ku*wa czemu tam są wszyscy tacy piękni ? Na koniec stwierdzam, serial jest dla tych ktorzy lubia zajmować sie pseudo problemami nastolatków, dla populacji czytającej pudelka od deski do deski, ja wole spojrzec na cos rzeczywistego, a nie pruć sobie glowe slodko-pierdzącymi problemami amerykanskich nastolatków.

ocenił(a) serial na 8
MAJKA88

Najpierw obejrzyj, a potem oceniaj. Serena nie wyjechała z powodu zdrady przyjaciółki. Poza tym nie chce mi się przepisywać argumentów z innych tematów, bo szkoda czasu na osobę, która dużo razy używa słowa "gówno".

BeautyAndStupid

ojej ojej to na prawde straszne slowo.. Jakby ci bylo szkoda czasu " na taka osobę " to bys nie ocenial/a. A serial jest porażkowy, no moze dla 15 latek nie, którą zapewne ty jesteś. To jest forum i kazdy moze sobie powiedziec swoje zdanie, takze nie placz ze ktoś nie lubi Twojego serialu, no tak bywa w zyciu czasem;)

ocenił(a) serial na 8
MAJKA88

Nie mam 15 lat. Wiek nie gra tutaj żadnej roli. Swoje zdanie można powiedzieć, ale na poziomie, a Ty tego poziomu nie trzymasz.

ocenił(a) serial na 6
MAJKA88

Po co zakładasz taki temat? Chcesz kogoś sprowokować? Na tym forum wypowiadają się ludzie kulturalni do których Ty nie należysz, jeżeli nie potrafisz nawet stosować w wypowiedzi poprawnej polszczyzny.
Jeżeli jak powiedziałaś wolisz oglądać coś bardziej rzeczywistego, to proszę bardzo, nikt Ci nie broni. Tylko uszanuj to, że komuś może się to podobać i nie koniecznie są to ludzie "ktorzy lubia zajmować sie pseudo problemami nastolatków, dla populacji czytającej pudelka od deski do deski".