>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
Gra o poważne stawki...
Dziś nasza gra wchodzi w decydujaca faze! Za chwile, poznacie 4 z 5 najwazniejsze postaci z Gossip Girl!
Zapnijcie pasy, Turbulencje będą NIEZIEMSKIEEEE...
Zgadnijcie, kto na pierwszym w tym tygodniu? Zagadka to niezbyt trudna! Oczywiscie niessamowita B.!!! Czy królowa kiedykoliwek opuści tron? Watpie...
1. Blair - 196p.!!! - świetny wynik!!!
Na drugim również bez niespodzianek. Facet, który wystarczy że powie 3 magiczne słowa i serca fanek GG miekną w mgnieniu oka! Jakie słowa?
2. I'm Chuck Bass - 159p. - i wszystko jasne =))
Zaskoczeniem okazuje sie brąz tej rundy! W zeszłym tygodniu byłem przekonany, że to własnie on będzie zagrozony. A tu Suprajs! Fanki słodkiego Nate-a sie konkretnie zmobilizowały, zwarły i ów kawalerczyk jest także bezpieczny!
3. Nate - 130p.
Skoro nie N., to kto?
Cóż, z pewnością jedna z naszych białogłowych bedzie musiała sie nieźle napocić, ażeby pokonac Dorotę!
Ok nie trzymam dłużej w niepewności...
4. Serena - 122p.
Serena ostatnia bezpieczną osobą w tym tygoodniu!
Czyzby szczęćie opuściło w tym tygodniu rockową Królową? Uważaj J. - Dorota to nie byle jaka konkurencja! Tyle czasu spedzonego z B.! Musiała wynieśc z tego jakieś przydatne lekcje...
5. Jenny - 107p.
6. Dorota - 68p.
DECYDUJCE!!!!!!
Gra toczy sie o na prawde DUŻĄ STAWKE!!!
Do niedzieli!!!
bye bye Jenny :D nienawidzę smarkuli :) kiedyś może dążyła do swoich celów, ale potem stała się suką, która ulega wpływom
Hmmm... Moim zdaniem DOROTA musi zostać! Mnie osobiscie wkurza LITTLE J. Dorota jest jazdowska:D. A wogóle ma KORZENIE POLSKIE wiec jak można ją odrzucić?!
"Zwariowałeś gówniarzu? Ja pracuję dla Miss Blair, nie dla ciebie. Co ty sobie wyobrażasz, że mnie kupisz?"
DOROTA IN! JENNY OUT!
Dorota. bo mimo wszystko Little( no już wcale nie taka mala) J. wnosi więcej do fabuły :)
Tak więc papa Dorotko:)
Zgadzam się z yvonne, przecież Dorota mało wnosi ogólnie do serialu.
Papa Dorotko.
ja sadze wrecz przeciwnie jak na tak poboczna postac(nie oszukujmy sie to tylko pokojowka) bardzo wiele wnosi, nie jest niby ze swiata gg ale bez niej ten serial niebylby taki sam w przeciwnosci do innych postaci ktorych nieobecnosci nawet bym niezauwazyla choc ich jest sporo w serialu.
ale wracajac do tematu to ....JENNY.... out choc wiem ze dorotka ma male szanse z nia i wiele to nie pomoze ;( niestety
No to jest dość trudny wybór bo jak i D. i J. uwielbam jakby S. staneła z naszą Dorotą to bym głosował na S. Lecz jednak jest w pojedynku z J.
Dorołda - sorki ale wypad
Jenny - Zdecydowanie jest tu już za długo! Za długo o Lily, G. i nawet Dana...
p.s. Ryalizacja zacieta!!!! głosujcie bo wiele może sie zdarzyć!!!
Dorota wypada!
Jenny jest o wiele ciekawszą postacią, wnosi dużo 'świeżości' do serialu, a wątki z nią fajnie się ogląda.
Dorota out !
Ludzie przecież to nie jest nawet 'D.' jak wcześniej pare osób pisało . Lubicie ją za 1 śmieszny wątek, i za to że ma korzenie polskie ! Jenny pokazuje jak nastolatki walczą o popularność (czyli coś co jest dla nich najważniejsze w tym okresie);
Zobaczcie jak zmieniła się .. nie tylko wyglądem ... ale charakterem . Może nie do końca na lepsze ..ale przeszła kilka metamorfoz, a i dzięki niej oglądam dalej GG !