>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
3 - MY name is CHUCK BASS
2 - Dorota ( Polska górą )
1 - Nathaniel ( niech już znajdzie jedną laskę i z nią zostanie )
3 - Jenny
2 - Blair
1 - Chuck
Dobra, sprzymierzę się z fanami J. i będę co drugi dzień dawała jej
najwięcej punktów. :D
3 chuck
2 blair
1 (czy georgina juz odpadla? nie chce mi sieprzgladac wsyztskich stron;p) jesli tak to nate
3 pkt - Chuck ( chyba nie trzeba tego rozlegle uzasadniać, wkoncu he's Chuck Bass:))
2 pkt - Serena ( bo w porównaniu do ksiązki ta postać wypada o wiele korzystniej.. {jak wszystkie wsumie} a poza tym to po prostu ja lubie)
1 pkt - Little J. ( bo ładnie wyszła na plakacie który mam na szafie XD nie no żart. tak powaznie to podoba mi sie metamorfoza jaką przeszła. chociaz w środku zawsze bedzie Jenny Humphrey :))