PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108393
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<

12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!

paqulinka

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Dorota

kama_07

3pkt. Jenny
2pkt. Vanessa
1pkt. Lily

igorr_dudek

Witam was na PÓŁMetkU drugiej rundy!

Pisze przede wszystkim, żeby pochwalić was za frekwencje - Nareszcie zaczyna robić sie ciekawie - BRAVO!

Wracając do najważniejszego, czyli naszych 'bohaterów'. Chuck i Blair mkną niczym pocisk ku zwyciestwu i w tym tygodniu. Nikt ich nie powstrzyma! Zaraz, zaraz, ale czy na pewno nikt? Fani B. strzeżcie się - Mała J. coraz lepiej sobie radzi... DO BOJU J.!!!

Wygląda na to, że zagubiony i słodki Nate obudził sie z amoku. Dziwi mnie natomiast wasza obojetność wzgledem Sereny... Ale cóż - ja nic nie mówie.

Sprawa najważniejsza na koniec. Kto odpadnie? Ta kwestia rozegra się pomiedzy 4 uczestników:
Dan - Obudzi sie jak Nate, czy pożegnamy 'artystę'?
Lily i Rufus - Nie ładnie Plotkaro-maniacy! Nie szanujecie starszych, zupełnie. Ale cóż - bywa! MŁODOŚĆ GÓRĄ!!!
Jeszcze Georgina. Hmm... Bitch is Back or BITCH IS GROUNDED?

GŁOSUJCIE DALEJ - JESZCZE WSZYSTKO MOZE SIE ZDARZYĆ!!!

igorr_dudek

3 pkt Chuck
2 pkt Blair
1 pkt Dorota

Cherry_Crush

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Nate

ocenił(a) serial na 10
BloodyWonder

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Nate

igorr_dudek

3 pkt. - Blair
2 pkt. - Chuck
1 pkt. - Georgina

igorr_dudek

3 pkt. - Blair
2 pkt. - Chuck
1 pkt. - Dan

igorr_dudek

3pkt - Chuck
2pkt - Blair
1pkt - Dorota

ocenił(a) serial na 10
supermassive_black_hole

3pkt--- Serena
2pkt--- Dan
1pkt--- Nate

ocenił(a) serial na 9
supermassive_black_hole

3 pkt Serena
2 pkt Chuck
1 pkt georgina (niech sie cieszy ;))

igorr_dudek

3 pkt - Blair
2 pkt - Chuck
1 pkt - Rufus

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

3 pkt - Dan
2 pkt - Dorota
1 pkt - Rufus

10iksde01

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Dorota

kama_07

3 pkt Chuck
2 pkt Blair
1 pkt Nate

Cherry_Crush

3 ptk Chuck
2 ptk Dan
1 ptk Blair

Jeannette

3 pkt Jenny
2 pkt Dan
1 pkt Serena

GrLouie_

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Nate

ocenił(a) serial na 10
BloodyWonder

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Nate

PrettyGirl23

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Dorota

kama_07

3 pkt Chuck
2 pkt Blair
1 pkt Nate

Cherry_Crush

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Nate

ocenił(a) serial na 10
BloodyWonder

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Nate

igorr_dudek

Witajcie!

Problemy z Filmwebem przycmiły moja czujnośc i przeniosły se również na problemy z moim połaczeniem. Jednak zaraz nadrobimy niewielki poślizg =P

Oto Wyniki drugiej rundy:

1. Blair - 69p.
2. Chuck - 68p.
3. Nate 25p.

Pierwsza Para Plotkary wciąż na szczycie. Widzę, że fanów Chucka i Blair bardzo zmotywowało moje podsumowanie w srodku tygodnia... Również serca fanek Nate baaardzzo zmiękły bo z zagrożonego w zeszłym tygodniu - dzis trafił do pierwszej trójki. Obym tylko tymi słowami nie dał mu "wilczego biletu", jak uczyniłem w środe chwaląc Małą J. Biedaczka od tamtej pory prawie nie dostawała głosów! Rezultat - tuż za podium z wynikiem punktowym niewiele lepszym od tego z zeszłego tygodnia. Szkoda Mała J. - Fani Blair znów pokazali, kto jest prawdziwą KRÓLOWĄ...

4. Jenny 21p.
5. Dorota 15p.
6. Serena 14p.
7. Dan 12p.

Nasz kochany polski akcencik z nieziemskim amerykańskim akcentem pnie sie w góre! W tym tygodniu Dorota wyżej od samej Sereny. Zabawne, bo rozpoczynając grę byłem przekonany, że S. bedzie ramie w ramie szła po zwycieztwo z królewską parą - Znów mnie zaskakujecie i za to Was cenie najbardziej =)
Nie można pominąc "pana Idealnego" Dana - Wyglada na to, że artysta jeszcze nie jest na straconej pozycji i moze coś namieszac...

8. Georgina 5p.
9. Rufus 4p

Ogonek naszej listy bez wiekszych zmian i niespodzianek. Bitch wciąz mimo wszystko na powierzchni, ale czy długo uda jej sie utrzymać? Wy mi powiedzcie w kolejnych tygodniach...

10. Vanessa 3p.
11. Lilly - 1p.

Tymczasem Vanessa i Lilly są zagrożone. Jeśli myśleliście ze udowodnicie szacunek dla starszych nagradzając Dorote - niee, nie tak łatwo nie będzie!

Wybierzcie lepszą - WPISUJCIE IMIĘ POSTACI, KTÓRA MA ODPAŚĆ!!!

ocenił(a) serial na 8
igorr_dudek

vanessa ////////////////////////////////

ocenił(a) serial na 9
yvonne14

vanessa must go away na lily przyjdzie jeszcze czas

igorr_dudek

Vanessa - od początku nie mogę jej jakoś ścierpieć xP

igorr_dudek

Głosuję na VANESSE! - Od początku nie zabardzo przypadła mi do gustu, poza tym Lilly jest świetna!

Dodawajcie uzasadnienia - BĘDZIE CIEKAWIEJ =)

igorr_dudek

Tutaj mam dylemat :) Ale ale to Vanessa musi odejść, gdyż bez Lili było by nudno.

Więc Vanessa out ;]

wyszka

Bez problemu. Vanessa niech spada!

ocenił(a) serial na 10
kama_07

Vanessa, gdyż zawsze uważała się za lepszą od "dzianej elity NY", a jej samoocena zbytnio nie zmieniła się po wszystkich grach, nieczystych posunięciach, małego spyknięcia się z Chuckiem ;), itd.
Ponadto, samo jej pojawienie się w I serii, myślała, że Dan po roku będzie cierpliwie na nią czekał. Aaaa, jeszcze film na stypendium, podczas którego nagrała potajemną rozmowę Chucka i Blair podczas imprezy, a na temat : z kim to B. się przespała i dlaczego N. nie może się dowiedzieć.
Chyba widać, że nie lubię V. ;D

kama_07

Jeb.ać to .. Vanessa ! ;P

<za krótki/>

waniliowo

Vanessa to drewniak! OUT!

BloodyWonder

Wiadomo,że Vanessa musi odejść, strasznie jej nie lubię

ocenił(a) serial na 10
Cherry_Crush

Podzielam zdanie wszystkich powyżej. Vanessa, ugh nie mogę jej ścierpieć.

igorr_dudek

ja to samo, vanessy nie cierpie...

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Vanessa, w sumie nic do niej nie mam, ale jak mam wybrac to wole zeby ona odpadla

igorr_dudek

Kolejna OFIARA...

I znów wybraliście - jeszcze bardziej niż przed tygodniem - jednogłośnie!

VANESSA ABRAMS must DIE!!!

V. podpadła Wam, bo jest straszną HIPOKRYTKĄ, patrzącą z góry na elity NY i ogólnie to drewno z niej. Ale czy to prawdziwy powód? A może kierując sie prostą zasadą 'Wrogowie naszych ulubieńców, naszymi wrogami są...' biedna Vanessa znów padła ofiarą Królowej Śniegu i Księcia Ciemności! A raczej ich 'Wyznawców'?

Ciesz sie chwilowym sukcesem Lilly, ale pamiętaj słowa Pagulinki: "Na Lilly przyjdzie jeszcze czas" Kiedy? Wy mi powiedzcie, swoimi licznymi głosami!

Nowy tydzień głosowania uważam za OTWARTY!!!

NOWA LISTA:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA

GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA

GŁOSUJCIE!!!

igorr_dudek

3 pkt CHUCK ( no co tu dużo mówić...)
2 pkt BLAIR
1 pkt SERENA

igorr_dudek

3 pkt. - Blair
2 pkt. - Lily
1 pkt. - Georgina

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

3 pkt serena(niech troche nadgoni b&C bo na zasługuje )
2 pkt chuck
1 pkt dorota

paqulinka

3pkt. Blair
2pkt. Chuck
1pkt. Dorota

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

3 pkt - Blair <3
2 pkt - Chuck.
1 pkt - Serena.

igorr_dudek

3 pkt - Blair
2 pkt - Chuck
1 pkt- nate

igorr_dudek

3 pkt - Rufus
2 pkt - Chuck
1 pkt - Blair

Chuckowi i Blair i tak nic nie zaszkodzi, a Rufusowi może...

elenkaa

3 pkt Chuck
2 pkt Blair
1 pkt Nate

Cherry_Crush

3 pkt - Jenny ! - Ej ludzie głosować, bo nam odpadnie ^^ . 3 pkt dla Little J. ponieważ .. uwielbiam ją za wszystko .. moim zdaniem jest zaje bistą postacią w tym serialu ;];] i 3 pkt dlatego, że nie pozwole jej odpaść ! oo ;P

2 pkt - Nate ! - Mega przystojny .. trochę nudny w serialu .. ale jego wygląd to ukrywa xd <hahaha> Chcę spowrotem Little J. i N. ! <3

1 pkt - Georgina - Kuź wa .. uwielbiam ją .. te akcje jak była taka wierząca i wgl ;]

waniliowo

3pkt. Jenny
2pkt. Georgina
1pkt. Dan

ocenił(a) serial na 10
GrLouie_

3pkt. Seeeeerena
2pkt. Naaaate
1pkt. Liiiily

ocenił(a) serial na 10
elenex89

3 pkt. - JENNY! mam dokładnie takie samo zdanie co 'waniliowo' :D
2 pkt. - Chuck - ach ten boski Chuck! wszystko w nim uwielbiam.
1 pkt. - Nate