>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
Przecież to wybór autora gry, kogo wybiera do głosowania, po co się o to kłócić.. I tak wiadomo, że żadna z drugoplanowych postaci nie wygra.
3pkt. -Blair
2pkt. - Chuck
1pkt. - ???? sama nie wiem....??? Może... Nate? Taaak... Nate
3pkt. - Blair
2pkt. - Nate
1pkt. - Dorota
Niech spada S. jakoś jej nie trawię...
3 pkt - Nate <3
2 pkt - Chuck
1 pkt - Blair <--- bo nie ma kogo ;| Chociaż jako postać ją uwielbam <3 Denerwuje mnie tylko to, że wiadomo kto wygra xd
PS pkt mogłyby być kasowane po każdej rundzie .. i postacie startowałyby z czystymi kontami . tylko piszę, nie krytykować od razu !
3 punkty - Blair
2 punkty - Chuck
1 punkt - Nate
Wygra na pewno Blair, 2 miejsce pewnie Chuck, a 3 Nate. :) Ostatnio dużo
punktów na niego, a S. coraz mniej...
3-Serena
2-Dorota
1-Nate
Czy można nie oddawac np. jednego punktu ?
Bo już nie ma na kogo !
3pkt - Serena
2pkt - Blair
1pkt - Dorota
Właśnie obejrzałem 13 odc! Warto było czekać! I powiem Wam, że ta J. to chyba nie była taka zła...
A Blair - jak zwykle cudowna!!!
Odp.
Głosujemy przyznając 3, 2, 1 pkt! takie są zasady! Za chwile każdy zacznie wpisywac tylko jedno imie i bedzie klops...
Ja też już widziałem...
całkiem niezły!
Wie ktoś może jak nazywa sie aktorka grająca matke C.?? Bo kurcze nie mogę sobie przypomniec!
moje głosy:
3pkt - Serena
2pkt - dorota
1pkt - Blair, za ten ostatni odcinek! Rewelacja!
1.W kazdym tygodniu głosy są kasowane i uczestnicy zaczynają z czystym kontem.
2. Zgadzam sie z przedmówcą, przyznajemy punkty 3 osobom albo wcale.
yyyy chyba tyle, wiecej pytań nie było...
GŁOSUJCIE!!!