>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
Dorota. Szkoda jej, ale cóż. W następnym tygodniu będzie tragedia wybrać kogoś z tej listy.
No niestety dzis glosuje aby odpadla Dorotka, choc zmiotla J na pewno nie uda jej sie tego samego z S ;)
Widac ze te kilka Seren pod rzad to jedna osoba ktora stworzyla wiecej kont. Żal
Nie lubię Sereny, ale bez niej nie byłoby tegoo serialu .
dlatego Dorota out ! Denerwuje mnie, że Dorota pokonała Jenny !
Mówicie, że Serena głupia i wgl ja też jej nie lubię .. ale bez niej nie byłoby GG ! <3
Serena
Widac ze te kilka Dorot pod rzad to jedna osoba ktora stworzyla wiecej kont. Żal
Komu by się chciało stwarzać tyle kont, żeby wygrała jego ulubienica w jakiejś grze, o której każdy zapomni, gdy tylko się skończy? Weźcie przestańcie..
Jestem niemile zaskoczona w tamtym tygodniu ta sama sytuacja była w 90210 oskarżenia bo ktoś ośmielił się zagłosować na czyjąś faworytkę czy ulubienicę to jest tylko gra i nie powinniśmy się z tego powodu kłócić i oskarżać.
Niech odpadnie Dorota
Serena
Princesska i Elenkaa maja racje. To tylko gra ale niektorzy traktuja ja jak walke na smierc i zycie. Wiecej luzu.
Witajcie!
Nie bójcie sie, to jeszcze nie wyniki =P
Ale cząstkowe mogę Wam podać...
Otóż, jeśli teraz zakończylibyśmy nasze głosowanie, stosunkiem głosów
58% - 42% odpadłaby DOROTA!
Różnica jest spora, ale nie an tyle, żeby nie odrobić - macie jeszcze kilka godzin!