>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
Cicha woda...
Dobra passa Nathaniela wciąż trwa! Wydaje się, jakby zebrał wszystkich fanów uczestników, którzy już odpadli! Zdumiewające, jak bardzo rozwinął sie przez te kilka tygodni! Z zagrozonego w pierwszym tygodniu chłopaka, stał sie poważnym kandydatem do FINAŁU!
Pozostaje tylko jedno, ale bardzo istotne pytanie. Czy spokojny, zwyczajny i trochę senny Nate poradzi sobie w tym finale i czy jest w stanie podjąć jakąkolwiek walkę z Chair?
A może to celowy zabieg fanów B. i C.? Wszak pokonać N. w finale - bułka z masłem!
Czy pozwolicie na tak przewidywalny finał?
1. Blair - 270pkt.
2. Chuck - 229pkt.
3. Nate - 184pkt.
Jak ten czas leci! Jeszcze nie tak dawno było dwunastu uczestników, a dziś jedyne bezpieczne miejsca, to te w pierwszej trójce!
Skoro ta trójka jest bezpieczna, to zagrożona musi być biała Królowa! Tak, to S. w tym tygodniu bedzie walczyć z Dorotą.
4. Serena - 165pkt.
5. Dorota - 64pkt
Dorota, to jedna z najwiekszych niespodzianek gry! Wiedziałem, że zajdzie daleko, ale nigdy nie przypuszczałem że bedzie w pierwszej piątce, a kto wie może nawet w FINALE!
Póki co trzeci raz nominowana Dorota vs. dziewicza nominacja Sereny?
Czyżby do trzech razy sztuka D.?
A może zaborcze fanki B. pozbęda sie jej najgroźniejszej konkurentki już w ten weekend, na dwa tygodnie przed finałem?
Wy mi powiedzcie - SWOIMI GŁOSAMI!!!
Decyzja nie jest łatwa!!!
P.s.
jeśli w sobotę głosuje na jedną osobę, a w niedzielę na drugą, to nie ma to najmniejszego sensu...
Jedynie biedny autor sie musi naliczyć!
GŁOSUJCIE I UZASADNIAJCIE!!!
Niech moc będzie z WAMI!
Dorołdaaa - Mimo wszystko to już za wysokie progi! Myśle, że jak na postaĆ epizodyczną i tak daleko zaszła! I super! Ale już wystarczy!
hm." nie wiem po co udaje że sie zastanawiam" oczywiście adieu Dorota.
powiedzmy sobie szczerze... to dziwne że zaszła tak daleko
Of course Dorota.
Co do Jenny-to było bez sensu.
Bo niby co do serialu wniosła Dorota ?
Kompletnie nic, a bez Jenny czy Sereny to
co by tam się działo ?