>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
3pkt Serena
2pkt Nate
1pkt Dorota
P.S odcinek 3x13 byl SUPER, juz nie moge sie doczekac 3x14 ;)
A ja jeszcze nie widziałem tego nowego odcinka...
3pkt. - Blair
2pkt. - Nate
1pkt. - Dorota
S. or N.ot S...
Niedzielne wyniki wywołały wiele smutku, goryczy, żalu. Zabawne, jak odejście jednego uczestnika może wpłynąć na graczy. Zrezygnowanie i brak wiary widać z kosmosu. A Nuda wieje z prędkością HURAGANU!!!
Trzeba przyznać, że Mała J., podobnie jak w serialu, i w nasza grę wnosiła lekki powiew świeżości, młodości.
Choć fanem Rockowej Princessy nie jestem, to musze przyznać, że z Jenny rywalizacja w tym tygodniu byłaby ZNACZNIE CIEKAWSZA!!!
Ale cóż, nie ma sensu płakać nad rozlanym mlekiem - trzeba iśc dalej!
Do finału pozostało już tylko 2,5 tygodnia!!!
Dobra passa w tym tygodniu nie opuszcza Natea! Chłopak wziął sie do roboty i prawdopodnie uda mu sie wywinąć od nominacji!
Oznacza to tylko jedno! Poraz pierwszy w grze, Biała Królowa będzie musiała walczyć w dogrywce! Czy poraz ostatni?
GŁOSUJCIE!!!
Różnica miedzy S. i N. jest niewielka! Wszystko może sie zdarzyć!!!
3 pkt. - Serena
2 pkt. - Nate
1 pkt. - Jenny (bo ostatnio jej wątek zrobił się ciekawy, [go Little J.!])
my fail! nie zauważyłam że Jenny is out!
no to jeszcze raz
3 pkt. - Serena
2 pkt. - Nate
1 pkt. - Blair
3 pkt- Serena
2 pkt- Dorota
1 pkt- Chuck
Haaa, najwidoczniej zbliża sie czas S.
A szkoda, najbarwniejsza postać.
No i nieprzewidywalna-nie to co Blair.
3 pkt- Blair
2 pkt - Chuck
1 pkt - Nate
Mam nadzieję, że Nate dalej na trzecim miejscu, Serena musi odpaść!