PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108388
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

NOWE ODCINKI ^ ^

ocenił(a) serial na 10

siemanooo! :***
jak tam wrażenia po 1 odcinki nowej serii? ;>

pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 7
szmateks

Hmm.. Jestem zaciekawiona ale i zawiedziona. Spodziewałam się czegoś .. lepszego jakiejś akcji, zakręconych wątków- -jak to było wcześniej.
Wątek Blair i Chuck - też nie bardzo mi przypadł go gustu. Niby są szczęśliwi ale jednak trochę jak dla mnie to to nie jest to :D Mogliby się pokłócić jakoś a za parę odcinków pogodzić.
Postać Vanessy - denerwuje mnie coraz bardziej, jest nudna, banalna i po prostu zupełnie niepotrzebna - zupełnie nie pasuje do swojego nowego chłopaka a jej troska o Dana jest taka - żałosna :).
Oczywiście będę oglądać dalej bo koocham ten serial i mam nadzieję, że jednak będą jakieś spiski - szczególnie, że w następnym odcinku ma być Georgina :D:D:D I będzie dzielić pokój z Blair ;]

ocenił(a) serial na 10
misiaczek37

yhym. ;] w sumie to też spodziewałam się czegoś innego. ^^ ale w sumie to się nie zawiodłam, bo i tak zbyt długo czekałam żeby sobie teraz odpuścić.
co do Blair i Chucka to cóż nie przepadam trochę za nimi. bardziej przypadła mi do gustu Serena. ;] lubię ją.
za Vanessą też nie przepadam, ale podobają mi się jej ciuchy, ogólnie styl. ( ;
mogłoby być coś więcej z Natem. ;]
a Georgina też jest fajna. ^^

ocenił(a) serial na 10
szmateks

Blair i Chuch jeszcze napewno się pokłócą i to nie raz ;P
ale faktycznie odcinek powinien być trochę ciekawszy... choć fanów chyba nie da się niczym zniechęcić - przecież tyle na to czekaliśmy!

ocenił(a) serial na 10
tusia_90

heh. ;D też tak sądzę.
ale jestem ciekawa jak to będzie z tym ich studiami. ^ ^ w sumie, to już nawet zapomniałam gdzie kto idzie. ;

ocenił(a) serial na 10
szmateks

Dan, Georgina, Scott, Blair i Vanessa na NYU, Serena do Brown, Nate na Columbia, a Chuck sobie odpuścił xDD

szmateks

Jak dla mnie to Blair i Chuck są żałośni z tą swoją gierką, żeby zarywać jakąś laskę i ich potem "nakrywać". Naprawdę żałosne. Spodziewałam się po nich czegoś lepszego.

ocenił(a) serial na 7
Juxine

Dla mnie to samo.
Jakoś mnie wcale nie kręci to, że takie gierki ze sobą prowadzą ;/ Są daremne a tą parę uwielbiam i mam nadzieję, że się jednak polepszy i coś się zacznie dziać. A najgorszy chyba był koniec w "plotkarze" czyt. scena końcowa z Blair i Chuckiem

misiaczek37

Co Ci się nie podoba w Chucku kelnerze?

<za krótki>

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

Hmmmm no to , że po prostu po 2 seriach Plotkary inaczej go zapamiętałam i lubiłam jego postać a teraz ... no teraz to jakoś mi to nie pasuje :D Aczkolwiek jeśli ktoś uzna to za romantyczne/pociągające/fajne to oczywiście nie mam nic przeciwko:D Jak dla mnie to to nie to ;]

misiaczek37

Ale dlaczego Ci do niego nie pasuje? W sensie, że ta uległość, czy że jak? ; o

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

Nie, nie. Po prostu wolałabym aby to wszystko wyglądało inaczej. Rozumiem, że są zakochani itd i mają jakieś tam swoje gierki ale to jakoś tak do nich nie pasuje w ogóle. Chuck uległy jest ale wydaje mi się, że za długo to nie potrwa i dobrze.
Złośliwa jestem wiem ;

misiaczek37

Nie przejmuj się ; o Większość chce, zeby coś się tej parze stało xD
A i tak w serialu długo nie może trwać sielanka xD Dzisiaj drugi odcinek już będzie, nie? ;d

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

No to złośliwi jesteśmy:D Zamiast marzyć o happy endzie to życzymy im wiele złego, dużo kłótni:] Ale dzięki temu są tacy kochani:]/
Nowy odcinek mają dziś ale za granicą;/ U nas będzie już koło 3-5 rano - najwytrwalsi obejrzą szybciej ;) a potem napisy w sumie fajnie się ogląda z napisami angielskimi;d
Mam nadzieję tylko, że w nowym odcinku już Chuck nie będzie się bawił w kelnera/kucharza/gosposię :D

misiaczek37

Może jeszcze zostać jakimś zwierzątkiem :d!
e, TO JA POCZEKAM DO PT I OBEJRZE SOBIE JUŻ Z POLSKIMI, MI SIĘ NIE SPIESZY, CZERPIĘ RADOŚĆ Z OGLĄDANIA TEGO OBOJĘTNIE ILE NA TO CZEKAM, TAK WIĘC NO ;D

KURDE CAPS, EE Nie chce mi się już edytować xD