PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak w temacie : którą z intryg/gier uważacie za najbardziej podłą ?

Eliza90

Moim zdaniem wygrała Lily z swoimi w dzisiejszy odcinku.

ocenił(a) serial na 10
lily333

Ten odcinek jeszcze przede mną ale już jestem ciekawa ;)

ocenił(a) serial na 10
Eliza90

Chyba u mnie jednak wygrywają Wiedźmy J.V.J.

Nacudyja

ale nie wsadziły nikogo za kratki na kilka lat

ocenił(a) serial na 10
lily333

Prawda, prawda. Mam jakieś skrzywione poczucie sprawiedliwości :P

Nacudyja

Naprawdę mi żal Bena. Był taki jak Juliett powiedziała Colinowi, optymistyczny, pełen dobrych chęci, przyzwoity. Niewinny człowiek siedział w więzieniu przez kilka lat, rodzina się od niego odwróciła. Jak widziałam Juliett w wspomnieniach, to też wydawała się inna.

ocenił(a) serial na 10
lily333

jak dla mnie byla najgorsza intryga chucka z jego wujem zeby oddal mu hotel w zamiam za Blair

anusia140

tak, to prawda, to też było podłe. Handel ludźmi i wsadzanie ich bez powodu za kratki to za duża podłość nawet jak na standardy GG.

ocenił(a) serial na 10
lily333

Okej, teraz to już w ogóle ciężko mi się zdecydować ... Po prostu: ten serial pełen jest genialnych i mocnych intryg. Każdy znajdzie coś dla siebie :)

Nacudyja

handel ludźmi? jack chciał tylko się z B przespać nie chciał by pracowała w kopalni diamentów lilly przebiła wszystkich choć czuje ze to nie jest jej ostatnie słowo seria jeszcze serii nie skończyła czuje ze będzie walczyć o firmę C wszystkimi możliwymi chwytami rufus może od niej odejść wtedy się kobitka albo ( najprawdopodobniej zrobi i to i to ) będzie szanatazykiem próbowała zatrzymać i potem rzuci się w wir nowych romansów w końcu zostało jeszcze wiele bogatych biznesmanow do poślubienia
Intrygi B są urocze według mnie tylko uparci i zdeterminowani ludzie osiągają swoje cele

kat8

Sprzedał ją za hotel, więc dla mnie to jest handel ludźmi, zgodził się na "usługę" Blair tak, jakby była jego własnością jak np. hotel czy krawat. Sprowadził ją do roli przedmiotu.

lily333

on jack mi się nie wydaje złem wcielonym powiedział wprost czego chce za hotel najgorsi są tacy co kryją swoje prawdziwa twarz pod maska pozorów jak llly mówi jedno robi co innego tłumaczy sie jeszcze inaczej

ocenił(a) serial na 10
lily333

A co Wy byście zrobiły na miejscu Blair, po propozycji Jacka ? Ja myślę że poszłabym prosto do Chucka i powiedziała o wszystkim , dodatkowo byłoby swego rodzaju niezamierzoną karą dla niego, ponieważ on zgodził się na ten układ , a ona pokazałaby mu swoją lojalność