W związku iż na poprzedniej stronie kończy się miejsce przenoszę konkurs tutaj.
Przypominam trwa finał, dodajemy tylko 1 plus. Głosujemy do 30 kwietnia tj. sobota! Wieczorem ogłoszę zwycięzców i ostateczne wyniki ;))
Jak na razie nasze pary idą łeb w łeb. ;))
Blair i Chuck..................76 +
Blair i Dan......................71
Blair i Chuck..............149 +
Blair i Dan..................142
mój błąd ;p
Magoria, o której zakończysz głosowanie? Daj jakiś dead line, żeby było sprawiedliwie.
Już dano sobie ustaliłam czas o której skończę. W sumie nie wiem czemu o tym nie pisałam. Konkurs kończy się dzisiaj o godzinie 22. Jeśli się spóźnię to głosy oddane po tej godzinie, nie będą się już liczyć ;))
Więc macie jeszcze 3 godziny, aby zadecydować, która para według was jest najfajniejsza !
Na moim zegarku wybiła godzina 22, a więc jak zapowiadałam wcześniej - Konkurs ostatecznie uważam za zakończony, a jednocześnie rozstrzygnięty. Dziękuję wszystkim za tak chętne branie w nim udziału.
Najfajniejszą parą według fanów Plotkary pozostają BLAIR I CHUCK, ale jedynie 3-punktową różnicą głosów. Przez prawie cały finał para BLAIR I DAN deptała Chair po piętach. Dair nawet prowadzili!
Wydaję mi się, że gdybym zrobiła ten konkurs rok, a nawet pół roku temu Blair i Chuck wygraliby miażdżącą przewagą. Niestety ostatnie odcinki zepsuły nam obraz tej pary i niektórzy pokochali Blair i Dana, inni (jak ja) trzymali się Chair dostrzegając w nich ich dawny urok.
Ostateczna klasyfikacja przedstawia się tak:
1. Blair i Chuck
2. Blair i Dan
3.Serena i Dan
4. Lily i Rufus
5. Jenny i Nate
6. Jenny i Damien
7. Serena i Nate
8. Olivia i Dan
9. Vanessa i Nate
10. Blair i Nate
11. Vanessa i Dan
12. Serena i Colin
13. Georgina i Dan
14. Eric i Jonathan
15. Juliet i Nate
16. Serena i Carter
17. Lily i Bart
18. Alison i Rufus
19. Eva i Chuck
20. Raina i Chuck
21. Jenny i Chuck
Co prawda żałuję, że nie dodałam do listy pary Blair i Louis, bo walka mogłaby być ciekawa. Oni stali się w obecnym momencie moimi ulubieńcami.
Chciałam was prosić, abyście na koniec konkursu skomentowali wyniki, ale także powiedzieli kogo widzielibyście u boku panny Waldorf na końcu sezonu. Dan, Louis czy Chuck? A może chcecie aby Blair pozostała sama?!