PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108488
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

W związku iż na poprzedniej stronie kończy się miejsce przenoszę konkurs tutaj.

Przypominam trwa finał, dodajemy tylko 1 plus. Głosujemy do 30 kwietnia tj. sobota! Wieczorem ogłoszę zwycięzców i ostateczne wyniki ;))

Jak na razie nasze pary idą łeb w łeb. ;))

Blair i Chuck..................76 +
Blair i Dan......................71

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

A co do tego z kim ma być Blair pod koniec sezonu, to z Louisem. To dałoby otwarte drzwi na sezon 5. Ale na koniec oczywiście Blair i Chuck ;)

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Osobiście uważam, że powinna wygrać para Dan&Blair ale cóż przewaga jest bardzo mała, a więc wynika z tego, że para D&B zdobywa coraz więcej sympatyków co mnie bardzo cieszy i z niecierpliwością czekam na dalsze losu tej pary . ; ]

ocenił(a) serial na 7
Number_Fourteen

Blair i Chuck pierwszymi trzema sezonami zasłużyli na zwycięstwo. Gdybym miała brać pod uwagę tylko 4. serię to głosowałabym na Dana lub Blair lub, o ile zostaliby umieszczeni w zestawieniu, na Louisa i Blair. Bardzo uroczy człowiek z tego księcia i coraz bardziej zyskuje moją sympatię, dlatego nie miałabym nic przeciwko temu, żeby stworzyli z Blair parę, przynajmniej na jakiś czas, bo, tak jak już ktoś wcześniej napisał, ostatecznie zostać ma tylko Chair (bardzo śmieszą mnie te łączone imiona) ;)

Number_Fourteen

Tak, wyniki są dla mnie zadawalające. Jestem fanką Blair i Chucka. Z Danem to ewentualnie może być przyjaźń nic poza tym. Chociaż dzięki D&B odcinki nie były nudne :) Natomiast teraz może być ciekawie, bo pojawił się Louis, którego polubiłam już w pierwszych odcinkach 4 serii. Więc, jak na razie B może być z L, zaś pod koniec niech wraca do C :) To tyle.

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

Ja tez jestem z sekcji Chair, więc ciesze się z wyników bardzo. Niektóre pary pozamieniałabym miejscami ale jest ok. Co do końca sezonu nie mam zdania, niech skończą tak, aby mogli w 5. sezonie ponaprawiać to co spaprali w obecnym.

ocenił(a) serial na 7
natalia_2

Mam pytanie. Przepraszam, że zadam je tutaj, bo nie ma nic wspólnego z tematem, ale sądzę, że nie ma sensu zakładać nowego wątku i śmiecić forum z powodu jednego małego pytanka. Skoro więc konkurs się skończył, mam nadzieję, że nikomu to nie będzie przeszkadzało. Moje pytanie brzmi:

Wie ktoś może gdzie może można obejrzeć odcinek specjalny: Gossip Girl Revealed? Znajduje się w spisie odcinków tu na filmwebie, ale nigdzie nie mogę go znaleźć, a z chęcią bym obejrzała:)

Karolina1

Z wyników jestem zadowolona. Dan i Blair jak na razie nie są dla mnie nawet parą, chociaż wszystko przed nimi. Wybierając najfajniejszą parę całego serialu jednak pamiętam, że przez prawie trzy sezonu to właśnie Chuck i Blair byli siłą napędową i większość fanów śledziła ten wątek jak żaden inny. Nie wiadomo, ile sezonów jeszcze będzie i co się zmieni, ale na ten moment dla mnie Chair w tej kategorii wygrywa :).

ocenił(a) serial na 10
Wampiratka

Murem za Chair ;) . Louis jak Louis. Georgina wraca ciekawe czy namiesza w związku Blouis. Dair - przyjaźń. Ja nie widzę między nimi ani krzty chemii . Większa chemia między mną a moimi ciuchami - naprawde ^^ . A co do miejsc - Dan i Serena powinni znaleźć się na 2 miejscu. To tyle na ten temat :) Aha szkoda, że zabrakło pary Raina&Nate ;)

elitarna21

o wyniki już są :) Myślę że zwycięstwo Chair było do przewidzenia i nie ubolewam zbytnio nad tym że Dair nie mieli pierwszego miejsca, mimo że na nich głosowałam. Wydaje mi się że całe dwa, pierwsze piękne sezony GG w wykonaniu Chucka i Blair przeważyło o ich zwycięstwie:) Teraz, mam na myśli 4 sezon, Chuck i Blair razem stracili to co mieli najpiękniejszego, ten magnetyzm, chemię i wzajemną fascynację. Ciężko mi niestety dostrzec u nich jakieś uczucie, dlatego teraz wolałabym zobaczyć Dair. Ale wierni fani Chair powinni być zadowoleni, bo coś mi się wydaje że Louis zerwie z Blair, a ta po raz kolejny da szansę Chuckowi:)

użytkownik usunięty
ania__87

Moim zdaniem Serena i Dan zdecydowanie zasłużyli na 2 miejsce. Wiadomo, Chuck i Blair 1. Zaskoczyło mnie 4 miejsce Lily i Rufusa, choć moim zdaniem zasłużone :) A co do Dair... Żal mi Dana, widać, że chciałby czegoś więcej... Ale on mi do niej nie pasuje ;p

ocenił(a) serial na 8

Pierwszy trzy miejsca pasują mi jak najbardziej. Jenny I Nate, Vanessa i Nate oraz Vanessa i Dan za wysoko. Dan i Georgina za nisko. Podobnie Eric i Jonathan. Ale generalnie dobrze jest ;D

lubiepatrzecwgwiazdy

A ja sie bardzo ciesze, ze Dair tak wysoko ;P Chair-jeszcze ze 2 sezony temu pewnie sama bym na nich glosowala, wiec z 1.miejsca wcale sie nie dziwie :)

użytkownik usunięty
Magoria

hmmm. Uważam, że Blair powinna być z Chuckiem lub z Luis. Na pewno nie z Danem, najgorsza para według mnie Dair :)

Osobiście zgadza się na liście tej - dla mnie - tylko miejsce pierwsze jakie zajmuje Chair. Wyżej dałabym Serene i Nate (na drugim), Serene i Dana (na trzecim), Blair i Luis (na czwartym), Blair i Nate (na piątym). :)