No cos się zaczeło dziać!! 7 odc.. mmmm... przypadkowe spotkanie Dana i Sereny.. akcja między Blair i Chuckiem.. ( swoja drogą ciekawe czy B podejmie sie nowej zabawy, oby..:P bo sceny z udziałem tych dwojga zawsze wypadają niezwykle ciekawie..:))
No niby dał... ;) powiedział, ze chce podwyższyć poprzeczke i ze dość długo się za nią uganiał i teraz czas żeby to ona postarała sie o niego... (ehh już się nie moge doczekac następnego odcinka..:P:P )
Dzięki za usunięcie ;] I tak już znalazłem napisy.
Odcinek super! Ja myślę że D i S się wkrótce zejdą, ale chyba nie tak szybko. Jakoś nie przypasował mi ten Kochany Tatuś Bart Bass, nie lubię go. Ah, i mam nadzieję, że Blair i Chuck nie będą razem! Nie to, żeby się na coś takiego zapowiadało..
A ja własnie wolałabym ogladać związek B i C niż S i D...;) chcociaż może nie do końca związek, ale pikantne sceny między nimi... :P:P bo S i D sa starsznie... nudni...
S & D nie lubię razem, są trochę nudni :)
za to B & C.. u nich zawsze się coś dzieje, najlepsza 'para' <3
Aha, spoko... To już lekkie przegięcie, żeby usuwać wypowiedzi typu: "niekiedy nawet wcześniej były, w czwartek lub piątek po południu". Całe szczęście, że wszystko mi przechodzi na maila :).
ej przesadzają powoli ;|
w ogóle ocb z tym regulaminem odnoście napisów? żaal.
/ a mi wszystko przychodzi na gadu :D
nie mam pojęcia, w regulaminie portalu nie ma żadnej wzmianki na ten temat. a o coś musi im chodzić, skoro usuwają wszelkie pytania i treści związane z napisami i pisze 'Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem'. tylko nie mam pojęcia, gdzie szukać czegoś na ten temat.
Aaa :). Pewnie chodzi o to, że przecież ściąganie filmów i napisów do nich z neta jest nielegalne :).
pewnie tak, ale tym zajmuje się policja, a nie jakiś portal internetowy. to, czy sobie skasują treść komentarza o niczym jeszcze nie świadczy, a jedynie wkurza. a już skasowanie treści, w której podany jest jedynie czas dostępu do napisów jest totalnie beznadziejne ;|