PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=HCdyIjLF4JM

Blair, Chuck, Dan i Książe!

będzie się działo ;D

simetra

Już dodałam to promo w temacie 'SPOILERY' :)

ocenił(a) serial na 8
simetra

kurde,a kibicowałam Dair... ;(

ocenił(a) serial na 9
simetra

AAAAA... Kurde no ja chcę żeby Blair była z Chuckiem... Ja chcę już to obejrzeć, to czekanie jest straszne....

urszulankaa

to jest promo chyba kilku najbliższych odcinków a nie jednego.
Chuck w tym promo raz ma zarost, a innym razem nie:P
ja bym była spokojna o Dair, myślę że to kwestia czasu, zwłaszcza że zostało do końca jeszcze kilka odcinków i wszystko może się zmienić.

A nie wiecie czy będzie 5 sezon?

simetra

Najbardziej podoba mi się określenie Dana "nędzarzem"!:D

najmniejsza_mii

A Chuck'a 'mrocznym rycerzem' xD czy jakoś tak ;)

edyyttaa

Chuck! Do boju!:D

Catarzyna

oglądam i oglądam to promo :D
właśnie, powtarzam pytanie Ani: będzie 5 sezon?

gosiaa005

w 1:28min to Dan nie :D
Pewnie wybierze księcia, ale i tak kiedyś wróci do Chucka:D I mam nadzieje, że się tak stanie :)

ocenił(a) serial na 8
mario44

Ja na 99,99% uważam, że to Dan, a ta laska to nie wiem, ale możliwe, że Blair, oby tak nie było.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Koleś to Dan, a dziewczyna- jest kilka opcji: Blair, Charlie (ta kuzynka Sereny). Serena lub Olivia, która ma powrócić lada odcinek i może to akurat ona.
Ja mam nadzieję jednak że będzie to Blair.

nina_p7

Nie sądzę, żeby to była Serena albo Blair. Blair nie jest tak hojnie obdarzona przez naturę, z kolei na Serenę biust z filmiku jest za mały. Olivia ma bardziej korpulentną figurę niż dziewczyna z filmiku.Stawiam na Charlie.

lily333

http://twoje-seriale.pl/plotkara-kwiecien-2011-i-tylko-5-odcinkow-do-konca-zwias tun-pl/
nie zauważyłam, żeby ktoś dodawał, a to jest promo z polskimi napisami ;]

simetra

mi to wygląda na jakąś blondynkę i obawiam się że to jest Charlie.

ocenił(a) serial na 10
ania__87

A ja mam głęboką nadzieję , ze to Charlie! :))) Oby blair wybrala Chucka! <3. Ten książę ma okropny akcent.;d

ocenił(a) serial na 10
elitarna21

hehe mi się wydaję że ten Książę to tylko tak na sztukę w tym serialu jest. W ogólnym rozrachunku pewnie Blair będzie z Chuckiem, ale być może jakieś epizody z Danem się również pojawią. A Księże odjedzie skompromitowany;p
Ja bym wolała ją z Danem zobaczyć ale to kwestia upodobań:P

elitarna21

Czy może mi ktoś przypomnieć kim jest Charlie?

ocenił(a) serial na 4
natalia_2

pojawi się po raz pierwszy w najbliższym odcinku i będzie to kuzynka Sereny, córka siostry Lily (Karli bodajże był kiedyś odcinek z ich młodości)

simetra

To jest Charlie, widziałam zdjęcie jej w złotej sukni na planie, a Dan zdejmuje z tej dziewczyny właśnie złotą suknię.
_
Mam nadzieję, że Blair wybierze Chucka.

youhaveamessage

Gdzie oglądasz zdjęcia z planu?

lily333

o matko nie mogę się doczekać! czy ktoś wie kiedy będzie dostępny 18 odcinek 4 seri? :DD

Myycha

W USA w poniedziałek, u nas we wtorek, przetłumaczony trochę później.

ocenił(a) serial na 4
simetra

hmmm pozostaje nadal w nadziei : zwróćcie uwagę na Blair w lokach kiedy rozmawia z Chuckiem - 1;31 ma jakąś złotą narzutkę... zresztą nie ma się co zastanawiać i analizować wszystkiego dowiemy się w przeciągu miesiąca ;)

eloooma

Na pewno nie będzie z Danem, bo nie sądzę, żeby się oświadczył.

ocenił(a) serial na 4
lily333

może zaręczy się z księciem, coś się skomplikuje i po prostu będzie jak zawsze - pokrętnie. Wątpię żeby realizatorzy proma(dziwnie brzmi, nie wiedziałam jak to inaczej ująć;p) podali nam wszystko wyłącznie w zapowiedzi:) może spędzą jedynie noc pod wpływem impulsu i Blair będzie chciała przed wszystkim uciec;) wiem tylko, że wszystko jest możliwe, ale koniec końcu będzie jeden - Chair ;) nie mam nic przeciwko temu, ale mamy czas i wolałabym oglądać nowe związki, nieodkryte emocje, które, mam nadzieje, jeszcze mają nam do zaoferowania odtwórcy głównych ról;) bo co jak co, ale przydałaby się jakaś odmiana

ocenił(a) serial na 4
eloooma

aaa i oświadczy się na 90% książę, bo takie głosy dochodzą do nas już od jakiegoś czasu, a do ślubu, znając seriale, nie dojdzie.

Słyszałam, że Chuck ma spowodować uraz fizyczny Blair - może tak się skończy sezon? -&gt; zobaczymy

i Jastrzębie pozdrawia Żory!

ocenił(a) serial na 10
eloooma

uraz fizyczny Blair? to brzmi strasznie. Ciekawe czy to prawda? Ja oglądałam to promo wiele razy i za każdym razem w scenie Dan i " nie wiadomo kto" , mam wrażenie że widzę profil Charlie. Nie cieszy mnie to bo wolałabym aby to była Blair. Ale zobaczymy:D

Ale zapowiadają się nam odcinki:D

evangelline21

już nie mogę się doczekać~! :DDD super klip! ;pp

ocenił(a) serial na 9
nati098

a mnie wkurza ze nagle ten francuski książe wraca -_- krótki wątek z nim był, równie dobrze mogli by dać tego angielskiego księcia :P tak wyjechali z tym ni z gruchy ni z pietruchy :/ ja tam kibicuje Chair! :) zaje para z nich była <3 ;d i cudne "I'm Chuck Bass... the love of her life" <3 ;D
a Dan jest za spokojny na Blair ;D chociaż ich wątek w serialu mi się podoba ;D