Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 109 tys. ocen
7,7 10 1 108995
6,6 11 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara
ocenił(a) serial na 10
Orbital_Intruder

Pierwszy odcinek będzie wyemitowany we WTOREK 08,04 2008 R Czyż to nie cudownie :P

Orbital_Intruder

Ale super:D:D Tvn Siedem szaleje:D
Już się nie mogę doczekać chociaż i tak oglądam na kompie:P

ocenił(a) serial na 10
kamazdw1

fajnooooo xD rzadko puszczają seriale z przed roku zawsze tylko jakieś starocie xD wreszcie bedzie co oglądać xD xD

Orbital_Intruder

Jetem w szoku;D
Naprawdę zaszaleli ;p

Orbital_Intruder

a ja sobie wszystkie odcinki ściągnęłam z amazon.com więc nie muszę oglądać w tv, zwłaszcza że pewnie dadzą beznadziejnego lektora, no ale i tak jak na nasz zaścianek sie pospieszyli

ocenił(a) serial na 10
Orbital_Intruder

Kurczę... nie mam TVN7... Nie mogliby puścić na TVN???

piratka4

Nie wiem czemu wybrali TVN7, przeciez TVN jest bardziej znanym i dostepnym programem... Wszystkie seriale, ktore wykupywal TVN po skonczeniu trafialy do TVN7, a nie odwrotnie

Gryzio

No, ale TVN Siedem teraz się zmienia i chce pozyskać nowych widzów.
W TVN ten serial leciałby pewnie albo o 14:00, albo po 23:00.

Orbital_Intruder

no proszę,ubiegli nawet FoxLife,a emisja będzie w prime time no no,jestem pod wrażeniem

Orbital_Intruder

powtórki będą w piątki o 23:50

źródło:
http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/index/full/TV7-200804112350

ocenił(a) serial na 10
sylvunia

ha! wreszcie! do zobaczenia 8 kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
plotkara

Właśnie bardzo mnie to zdziwiło że akurat na TVN7... Szczególnie że TVN7 jest dostępny z kablówką co nie? Albo satelitarną tv??? Tak mi się wydaje... Szkoda że nie TVN bo bym wtedy mogła oglądać... Miejmy nadzieję że na TVN puszczą powtórki:)

ocenił(a) serial na 8
Orbital_Intruder

Yeah!!!!! <lol> HiHIHiHi......:PPPP <GłUpEk>

ocenił(a) serial na 8
Orbital_Intruder

Tvn7 ma nosa do dobrych seriali :] W ogóle to taki serialowy kanał. Ale z taką zawrotną szybkością jak na Polskę emisji "Plotkary" się nie spodziewałam :P Super!

Fluorescent

Pol roku od premiery, powiedzmy, ze to szybko:)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

jak na polskie mozliwosci to bardzo szybko ;)

ocenił(a) serial na 10
zuzka_morf

No po prostu TVN Siedem szaleje. Oby tak dalej.! Jestem taka szczęśliwa że to puszczają, chodź i tak już to obejrzałam ale to super ! x.o.x.o Buziaczki ;**

mircia94

Ja nie bede ogladac, bo wole orginalna wersje, badz z napisami. Jak dadza lektora, to bedzie beznadziejny, bo jak jest przeklenstwo, typu b itch, to tlumacza to na.. malpa;), tak jak we "Wrednych dziewczynach"

Gryzio

Jestem ciekawy jak przetłumaczą tekst Chucka z pierwszego odcinka do Sereny ten że "twoje życie tu się skończyło, zdziro/suko!"
Załamało mnie tłumaczenie z Życia na fali:
Welcome to the O.C., bitch! - Witaj w Newport/Orange County, ZŁAMASIE :D

ocenił(a) serial na 10
max_c

słowo bitch ma wiele tłumaczeń :P
a akurat w języku ang nie ma słowa "złamas", więc użyli słowa "bitch" co mogło znaczyć wiele :D
ja do takich błędów sie nie czepiam kazdy wie co oznacza to słowo wiec po co robić zamieszanie :P
i tak wolę ogladać już z lektorem gdzie moze trochę źle tłumaczyć niż w wersji orginalnej gdzie mogę nie zrozumieć wielu słów :)

Orbital_Intruder

Jestem wielką fanką książki, więc mam nadzieję, że serial będzie przyblizony do oryginału :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_Whiskas

kurcze.... tak strasznie chciałam to dziś oglądać i zapomniałam :/ nie wiecie czy jest jakaś powtórka tego??;>

ocenił(a) serial na 10
Paula168

tak, jest 11 kwietnia (piatek) o 23:50 na tvn7 :):)
zajebisty odcinek dzisiaj był, świetny serial :D bede go ogladać co tydzień! :)
a wie moze ktoś ile on liczy odcinków w 1 sezonie? :D

ocenił(a) serial na 6
Juni93

13 wyemitowanych od września do stycznia + 5 kolejnych w trakcie produkcji. Premiera 21 kwietnia w USA. Drugi sezon jesienią. ;)

ocenił(a) serial na 10
Campbells

dzięki wielkie :) oglądnę powtórkę :P no to jak serial taki fajny jak piszecie to też muszę cały oglądnąć i czekać na kolejne sezony :P

Juni93

słyszalam ze jest 22 odcinkow..ja niestety nie mam tvn7:(