Emisja we wtorki, o 20:30.
źródło: http://tvnfakty.pl
Pierwszy odcinek będzie wyemitowany we WTOREK 08,04 2008 R Czyż to nie cudownie :P
fajnooooo xD rzadko puszczają seriale z przed roku zawsze tylko jakieś starocie xD wreszcie bedzie co oglądać xD xD
a ja sobie wszystkie odcinki ściągnęłam z amazon.com więc nie muszę oglądać w tv, zwłaszcza że pewnie dadzą beznadziejnego lektora, no ale i tak jak na nasz zaścianek sie pospieszyli
Nie wiem czemu wybrali TVN7, przeciez TVN jest bardziej znanym i dostepnym programem... Wszystkie seriale, ktore wykupywal TVN po skonczeniu trafialy do TVN7, a nie odwrotnie
No, ale TVN Siedem teraz się zmienia i chce pozyskać nowych widzów.
W TVN ten serial leciałby pewnie albo o 14:00, albo po 23:00.
powtórki będą w piątki o 23:50
źródło:
http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/index/full/TV7-200804112350
Właśnie bardzo mnie to zdziwiło że akurat na TVN7... Szczególnie że TVN7 jest dostępny z kablówką co nie? Albo satelitarną tv??? Tak mi się wydaje... Szkoda że nie TVN bo bym wtedy mogła oglądać... Miejmy nadzieję że na TVN puszczą powtórki:)
Tvn7 ma nosa do dobrych seriali :] W ogóle to taki serialowy kanał. Ale z taką zawrotną szybkością jak na Polskę emisji "Plotkary" się nie spodziewałam :P Super!
No po prostu TVN Siedem szaleje. Oby tak dalej.! Jestem taka szczęśliwa że to puszczają, chodź i tak już to obejrzałam ale to super ! x.o.x.o Buziaczki ;**
Ja nie bede ogladac, bo wole orginalna wersje, badz z napisami. Jak dadza lektora, to bedzie beznadziejny, bo jak jest przeklenstwo, typu b itch, to tlumacza to na.. malpa;), tak jak we "Wrednych dziewczynach"
Jestem ciekawy jak przetłumaczą tekst Chucka z pierwszego odcinka do Sereny ten że "twoje życie tu się skończyło, zdziro/suko!"
Załamało mnie tłumaczenie z Życia na fali:
Welcome to the O.C., bitch! - Witaj w Newport/Orange County, ZŁAMASIE :D
słowo bitch ma wiele tłumaczeń :P
a akurat w języku ang nie ma słowa "złamas", więc użyli słowa "bitch" co mogło znaczyć wiele :D
ja do takich błędów sie nie czepiam kazdy wie co oznacza to słowo wiec po co robić zamieszanie :P
i tak wolę ogladać już z lektorem gdzie moze trochę źle tłumaczyć niż w wersji orginalnej gdzie mogę nie zrozumieć wielu słów :)
kurcze.... tak strasznie chciałam to dziś oglądać i zapomniałam :/ nie wiecie czy jest jakaś powtórka tego??;>
tak, jest 11 kwietnia (piatek) o 23:50 na tvn7 :):)
zajebisty odcinek dzisiaj był, świetny serial :D bede go ogladać co tydzień! :)
a wie moze ktoś ile on liczy odcinków w 1 sezonie? :D
13 wyemitowanych od września do stycznia + 5 kolejnych w trakcie produkcji. Premiera 21 kwietnia w USA. Drugi sezon jesienią. ;)
dzięki wielkie :) oglądnę powtórkę :P no to jak serial taki fajny jak piszecie to też muszę cały oglądnąć i czekać na kolejne sezony :P