PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Wiem że pewnie prośba trochę wyrwana z kosmosu ale potrzebuję znać zakończenie 10 odcinka 2 sezony plotkary. Oglądałam do momentu kiedy Agnes chciała spalić sukienki Jenny (chyba ostatnie 10min) i jakoś wypadłam z kontekstu. Nie wiem co było dalej. Proszę o pomoc.

ocenił(a) serial na 9
eiv

- Bart Bass przyszedł do Chucka z przeprosinami, i powiedział że nigdy nie winił go za śmierć jego żony (matki Chucka, ze chce poznac syna i iśc z nim na mecz hokejowy
- Dan mówi Rufusowi ze nie opublikuje opowiadania o Chucku i mówi też ze Rufus ma sprowadzić Jenny do domu, aby ratować rodzinę
- Jenny idzie do Smitha ktory mowi jej ze skoro rodzice nie podpisza papierów, to mosi wnosic o uwłasnowolnienie i jenny sie zgadza
- Blair rozmawia z S. i nie moze uwierzyc ze Aaron to syn Cyrusa i takie tam. Pod koniec rozmowy z S. B wpada do jadalni a tam Eleonor i Cyrus mowia jej ze Cyrus sie wprowadza do eleonor. Mina Blair - bezcenna
- Aaron przychodzi do Syreny mowi że nie zerwali bo nawet razem nie byli razem i że ją bardzo lubi, szmery bajery ida na spacer do parku.

uffff

Ma_Osoba

Ooo, dzięki wielkie!! O to mi chodziło.