PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hahahha zamężna Serena...:D:D mocne... najciekawszy wątek odcinka:D:D btw ciekawe czy coś wyjdzie z tego udawanego zejśia się D i S.... ;)))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
zuzka_9

Są angielskie.
A co do odcinka - ech, mam wrażenie, że nigdy nie doczekam się jak D i S będą znowu razem... Jeszcze teraz ten gabriel.
No i oczywiście B jest nadal z N - a już liczyłam, że zerwą ze sobą na dobre. I szkoda mi Chucka, na samym końcu został sam. Ale scena, gdy przychodzi do mieszkania z tą dziewczyną jest zabójcza xD "If you hear screams, don't be alarmed. We're fine." ^^
Ogólnie odcinek ciekawy, ale szkoda, że nie przeciagnęli niektórzych wątków (ślub).Byłoby... interesując.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
madej123456

odcinek całkiem ok, ciekawi mnie co kombinuje Poppy w stosunku do Sereny.. ;)

malww

Nie oglądałem tego odcinka ale oceniając co piszesz może być taka druga Georgina

ocenił(a) serial na 10
madej123456

venige maszx racje najlepszy moment :D:D

If you hear screams, don't be alarmed. We're fine." ^^

ocenił(a) serial na 10
papryczka17

zajefajny był ten odcinek. Przypomniało mi się czemu uwielbiam ten serial. Szczególnie scena przy stole była świetna i moment w którym puścili Flo-Rida'e. Co do Poppy to myślę, że postanowiła się wrócić do Gabriela i chłop musi się jej wytłumaczyć, albo Poppy jest zazdrosna o S. i chce ją zniszczyć.

ocenił(a) serial na 10
trutys

ta, scena przy stole najlepsza ;)
nie dośc, że w następnym odcinku wróci Georgina to jeszcze Poppy coś knuje. Czuję, że dopiero teraz zaczyna się coś naprawdę dziac ;)

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

ajj tak odcinek super. ! a 22 normalnie w poniedziałek czy może znowu jakaś przerwa ? a Gorgina i Poppy w jednym odcinku.... może być ciekawie ;pp

ocenił(a) serial na 10
blackangel_3o3

A tak właściwie to się zastanawiam to o co chodziło Jenny z tym, co się wydarzyło rok wcześniej z Chuckiem? Bo jakoś nie kojarzę.

użytkownik usunięty
Chomuska

chyba chodziło o scenę z pilota (na dachu)

ocenił(a) serial na 10

tak chodziło o tą akcje na dachu, nawet była pokazana w przypomnieniu na początku odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
papryczka17

Mi się wydaje, że Poppy i Gabriel razem coś knują, a mam tu na myśli to że Gabriel naprawdę ożenił się z Sereną tylko nie chcą unieważniać tego ślubu żeby mógł później wziasc rozwod z Sereną i wtedy nastąpił by podział majątku. Pewnie Poppy to wymyśliła i od początku cała ta wycieczka została zaplanowana. Tak mi się wydaję ale mogę się mylić ;p

ocenił(a) serial na 10
Daphne

Brzmi to trochę jak moda na sukces ;]
Ale w sumie tak też może byc ;)

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

No nie wiem... taka akcja ? to chyba nie w stylu "Plotkary" zobaczymy w następnym odcinku ;pp

ocenił(a) serial na 10
blackangel_3o3

Czy ja wiem czy to nie w tym stylu? Bardzo prawdopodobne, taka intryga ;p