PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Popłakałam się . O mój Boże ;/ . Czy te spoilery musiały się sprawdzić? Scena z Chuckiem i Blair była taka smutna ;/. Czy ona naprawdę kocha tego Louisa? ;// . Charlie i Georgina uuouu ;d .

elitarna21

SPOILER
tak zgodzę się, że scena z Blair i Chuckiem była smutna, do tego jeszcze po takim podziękowaniu...., lecz czy ostatnia scena (Dorota opróżnia kosz... a w nim ... wow! i domysły kto, ale możliwe są 2 opcje...) nie zostawia nam furtki, że jednak będą razem... Charlie i Vanessa tez pokazały na co je stać; wreszcie pokazała się Lily... cały odcinek ah..

ocenił(a) serial na 7
elitarna21

hahaha :))) moje przypuszczenia się spełniły!!!! Blair będzie w ciąży z Chuckiem:)))) Po przeczytaniu spoilerów byłam o tym przekonana :) Nie biorę nawet Sereny pod uwagę wiec to musi być Blair :) ach fajny był ten odcinek, mimo że wiedziałam jak to się ułoży bo przeczytałam spoilery, to i tak przyjemnie się to oglądało :)) Rozstanie Chucka i Blair tak jakby rozeszło się po kościach, realizatorzy chcieli chyba pokazać że potrafią się pogodzić z końcem swojego związku, wyszło to tak jakoś nieprzekonywająco no i nie mogę zrozumieć jak Chuck tak łatwo ją sobie odpuścił i jakim cudem mogą mówić że nie byli razem szczęśliwi?? To już scenarzyści zapomnieli jaki piękny był 3 sezon z wyjątkiem końcówki? Przecież sami go napisali... a dla mnie to był związek zakochanych i szczęśliwych ludzi, którzy mimo tego co nam próbują wmówić, nie opierał się tylko na sexie ale właśnie na rozmowach i wszystkim tym co w związku jest potrzebne. Troche to wszystko wyszło bez sensu, bo związek z Luisem nie daje Blair nic szczególnego z wyjątkiem otoczki i braku przygód, które ona uwielbia...No ale sami zobaczycie będą razem jak tylko Cuchk się dowie że dziecko jest jego nie zrezygnuje z nij tak łatwo
Co do Dana to nie do konca wiadomo czy będzie tęsknił za Blair jako przyjaciółką, czy kimś wiecej, chociaż obstawiam pierwszą opcję. Blair nic do niego nie czuje a jak okaże się że jest w ciąży... no to sorry Dan nie ma szans. . xoxo

bloomy_2

Skopiuję swój post bo nie wiem, który temat jest dobry. :)

Kurde.

Ten pozytywny test mnie zaskoczył.
Nie spodziewałam się tego.

O ile dobrze kombinuję, Serena nie może być w ciąży bo w ostatnich kilku odcinkach z nikim nie spała.
Więc zostaje Blair. Tylko kto jest tatusiem? Chuck czy Louis?

Z tego co już wcześniej zostało nam ujawnione - Chuck i Blair używali prezerwatyw.
Czyżby poszli na żywioł podczas Bar Mitzwy i zapomnieli o antykoncepcji?
Timing też się zgadza.
Poza tym tez odniosłam wrażenie (choć jestem fanką Chair), że ich sex scena była taka "na siłę".
I jak to oglądałam to aż sobie sama zadałam pytanie "PO CO?"... no właśnie MOŻE właśnie PO TO, by ten test wyszedł pozytywnie.

Poza tym dlaczego Elenor miałaby robić test ciążowy w łazience Blair i Sereny??
Ostatnia scena Blair i Sereny tego nie sugerowała bo MOŻE to było PRZED wykonaniem testu. :)

Jeśli Blair nosi Bassiątko to będzie kaszanka.

I jak ten głupek, Dan, mógł się nie zorientować, że zniknął mu maszynopis???
Szczególnie po rozmowie z Vanessą naturalnym odruchem byłoby sprawdzić czy odłożyła go na miejsce.

Czy tylko dla mnie scena Sereny w LA była BARDZO, BARDZO sztuczna i naciągana???
Chyba najgorsza scena w historii całej GG.

Georgina rules!!!

Claudette_2

osobiście uważam, że Blake w 4 sezonie cały czas tak gra, nie potrafi być autentyczna w wyrażaniu uczuć i myśli, tak jak to było wcześniej