PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Dość długo musieli czekać fani "Gossip Girl" nie pierwszy z prawdziwego zdarzenia zwiastun piątego sezonu. Teraz jednak, dzięki portalowi E! Online, możemy zaprezentować klip promocyjny "Plotkary".

klip na http://showtv.pl/news_item_3197.htm

salmaatache

AAA!!!
Nie mogę się doczekać!!

alkamb

Nic szalonego. Spodziewalam się, większego czadu.

LubieWieszaki

Mi się podoba super ;D
Szczerze mówiąc trochę inaczej sobie to wyobrażałam ale tak jest o wiele lepiej ;D

ocenił(a) serial na 9
salmaatache

Bez polotu i bardzo mało Blair...

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

Mnie to się nie otwiera i dupa :P

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

W ostatnim odcinku 4 sezonu był pokazany test ciążowy i z tego co oglądałam filmiki na YT to będzie to test Blair a ojcem tego dziecka może być DAN... ;/

Lady1995

Zaczyna mnie ten wątek nudzić szczerze powiedziawszy. Obawiam się, że ten sezon nie będzie wielkim wydarzeniem, jedynie powieleniem schematu przeciętniaka. A szkoda, pierwsze sezony były naprawdę dobre/
Zresztą ten test u niej w pokoju, ma sugerować że to Blair, ale wydaje mi się, ze to jedynie zabieg marketingowy. Stawiałabym bardziej na matkę Blair.

LubieWieszaki

Stara kranik juz ma zamknięty. Najzabawniejsza byłaby opcja Blair + Dan.

Hans_Kloss

:D Może poczekajmy jednak do 26 września ;D

LubieWieszaki

Nie uważacie jednak, że to byłoby nieco dziwne gdyby Blair dowiedziawszy się o ciąży taka rozpromieniona jechała na wakacje z Louisem?

lalalabamba

To nie ona, mówię Wam :D Stara Blair albo Dorota drugi raz :D
Nie wiem, czy leciałaby rozpromieniona wiedząc, ze nosi dziecko ewentualnie Chucka albo Dana.

użytkownik usunięty
LubieWieszaki

A niby w jaki sposób Dana? xD

Nie do mnie pytanie. To nie ja wpadłam na ten pomysł. Przeczytaj sobie u góry komentarze.
Co nie zmienia faktu, że uważam, że to stara Blair.

użytkownik usunięty
LubieWieszaki

A słowa mama/matka/mamusia/rodzicielka nie istnieje? STARA.. no wybacz, ale trochę kultury.

Co nie zmienia faktu, że uważam, że to matka Blair**.
Dla Ciebie wszystko, był taki program nawet ;* Z pozdrowieniami, od Starej :* ( mam taką ksywkę w szkole) :* pasterze śpiewają, bydlęta klękają,: cuda, cuda ogłaszają. To zajebiście miłego dnia :D