Dość długo musieli czekać fani "Gossip Girl" nie pierwszy z prawdziwego zdarzenia zwiastun piątego sezonu. Teraz jednak, dzięki portalowi E! Online, możemy zaprezentować klip promocyjny "Plotkary".
klip na http://showtv.pl/news_item_3197.htm
Mi się podoba super ;D
Szczerze mówiąc trochę inaczej sobie to wyobrażałam ale tak jest o wiele lepiej ;D
W ostatnim odcinku 4 sezonu był pokazany test ciążowy i z tego co oglądałam filmiki na YT to będzie to test Blair a ojcem tego dziecka może być DAN... ;/
Zaczyna mnie ten wątek nudzić szczerze powiedziawszy. Obawiam się, że ten sezon nie będzie wielkim wydarzeniem, jedynie powieleniem schematu przeciętniaka. A szkoda, pierwsze sezony były naprawdę dobre/
Zresztą ten test u niej w pokoju, ma sugerować że to Blair, ale wydaje mi się, ze to jedynie zabieg marketingowy. Stawiałabym bardziej na matkę Blair.
Nie uważacie jednak, że to byłoby nieco dziwne gdyby Blair dowiedziawszy się o ciąży taka rozpromieniona jechała na wakacje z Louisem?
To nie ona, mówię Wam :D Stara Blair albo Dorota drugi raz :D
Nie wiem, czy leciałaby rozpromieniona wiedząc, ze nosi dziecko ewentualnie Chucka albo Dana.
Nie do mnie pytanie. To nie ja wpadłam na ten pomysł. Przeczytaj sobie u góry komentarze.
Co nie zmienia faktu, że uważam, że to stara Blair.
A słowa mama/matka/mamusia/rodzicielka nie istnieje? STARA.. no wybacz, ale trochę kultury.