PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Napisy już są więc można podzielić się odczuciami po seansie:) Akcja z ujawnieniem się Dan'a jako autora wymiata, cały odcinek fajnie sklejony z końcowym przemyśleniem- nie oceniaj książki póki nie przeczytasz do końca;)

ocenił(a) serial na 9
marcin_cbr

muszę przyznać, że odcinek był naprawdę świetny! nie nudził mnie ani trochę :) heh, szkoda mi Dana, bo co oni nagle wszyscy tacy "święci/ - raz, że to satyra, dwa no bez przesady ;) trochę racji tu i ówdzie było :PP ale Nate jako GEJ haha, rozwaliła mnie ta scena :D
tęsknię za Blair i Chuckiem, nie mogę już patrzeć na tego księcia jest MDŁY I NUDNY!! :/

ocenił(a) serial na 9
onlylove

Odcinek dobry mimo, że wg mnie przewidywalny, ale dobrze zagrany, rozplanowany więc podobało mi się. ;) W całej tej sytuacji z książką zdecydowanie stoję po stronie Dana. Szkoda mi go, szczególnie po rozmowie z ojcem. Ciągle twerdze, że Blair i Chuck mają wspólne dzecko i w końcu się zejdą nie mniej jednak przypuszczam, że z Luisem będziemy musieli się pomęczyć z dobre 3/4 sezonu, więc uzbrajam się w cierpliwość.. ;] Jestem ciekawa wątku Sereny i praw autorskich dla jej szefowej. Charli i jej nowa praca? Przypuszczam, że będzie dobrym informatorem w sprawie życia na Upper East Side, czyli zajmie się tym czego nie chciał zrobić Nate, mówiąc że jego przyjaciele są nietykalni. Nie wykluczam, że przyczyni się do ujawnienia tajemnicy ciązy Blair jeżeli takowa istnieje oczywiście. :)

ocenił(a) serial na 10
marcin_cbr

Odcinek fajny, ale szkoda, że nikt go nie próbował zrozumieć i każdy myślał tylko o sobie, a wkońcu on napisał prawdę, tylko moim zdaniem mylił się co do jego ojca,który naprawdę kocha Lili i ożenił się z nią z miłości, a nie dla kasy. Również stoję po stronie Dana, a reszta osób zachowała się jak samoluby.

ocenił(a) serial na 8
marcin_cbr

juz jest jeden temat, po co się powielać: http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/5x04+-+zapowied%C5% BA+i+dyskusja,1749499