PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Więc tak: Mam zamiar kupić sobie 'Plotkarę' na DVD ale nie wiem, który sezon. Tak to już
jest jeśli nie możesz się zdecydować: szukasz desperackich sposobów zadając takie
właśnie pytania na forach internetowych XD Sporządziłam nawet listę ulubionych momentów, które przyszły mi do głowy.

W 1 sezonie wszystko się zaczyna, Georgina zaprząta Serenie życie, Blair traci dziewictwo w limuzynie (niezapomniana scena) :D
W 2 jest dużo scen Chuck/Blair podczas gierek no i wyznanie miłości przez Chuck'a, ostatni rok nauki, Geogrina 'przechodzi na dobra stronę mocy' itp.
W 3 jest jeszcze więcej scen z Chuck/Blair w związku, niektórzy idą do collegu, wątek Serena/Nate itd.

To jak, pomożecie mi w podjęciu decyzji? :)

SzalonyKefir12

myślę że powinnaś kupić 1... jest najlepszy, wszystko się zaczyna..kiedyś może dokupisz sobie pozostałe sezony;D ale 1 to klasyk ;P

stokrootka

Kup 1! Wszystko było takie nowe, wątki ciągle zaskakujące, mogliśmy obserwować pierwsze zmiany bohaterów itp
Do tego ciuchy Blair, bajeczne!;p I jak napisała stokrotka, resztę kiedyś dokupisz. Ale 1 sezon to Twoja baza wyjściowa:P

Drugi też był super, a to za sprawą gierek Chucka i Blair:)

ania__87

Właśnie też tak myślę, że pierwszy bd 'bazą wyjściową' :) a po za tym to tak fajnie oglądać 1 sezon i patrzeć jak się kiedyś zachowywali, wyglądali; poprzypominać sobie 'stare dobre czasy' ;D nie ważne jaki bym sezon kupiła i tak po pewnym czasie dokupiła bym pozostałe ;) Dziękuje wam za radę i pomoc. Utwierdziłyście mnie w fakcie, że 1 sezon bd najlepszym rozwiązaniem.