Mam pomysł na nową zabawę, gdy dwie trwające się skończą, ale nie wiem, czy nie bedzie zbyt trudna do realizacji. Napiszcie co o tym sądzicie, bo pomyślałam ze mozna by wybrać najlepsze sceny z Plotkary. Dopiero teraz przeglądając potencjalnych "kandydatów" zdałam sobie sprawe ile by tego było, więc ewentualnie jeśli wam się pomysł podoba, to napiszcie swoje propozycje, potem najwyżej dorzucimy coś, jeśli by brakowało i bym stworzyła liste takich naj naj naj scen.
giselle - fakt, każdy, ale mi chodzilo o to, że wtedy akurat byli razem i byli piękni <3
elenkaa - należał, tylko że spaprali ich związek. Przecież finał dotyczył właśnie ich. Podobnie jak finał drugiego i trzeciego sezonu, pierwszego właściwie też.
Najlepsze było parę ostatnich odcinków 3 sezonu. Wtedy to ja ciągle zapłakana byłam...
Ja jeszcze płakałam na końcówce 2x08.. "Chuck and blair going to the movies, Chuck and blair holding hands". i na 2x13 jak blair wyznała mu miłość.
A ja najbardziej płakałam na 2x13 jak Chuck przychodzi do Blair po śmierci ojca. Taka śliczna scena :(