Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 109 tys. ocen
7,7 10 1 108995
6,6 11 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Mam pomysł na nową zabawę, gdy dwie trwające się skończą, ale nie wiem, czy nie bedzie zbyt trudna do realizacji. Napiszcie co o tym sądzicie, bo pomyślałam ze mozna by wybrać najlepsze sceny z Plotkary. Dopiero teraz przeglądając potencjalnych "kandydatów" zdałam sobie sprawe ile by tego było, więc ewentualnie jeśli wam się pomysł podoba, to napiszcie swoje propozycje, potem najwyżej dorzucimy coś, jeśli by brakowało i bym stworzyła liste takich naj naj naj scen.

giselle481

Czwarty niestety nie należał...

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

giselle - fakt, każdy, ale mi chodzilo o to, że wtedy akurat byli razem i byli piękni <3
elenkaa - należał, tylko że spaprali ich związek. Przecież finał dotyczył właśnie ich. Podobnie jak finał drugiego i trzeciego sezonu, pierwszego właściwie też.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Najlepsze było parę ostatnich odcinków 3 sezonu. Wtedy to ja ciągle zapłakana byłam...

ocenił(a) serial na 8

Ja też. I jeszcze na 4x02 ;( Piękna rozmowa Chucka&Blair.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Ja jeszcze płakałam na końcówce 2x08.. "Chuck and blair going to the movies, Chuck and blair holding hands". i na 2x13 jak blair wyznała mu miłość.

ocenił(a) serial na 8

A ja najbardziej płakałam na 2x13 jak Chuck przychodzi do Blair po śmierci ojca. Taka śliczna scena :(

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Scena w barze, gdy Blair pyta C czy to tylko gra czy on ją naprawdę kocha, też jest wyciskaczem łez dla mnie. Gdy on mówi, że nienawidzi przegrywać. A potem do Sereny, że zrobił to, bo ją kocha. Kurde. Miałam ochotę rzucić czymś w ekran komputera.