PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://pl.youtube.com/watch?v=N7R7XQ7axRU

http://pl.youtube.com/watch?v=QEICaC9aw94

JAKIE WASZE ODCZUCIA?

ocenił(a) serial na 7
dowszystkiegocosieda

czyli tak jak myślała... Dan ma romans z Rachel i Blair coś zrobi z tym:)) Super! Już nie mogę się doczekać:D Kiedy będzie leciał ten odcinek?

ocenił(a) serial na 7
_S_

zobaczyłam tylko 2 promo, pierwsze nie chciało się załadować.

użytkownik usunięty
_S_

oj bedzie sie działo az sie boję. !!!!!??????????

ocenił(a) serial na 9

Już się nie mogę doczekac . Myślę , że Blair połączy swoje siły z Sereną i pogonią tą nauczycielke:)

ocenił(a) serial na 9
proba_mikrofonu

Znacie może tytuł piosenki z pierwszego odcinka pierwszego sezonu , jak Serena wraca do NY jedzie pociągiem, ostatnio mozna ją usyszec w reklamie ery.

*pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
proba_mikrofonu

Wiem, że ściągałam tą piosenkę z aresa, ale niestety nie pamiętam nazwy, a usunęłam już.
Ale wpisz tam w muzyce ` gossip girl ` i szukaj ;> długo Ci to nie zajmie ; pp

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Już się nie mogę doczekać. Wygląda na to, że będzie się działo...

proba_mikrofonu

Peter Bjorn and John - Young Folks. Co do promo to już myślałam, że Chuck przeszedł na dobrą stronę mocy^^ no ale niestety, te dziewczyny... Chociaż po 15 odcinku, nie wierzę już w żadne zapowiedzi:)

ocenił(a) serial na 10
dowszystkiegocosieda

Serena i Blair kontra nauczycielka- zapowiada sie ciekawie. I nowy watek miłosny Chucka bez udziału Blair... Troche smutne ale podkręci akcje!

ocenił(a) serial na 10
lee_soniac

ja myslę ze to będzie tak:
S i B przepedza tą nauczycielkę, ale S i D nie bedą po tym juz razem i w ten sposob móglby sie rozwiazac problem Rufusa i Lily. aha, i mysle ze S pomoze B raczej ze wzgledu na nią(Blair) niż z powodu zemsty czy czegos takiego.

Natomiast zapowiada się ciekawy watek z Chuckiem. Mysliscie ze po tym wszystkim bedą w tym sezonie jeszcze z Blair?

DIANA_2

Ja mysle ze oni powinni byc razem ... Jak zawsze tworcy serialu lubia zaskakiwac to moze na koniec sezonu ich polacza juz na dobre?

ocenił(a) serial na 7
dowszystkiegocosieda

heloł, wie ktoś może kiedy bd wyemitowany ten odcinek? ;p ;)

ocenił(a) serial na 7
dowszystkiegocosieda

zapowiada się ciekawie, tym bardziej podczas tego fragmentu gdzie siedzi jakaś rada, m.in ojciec Blair z nimi i oglądają stronę plotkary. z tego co zrozumiałam to B została oskarżona o prowadzenie tej strony? ale mogę się mylić, bo słabo słyszałam głos. ^^

ocenił(a) serial na 10
strawberryfields_

z tego co widziałam to też mi się tak wydaje ; pp

ladyyS

ja mam wrażenie, że Blair nie tyle jest oskarżana o prowadzenie strony, ale o wysłanie na nią wiadomości o Rachel, może zdjęcia jej i Dana? To by wyjaśniało obecność Rufusa (bo on tam był, prawda? ;P)

Malta

Ale co Wy mowiecie o C i jakies lasce..? ja nic w promo nie widzialam...:| Cos przeoczylam, czy zle promo widzialam?;p

ocenił(a) serial na 10
gwell

pewnie złe promo widziałaś ;) ja podejrzewam, że ta dziewczyna to jakaś prostytutka będzie. a co do tego, że mówi, że to najpiękniejsza kobieta na świecie to pewnie znowu jakaś podpucha jak z 2x15 było :/ przynajmniej mam taką nadzieję :/

ocenił(a) serial na 7
Malta

faktycznie, puściłam na fulla i tam było jak Rachel mówi "wysyłałaś tam plotki na mój temat". i podejrzewam, że siedzieli tam rodzice wszystkich osób które były opisane na gossipgirl. no, w końcu zapowiada się ciekawy odcinek po kilku nudnych. ;)