http://pl.youtube.com/watch?v=N7R7XQ7axRU
http://pl.youtube.com/watch?v=QEICaC9aw94
JAKIE WASZE ODCZUCIA?
czyli tak jak myślała... Dan ma romans z Rachel i Blair coś zrobi z tym:)) Super! Już nie mogę się doczekać:D Kiedy będzie leciał ten odcinek?
Już się nie mogę doczekac . Myślę , że Blair połączy swoje siły z Sereną i pogonią tą nauczycielke:)
Znacie może tytuł piosenki z pierwszego odcinka pierwszego sezonu , jak Serena wraca do NY jedzie pociągiem, ostatnio mozna ją usyszec w reklamie ery.
*pozdrawiam
Wiem, że ściągałam tą piosenkę z aresa, ale niestety nie pamiętam nazwy, a usunęłam już.
Ale wpisz tam w muzyce ` gossip girl ` i szukaj ;> długo Ci to nie zajmie ; pp
Peter Bjorn and John - Young Folks. Co do promo to już myślałam, że Chuck przeszedł na dobrą stronę mocy^^ no ale niestety, te dziewczyny... Chociaż po 15 odcinku, nie wierzę już w żadne zapowiedzi:)
Serena i Blair kontra nauczycielka- zapowiada sie ciekawie. I nowy watek miłosny Chucka bez udziału Blair... Troche smutne ale podkręci akcje!
ja myslę ze to będzie tak:
S i B przepedza tą nauczycielkę, ale S i D nie bedą po tym juz razem i w ten sposob móglby sie rozwiazac problem Rufusa i Lily. aha, i mysle ze S pomoze B raczej ze wzgledu na nią(Blair) niż z powodu zemsty czy czegos takiego.
Natomiast zapowiada się ciekawy watek z Chuckiem. Mysliscie ze po tym wszystkim bedą w tym sezonie jeszcze z Blair?
Ja mysle ze oni powinni byc razem ... Jak zawsze tworcy serialu lubia zaskakiwac to moze na koniec sezonu ich polacza juz na dobre?
zapowiada się ciekawie, tym bardziej podczas tego fragmentu gdzie siedzi jakaś rada, m.in ojciec Blair z nimi i oglądają stronę plotkary. z tego co zrozumiałam to B została oskarżona o prowadzenie tej strony? ale mogę się mylić, bo słabo słyszałam głos. ^^
ja mam wrażenie, że Blair nie tyle jest oskarżana o prowadzenie strony, ale o wysłanie na nią wiadomości o Rachel, może zdjęcia jej i Dana? To by wyjaśniało obecność Rufusa (bo on tam był, prawda? ;P)
Ale co Wy mowiecie o C i jakies lasce..? ja nic w promo nie widzialam...:| Cos przeoczylam, czy zle promo widzialam?;p
pewnie złe promo widziałaś ;) ja podejrzewam, że ta dziewczyna to jakaś prostytutka będzie. a co do tego, że mówi, że to najpiękniejsza kobieta na świecie to pewnie znowu jakaś podpucha jak z 2x15 było :/ przynajmniej mam taką nadzieję :/