PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Mimo, że Plotkara emitowana jest w poniedziałki, a Pamiętniki dopiero w czwartki, napisy szybciej pojawiają się do Pamiętników. Jestem ciekawa, czemu tak zamulają z tymi tłumaczeniami.

ocenił(a) serial na 8
ewunia89_3

Najwidoczniej serial o wampirach ma więcej fanów niż plotkara.Kiedy Gossip girl była na tzw "topie" napisy były następnego dnia. Pozostaję nam cierpliwie czekać albo obejrzeć bez spolszczenia ;)
Pozdrawiam.

Arlinka90

tez zakładałam podobny temat:( niestety musimy sie chyba już przyzwyczaić do tego. pamiętam w tamtym roku napisy do plotkary pojawiały się zawsze w środę około 9 rano a teraz ....dziś czwartek i jeszcze nie ma :(

ocenił(a) serial na 7
Arlinka90

Hmm nie wiem jak jest na świecie, ale w Polsce wydaje mi się, że nadal jest najbardziej popularnym serialem i smuci mnie to, że ci, którzy robią tłumaczenia tak olewają fanów gossip ;/

użytkownik usunięty
ewunia89_3

No to źle Ci się wydaje bo Gossip Girl jest niestety niepopularnym serialem ;)

jeżeli ktoś znajdzie napisy to proszę napiszcie to tutaj

właśnie Plotkara jest popularnym serialem :)

ocenił(a) serial na 7
monika79

Ja też czekam zawsze na napisy i jestem trochę zawiedziona, że jeszcze ich nie ma, ale z drugiej strony wiem, że tłumacze to nie maszyny, nie muszą od razu siadać do tłumaczenia jak tylko pojawi się odcinek, bo mają swoje życie, a równie dobrzy mogliby nie tłumaczyć wcale, więc powinniśmy im dziękować, że W OGÓLE napisy są, a nie twierdzić, że nas olewają, bo napisów nie ma dwa dni po odcinku -.-

ocenił(a) serial na 7
Aisha_

Ja uważam, że jeśli ktoś się czegoś podejmuje, powinien działaś szybko i efektywnie.

ocenił(a) serial na 7
ewunia89_3

I nie będę układać pieśni dziękczynnej na ich cześć. Podjęli się jakiegoś zadania i wykonują je kiepsko. Tyle w tym temacie.

użytkownik usunięty
monika79

Może u Ciebie w domu :)

50 w rankingu seriali na filmwebie ;d niezły wynik biorąc pod uwagę ile jest seriali :)
nawet kiedy nie oglądałam plotkary to wiedziałam o tym serialu ;]
więc tak Plotkara to popularny serial ;>

użytkownik usunięty
monika79

Radziłabym spojrzeć na coś co ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość typu rankingi oglądalności, zmiany w szefostwie CW i inne takie ;)
Ale jeżeli wolisz żyć w przekonaniu, że to popularny serial to życzę powodzenia w czekaniu na napisy zamiast zając się nauką angielskiego ;)

A ja radziłabym ci poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem bo nie za bardzo ci to wychodzi ;)
Mowa była o Polsce. ;) I JA nic nie pisałam o czekaniu na napisy xd Mój angielski ma się dobrze, nie musisz się martwić. Zatroszcz się o swoje umiejętności czytania ;)

użytkownik usunięty
monika79

Plotkara popularna w Polsce? teraz to pojechałaś ostro :D
Szkoda mojego pisania do kogoś kto mówi o czymś o czym nie ma najwyraźniej pojęcia.
Pozdrawiam ;)

Tak, tak uważam. Seriali jest po prostu mnóstwo, a Plotkara jest akurat znanym serialem.
To, że mam inne zdanie od twojego nie oznacza, że złe.
Powodzenia w życiu ;))

ocenił(a) serial na 7

Mój angielski też ma się dobrze. Poza angielskim znam jeszcze trzy inne języki, ALE LUBIĘ OGLĄDAĆ SERIALE Z POLSKIMI NAPISAMI

ewunia89_3

wiec jeszcze nic nie wiadomo o napisach...? a miałam sie brać za oglądanie :(

ocenił(a) serial na 7
madzia07_2

nie ma jeszcze, w tym tygodniu nieźle się opie... rdzielaja

ocenił(a) serial na 8
ewunia89_3

Już są :)

ocenił(a) serial na 8
Matias85

Ja uważam,że Plotkara to jeden z najpopularniejszych seriali mlodziezowych w PL. Rozmawiałam z wieloma ludzmi i baaaardzo dużo osób oglada Plotkare:)

ewunia89_3

Kolejny temat o napisach? Znowu 2 dni to straaaasznie dużo ? Proponuje znaleźć tłumaczy i przypalać ich nad ogniskiem w ramach przyśpieszenia tłumaczenia. Oczywiście 'Pamiętniki...' można obejrzeć z napisami wcześniej, ale ich twórcą jest chyba jakiś analfabeta. Osobiście wole poczekać okrooooopnie długi czas (czytaj: 2 dni), niż oglądać z jakością napisów jakie są przy 'Pamiętnikach Wampirów' (czytaj: żałosne błędy ortograficzne: puki, wziąść, kożystać; brak jakiejkolwiek interpunkcji czy momenty w których Damon mówi : rozmawiałam z nią, myślałam...).