Przeglądając strony internetowe przeczytałam, że Lily i Rufus mają syna. Czy ktoś wie o kogo chodzi i czy go odnaleźli? Bo były wzmianki, że go niby szukali i że żyje.
Odnaleźli rodziców adopcyjnych, ale oni im powiedzieli, że ich pierwszy syn (czyli syn Lily i Rufusa) zginął w wypadku. Ich drugi, biologiczny, syn, przeżył. Potem się chyba okazało, że było odwrotnie - że to syn Lily i Rufusa żyje, a ich biologiczny utonął, czy coś takiego. Nie jestem jednak pewna, czy oni się w końcu o tym dowiedzieli, czy co.
z tego co pamiętam to poznali go. on na początku nie przyznał się, że jest ich synem, ale wszystko wyszło na jaw w czasie ślubu Lily i Rufusa. wątek jak na razie się urwał...
Myślałam, że to był ślub z Bartem, więc dobrze, że nic nie napisałam na ten temat : P Moim zdaniem mogli by pociągnąć ten wątek, skoro mieli już taki zaczęty, a nie zaczynać nagle z Charlie.
No właśnie jak czytałam to tam pisali, że jak go szukali to dowiedzieli się, że on nie żyje, ale jednak potem okazało się że żyje ... namieszali troszkę ;)) dziwne, że nie dali z nim dłuższego wątku.
Jak nie było podane? Wy ten sam serial oglądacie? ;P
W serialu nazywał się Scott Rosson.
Początkowo udawał brata prawdziwego syna Lily i Rufusa, mówiąc, że tamten utonął.
Później jednak za sprawą Georginy prawda wyszła na jaw na ślubie.
http://www.youknowyoulovefashion.com/storage/0225/0225_Scott1.jpg
Grał go Chriss Riggi.
Występował w odcinkach:
- Rufus Getting Married
- Dan de Fleurette
- The Lost Boy
- The Freshmen
- Reversals of Fortune
Może więcej, ale nie pamiętam, studiował na NYU, miał romans z Vanessą, itd.