PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108478
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Whattttt theee fakk, DAN plotkarą ??? do teraz tego nie mogę zrozumieć i uwierzyć ; /
Niemożliwe ... ; / i jeszcze wziął ślub z Sereną.
Zakończenie serialu pozostawia niedosyt ; << !
I przedewszystkim smutek że to koniec.
Ja w sumie obstawiałam że to Jenny bd plotkarą a okazało się że to jej braciszek a Jenny
wiedziała od zawsze ze Dan to plotkara O_O
Masakra nie mogę uwierzyć że Serena wzięła ślub z Danem po tym jak zrobił wszystkich w
bambuko.. !
I nie czaje tej kobity na końcu co siedzi na ślubie Dana i Sereny obok Rufusa wiecie kto to ???
Ivy ???
Fajnie ogólnie że pokazali dużo aktorów, chyba wszystkich w tym odcinku,
Vann,Jenny,Georgine, itp ...
A wy kogo obstawialiście za plotkarę?

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

gdybym nie oglądałam to bym Cie udusiła bo w pierwszym zdaniu zdradzasz zdecydowanie za dużo.

ocenił(a) serial na 10
Pijah

aa sorry, byłam pewna że dałam znaczek że treść jest spojlerem ; /

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

a jest juz gdzies z napisami ?? ;D

ocenił(a) serial na 7
domis3

http://chomik uj.pl/ miiiszka

ocenił(a) serial na 9
Pijah

ale na chomi ku sa same napisy a nie wgrane ..

ocenił(a) serial na 10
domis3

tu pobierz sobie bez napisow http://www.btscene.org/details/3372985/Gossip+Girl+6x10+HDTV+x264+LOL.html

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

nie chodzi mi o pobieranie . po prostu chcialam dzis obejrzec gdzies z napisami w necie ale ze jest tylko po angielsku a napisy osobno to poczekam ;)

ocenił(a) serial na 10
domis3

mi się pobrał odcinek w 5-6 minut a napisy w kilka sekund także wole tą wersję ;d

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

jak sie z tego pobiera

ocenił(a) serial na 10
domis3

musisz pobrać program torrent ;)
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/p2p/uTorrent.html

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

oki dzieki za info;)

ocenił(a) serial na 10
domis3

nie wiem czy ci dobrą instalkę torrenta podałam jak nie to znajdź inna ale ta powinna zadziałać.

ocenił(a) serial na 10
domis3

a później jak masz włączanego i zainstalowany program torrent to ten link klikasz ktorym wczesniej dalam i " download torrent "

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

Ja natomiast nie rozumiem jak można tak po chamsku spojlerować zakończenie. Jeśli piszesz o czymś co zdradza innym fabułę, to napisz z łaski swojej SPOJLER, a nie zabierasz innym element zaskoczenia. Mam to szczęście, że już widziałam odcinek.

ocenił(a) serial na 10
mucha19945

nooo ; /// pisalam juz na górze ze zpomnialam tego znaczka spojler dać ! :( ale to te emocje głównie się mną kierowały.

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

przecież cała masa osób nawet tutaj na filmwebie typowała Dana, ja już sama nawet nie pamiętam kiedy pierwszy raz mówiłam że to on.... mniej więcej od 5. sezonu było pewne że to albo jest Dan, albo Jenny

ja jestem rozczarowana że ujawnili tożsamość plotkary, mogli sobie to podarować

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Ja obstawiałam Jenny, ona przynajmniej miała jakiś motyw albo coś, a nie taką cichą rybkę Dana, szczerze mówiąc zawiodłam się . ; / ale reszta odcinka ok , zakonczenie troche lipne.

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

na tożsamość Plotkary wszyscy czekalii, co nie którzy tylko ze względu na to zobaczyli odcinek,no ale jak to Dan to w sumie masz rację mogli sobie podarować : P

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

lonely boy, najbardziej irytująca postać z nich wszystkich, to musiał być on ;/ ehhh... nie no, lipa straszna, rozesmialam sie jak ktoś z nich palnął że myślał że to rufus (chyba większa sierota niż syn) - dobrze ze GG się skonczyło, bo z każdym kolejnym odcinkiem było coraz gorzej... zaczęło się w połowie 5. sezonu z Dair (WTF) i potem to już tylko ostro pikowało w dół

ocenił(a) serial na 7
tolerancja91

Juz bym wolala aby sierota Rufus okazal sie Plotkara niz jego synus. Zrobili z Dana takiego geniusza a on potrafil pisac no ale bez przesady! Opuszczam w swojej glowie kwestie tego z kogo zrobili Plotkare...

Diablicaaa

może wszyscy go typowali ale np. ja wciąż nie dowierzałam że to może być on. a że jeszcze nie oglądałam, to wielkie dzięki z info. ~Diablicaaa -.-
po za tym na jakiego grzyba robić tyle wątków na jeden temat. Czy wy się nigdy nie nauczycie że ktoś tworzy JEDEN wątek na temat wrażeń z JEDNEGO odcinka? to właśnie zapobiega spoilerom, bo jak wiem że może tam być przedsmak tego co zobaczę to nie wchodzę...

ocenił(a) serial na 7
egoistka94

Tez go typowalam ale caly czas mialam nadzieje ze to bedzie ktos z pobocznych bohaterow lub najlepiej ktos kogo nie znalismy, ale coz.... Okroje sobie ten odcinek i bede ogladala bez tego pieprzenia i tozsamosci Plotkary. ;P

Niech zrobia film, zmienia Plotkare i dadza nam w ten sposub - fanom - prezent xD

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

Nie no super dzięki, nie obejrzałam jeszcze odcinka a już wiem kto jest Plotkarą.... dzięki za spojler..... uwielbiam jak ktoś tak robi...

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

w sumie to dobrze, ze to dan jest plotkarą, gdyby to była dorota to byłby duży szok, gdyby to była jenny to byłoby wiadome, a Dan był taki... miły, nie podejrzewałabym go o to.
ostatni odcinek fajny, koncowka "5 lat pozniej", taka troche... jak w telenowelach, troche czuje niedosyt, jakby zrobili koncowke, gdzie wszyscy sa po slubach, otoczeni dziecmi, to czułabym się usatysfakcjonowana, a tak mysle: ok, wzieli slub, ale co dalej? :D wedlug mnie nie zamkneli serialu, za 10 lat mogliby spokojnie nakrecic ciag dalszy ;)

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

Masakra ! Nie spodziewałam się takiego zakończenia.. tyle lat oglądania i lipa.

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

Mi się podobało takie zakończenie, dorobili fajną ideologię do tego, że to Dan jest plotkarą, tym outsiderem, który próbuje się wkraść do innego świata, naprawdę ciekawie to wyszło. Sama siebie zaskoczyłam, że bardziej mnie cieszył ślub Sereny i Dana niż Chucka i Blair, którym, jak chyba większość fanów, kibicowałam. Mimo, że w ostatnich sezonach scenarzyści strasznie mącili, momentami przeginali, to trochę jednak będę tęsknić za Plotkarą ;P

ocenił(a) serial na 8
zamaskowany19

Ha ha nie mogę znalezione na forum :
Spojlery:
Dan jest A
Dan jest tytułową matką w HIMYM
Dan ma lekarstwo na wampiryzm
;p

pan_dziobak

HAHAHAHAHA BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

pan_dziobak

I wszystko jasne!

pan_dziobak

uśmiałam się

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 7
pan_dziobak

a co chodzi z dan jest a?

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

Motyw z serialu Pretty Little Liars.

ocenił(a) serial na 7
Bettka

nie znam, no ale ja mało śledzę seriali, zwłaszcza staram się nie zaczynać nowych, a ten pewnie nie należy do starych wyjadaczy emmy

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

Pomimo tego chamskiego spoileru to powiem szczerze, że mimo dowiedziałam się także wcześniej kto jest GG to jednak byłam zbita z pantałyku, jak i bardzo zawiedziona, to jednak analizując jego "The Last Chapter" wszystko co zrobił ma sens, chociaż wciąż ciężko mi to strawić.

użytkownik usunięty
Diablicaaa

A może by tak jakiś opis w stylu SPOILER ?!!!!!!! pomyślałaś o tym??????!!!! nie wszyscy widzieli ostatni odcinek! Ludzka głupota nie zna granic.....! ku**waaa

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

lepiej usunąć ten wątek, bo przypuszczam, że dużo ludzi (w tym ja), może mieć niemiłą niespodziankę wchodząc i czytając spojler...

użytkownik usunięty
Diablicaaa

A może by tak jakiś opis w stylu SPOILER ?!!!!!!! pomyślałaś o tym??????!!!! nie wszyscy widzieli ostatni odcinek! Ludzka głupota nie zna granic.....! ku**waaa

ocenił(a) serial na 6
Diablicaaa

Ja czegoś nie rozumiem. Po finale postanowiłam obejrzeć początek pierwszego odcinka, i w drugiej minucie Blair rozmawiam z kobietą, która jest niby jej mamą. Dlaczego to jest inna aktorka?

szatanowka

Też się nad tym zastanawiałam ale to jest pilot w sumie. Więc występują takie perełki :) jak np. to że Chuck wspomina o swojej matce tak jakby żyła.

Diablicaaa

Weź dziewczyno usuń wątek... jezeli da sie to zrobic oczywiscie....

ocenił(a) serial na 6
Svitkonaa

Przepraszam bardzo, ale kto czyta forum( na którym NA PEWNO będzie mnóstwo spoilerów) bez obejrzenia odcinka. Wchodzicie tutaj i czytacie wszytskie wątki a potem marudzicie, że ktoś zdradził zakończenie( Co innego jeśli ktoś życzliwy napisał to w temacie wątku)

Moniap22

wystarczy że w powiadomieniach wyświetli mi się że ktoś założył nowy temat i na niego wchodzę. przykro mi że nie jestem jasnowidzem i że nie od razu wiem że ktoś w swojej wypowiedzi zawrze spoiler... Jakoś niektórzy potrafią napisać w temacie 'spoiler' albo wypowiadają się w tematach dotyczących konkretnego odcinka - wtedy takie tematy omijam jesli nie che wiedzieć co się wydarzyło, a nie bezmyślnie tworzy się milion innych tematów które sprowadzają się do dyskusji na temat jednego i tego samego epizodu. -.- nie wspomnę tu już o zaśmiecaniu forum.

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

też obstawiałam Jenny. aż się pobecząłam na koniec. nie mogę uwierzyć że wiecej odcinków nie bedzie.. a wydaje sie jakbym dopiero co oglądała pierwszy odcinek..

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

Kurde, spoiler po chamsku. I tak się już dzisiaj rano dowiedziałam, że Dan jest plotkarą, bo w autobusie jakieś dziewczyny o tym gadały. Myślałam, że je trzasnę, no. Ale dziwnie tak, że to już koniec. Taka pustka. Życie nie ma sensu :c

:D

ocenił(a) serial na 7
Bettka

nie bardzo rozumiem, czemu miałabyś je trzasnąć ;/ to chyba normalne że wszyscy teraz o tym gadają ;/ zresztą ogarnięci wiedzieli już we wtorek rano, więc tym bardziej nie rozumiem pretensji o dzisiaj

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

No, bo się wkurzyłam, gdyż jeszcze nie widziałam tego odcinka, a świadomość tego, jakie jest zakończenie odebrało mi prawie całą przyjemność z oglądania i umniejszyło emocje o 80%. Nie mam do nich pretensji, skąd mogły wiedzieć. Mówię tylko, że się zdenerwowałam. Ogólnie. Z powodu tego faktu. Myślę, że kiedy Ty używasz słów: "Zabiję cię" w odniesieniu do jakiejś osoby, nikt nie odbiera tego, jako zapowiadania morderstwa. Dlatego dosłowne branie użytego przeze mnie wyrażenia "myślałam, że je trzasnę" jest niedorzeczne i uznaję to za zwykłe czepialstwo. Swoją drogą, nie wiem, jak "ciekawe" musi być Twoje życie, skoro uważasz ludzi nie spędzających każdej minuty przed komputerem na wyczekiwaniu nowego odcinka serialu za "nieogarniętych".

Ok, nie chcę wszczynać żadnych kłótni, po prostu nie prowokuj.

ocenił(a) serial na 7
Bettka

to nie był jakiś tam odcinek tylko ostatni jednego z najpopularniejszych seriali ostatnich lat ;p (osobiście przestałam oglądać plotkarę w 5. sezonie po nieszczęsnym ślubie i ucieczce z Lonely boyem, a wróciłam do niego na ostatnie dwa odcinki)) po prostu widzę co się dzieje wokół (nie tylko na facebooku ale i na ulicy, ten serial oglądała masa ludzi) fakt, miałaś pecha, że akurat w autobusie je usłyszałaś, ja bardziej nie mogę pojąć ludzi, którzy włażą na forum serialu na filmwebie i się wielce oburzają, że ktoś nie wstawił napisu "SPOI'LER" to dopiero głupota

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

No, ale po to jest ten przycisk, żeby go nacisnąć, kiedy się spoileruje. Osobiście nie wchodzę na fora, zanim nie zobaczę odcinka, ale nie jest to żadna reguła. Każdy spoiler powinien być oznaczony.

ocenił(a) serial na 10
Bettka

KOSZMARNE ZAKONCZENIE!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAH co za żenujący odcinek! boze tragedia nad tragediami. zakonczenie 5 lat pozniej!!??? WTF ahahahhaa. jak w harrym potterze. blair i chuck dzieciaka se zrobili!???? o kurde.

a i beda odgrzewane kluchy jak z beverly hills. boze co za shit. rece mi opadly ze az tak amerykancy potrafia spieprzyc ostatni odcinek hahahaha. zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!