Wiecznie tylko lansiarskie imprezki, bogate młodziki, problemy miłosne, głupie intrygi i Blair która stroi fochy bo ktoś ma lepszą kieckę albo ktoś odważył się przyjść na imprezę na którą ona by nie chciała żeby ten ktoś przyszedł...Fabuła serialu jest nudna. Nie podoba mi się więc dalej nie oglądam.
Tak z ciekawości na którym odcinku i sezonie się zatrzymałaś?
Wiesz to jest nudne,te narzekanie na GG.Bo to już trzeci temat tego typu,chyba.Więc nie jesteś pierwsza.I te tematy tak zaśmiecają forum że aż śmiać się chce z niektórych.Mogłaś się dołączyć do poprzednich tematów o tym samym wątku a nie mysleć,nie wiem co.
Otworzyłaś/eś mi oczy !! Matko jaka ja byłam głupia i ślepa, że oglądałam ten nudny serial o lansiarskiej młodzieży! Idę się biczować do rana ... Mua :*
Nie, wybacz. To do założyciela posta. Ale do Ciebie też coś mogę napisać :p Np. że fajnie ze jesteś dziewczyną :)
Haha!Super.Ty też jesteś dziewczyną?
Ciekawi mnie ile już zobaczyła...że JUŻ przestała oglądać.A może to facet?:p
ale o to tu też właśnie chodzi- żeby sobie obejrzeć świat, w którym nigdy nie będziemy brać udziału, do którego nie mamy dostępu, gdzie problemami są imprezki i sukienki. samo patrzenie na gg jest przyjemne :)
Dziewczyny wyluzujcie. Napisałam tylko że mi się nie podoba a wy zaraz szybka pojechanka, ale w sumie czego mogłam się spodziewać skoro po avatarach widać że jesteście zagorzałymi fankami Plotkary, podoba wam się okej, dla mnie beznadzieja i już, są gusta i guściki. Obejrzałam 2 sezony i nie jestem facetem.
No cóż, ciężko się dziwić. Zapewne więcej tu zwolenniczek niż przeciwniczek GG, więc szacun za odwagę i że Ci się w ogóle chciało.