PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Co myślicie o trójkąciku Vanessa-Dan-Olivia? jak dla mnie było to nieporozumienie! nie wiem, po co wymyślili taki wątek...

Rea

po to zeby sie jakoś "sensownie" pozbyć Hilary Duff

ocenił(a) serial na 6
Rea

Według mnie również beznadziejny motyw, już każdy z każdym spał w tym serialu. Przesada i tyle. Mogli wymyślić milion innych sposobów na pozbycie się Hilarry, wybrali chyba najgorszy z możliwych.

nika_11

Robią z GG Modę na sukces. każdy z każdym i to po kilka razy:)a do trójkącika wybrali bohaterów, do których (moim zdaniem) to kompletnie nie pasuje...

Rea

Bezsensu. Aż mnie wcięło jak to oglądałam. Nigdy się nie spodziewałam, że walną coś takiego w GG. Już bardziej bym się tego po S. spodziewała niż po tej "świętej" trójce... ;)

ocenił(a) serial na 8
Rea

a mnie się podobał, a co najważniejsze wreszcie wymyślili coś ciekawego i to jeszcze z takimi świętoszkowatymi bohaterami. Bo niestety ale początek 3 sezonu był strasznie kupowaty a dzięki trójkącikowi i romansie trippa z serena (mam nadzieje, że dłuższym niż jeden odc.) zrobił się ciekawszy.Już wolę, żeby spali z sobą niż wprowadzali do serialu co chwilę jakiegoś beznadziejnego bohatera np. Aaron, Carter, syn Lilly i Rufusa, no i Hilary (ale ją jeszcze jestem w stanie znieść) ;0

ocenił(a) serial na 9
Rea

zdecydowanie po to, zeby pozbyc sie hil(l)ary. Jaka ona beznadziejna w tym serialu jest..

ocenił(a) serial na 8
kaczkobanan

Watek nie podobał mi sie,ale Olivia wyjedzie wiec jest ok:)
Teraz Dan kocha Vanesse? Beznadzieja,niedlugo zakocha sie w Blair albo w swojej macosze:)

Mother_Earth

Tia... Bo Dan teraz myśli, że może wszystko.
I jak Serena nie może się odnaleźć w związkach.

Pytanie tam do autora wyżej:
Dlaczego pozbycie się Cartera i Scotta?
Wydawali się spoko dość. Tzn Scott miał głupią rolę, ale chciałabym go jeszcze zobaczyć.
A i C. pasował mi do S. na pewno bardziej niż Nate czy Dan.

ocenił(a) serial na 8
mammocno92

Aaron?? ten brzydal z 2 sezonu? błagam Cię! :) nate mi pasuje do S od początku ;]

doroti

Nic nie pisałam o Aronie ;d

<za krótki>

mammocno92

scena spoko, ale przyznaje że troche mnie wgieło jak oglądałam. :D

zna ktoś piosenkę która wtedy leciała? bo nie moge nigdzie znaleźć tytułu.

ocenił(a) serial na 8
fakifaki

piosenka to Anya Marina - "Whatever You Like" ;]

doroti

Bardzo lubie GG , ale producenci i scenarzysci zrobli ten watek tylko pod pulike, nieporozumienie. Uwielbiam GG, ale nie pdoba mi sie to, ze tutaj fkatycznie sa wszyscy ze wszystkimi. W takim razie niech final III sezonu bd wielkim happyendem i niech IV nie powstanie. Nic nie moze wiecznie trwac, skoro Veronice Mars zakonczyli po III, to GG tez moga. Fani jakos to w koncu przezyja, a tutaj na serio coraz to gorzej z nowymi odcinkami. Niech nie przesadza...

ocenił(a) serial na 10
Pussy_O

Mi się wątek podobał - inny niż wszystkie i trochę szumu było. Olivia wyjedzie i będzie dobrze. BAJU BAJU.

Co do tego z kim będzie Dan to . . . najbardziej pasował mi do Sereny - kibicuję im!

Uważam też, że N. powinien być z Little J. - ona w 3 sezonie pokazuje pazurki i za tą ją właśnie uwielbiam.

THE BITCH IS BACK!

pozdrawiam,
gossip boy
http://www.gossip-girl.pl

GOSSIP_GIRLPL

Little J jest najlepsza, ja tam od poczatku ja najbardziej lubie..:D
A co do D+V+O...Nie wieeem, ni mnie grzeje , ni chlodzi....Bylo i tyle. Vanessy nigdy nie lubilam...D mnie wkurza, bo z kazda juz cos kreci ;) Acz ja go wlansie lubilam z S - taka niby nudna parka, ale...nie wiem. Jako przyjaciele sa bez sesnu...W ogole mam wrazenie, ze Serena ostatnio odstaje nieco od reszty.
Moze za sprawa tego, ze do Brown nie poszla, ale nie wiem czy to o to chodiz...Nate znow do Sereny kreci..Eeee.:|

A wlasnie, ja mam pytanie - kiedy S miala romans z Tripem? Bo albo zapomnialam, albo nie wiem..;)

ocenił(a) serial na 10
gwell

Też nie rozumiem tego, dlaczego wszyscy tak nie lubię little J ;p
Czekam i czekam na wątek z nią i Natem..

gwell

Jak kiedy miała? ; o
Chyba aktualnie ma ; p

mammocno92

No tak;p
Ale chodzi mi o to, ze w jakimstam ep wczesniej cos mowila do Blair, ze uczucie do niego znow wraca i cos tam... (nie pamietam). Mialam przerwe troche w ogladaniu GG i nie pamietam, zeby wczesniej cos do niego czula.
W tym sezonie byla z Carterem i nagle sie pojawia Trip i co...?
Jakos nie ogarnelam chyba sytuacji:P

ocenił(a) serial na 8
gwell

widze, ze watek jest dosc aktualny, to moze ktos jest w stanie powiedziec, czy nastapila jakas zmiana emisji odcinkow na cw, bo nie ma jeszcze dostepnego w sieci odcinka 11. a jesli jest, to moze jakas podpowiedz?;)

ocenił(a) serial na 8
iamsoobored

odcinek 11 będzie dopiero dostępny za tydzień we wtorek i będzie to ostatni odcinek w tym roku.

ocenił(a) serial na 8
doroti

oł. nie ma to jak dobre wiesci wieczorem ;)
tak czy siak wielkie dzieki :)