Możesz wybrać swoje życie w realiach Gossip Girl!
1. W kogo chciałabyś się wcielić?
2. Kto miałby szanse zostać Twoim partnerem?
3. Jaką karierę wybrałabyś dla własnej postaci?
Jak tam dziewczyny, kogo wybierzecie?
Tylko jedno pytanko bo ja głupia jestem... Mówimy o postaciach występujących w serialu czy sami wymyślamy? :) Bo jak w serialu to ja bym chciała być Blair ^^
Oczywiście chodzi o postaci seriali :). Może zacznę żeby nie było wątpliwości.
1.Blair
2.(oczywiście)Chuck
3. Tym czym aktualnie zaczyna zajmować się Serena PR. :)
Heheheheh... muszę wybrać Blair, ale tylko ze wzgledu na to, że Chuck ją kocha.;D więc.
1. Blair
2. Chuck <3
3. Szpieg O.o xD
1. Blair
2. Chuck
3. biznesmowan, która ma wszystkich w swoich szponach - tylko Chuck Bass jest dla mnie konkurencją :D
Niezły plan. Punkt nr 3. bardzo mi się podoba. ;)
Co pomyślałyście pierwszy raz widząc 'Plotkare' od razu przekonałyście się do tej Amerykańskiej Utopii, czy trochę czasu minę zanim polubiłyście serial?
Dziękuję :) Jeśliby zrobili Plotkarę- Spotkanie po latach - to tak sobie wyobrażam przyszłe losy C i B^^
Hmm, ja najpierw przeczytałam książkę (prosto napisana, ale pomysł ciekawy) i chciałam zobaczyć jak to będzie wyglądało. Pierwszy odcinek przypadł mi średnio do gustu, ale im dłużej oglądałam tym bardziej byłam pewna, że chce oglądać. Teraz jestem uzależniona (zwłaszcza od C&B :))
Pozwól, że najpierw odpowiem na pierwsze pytania :)
1. Blair albo Jenny
2. Heh... Nie wiem. Może Chuck?
3. Bizneswoman xD
Moja przygoda z Plotkarą zaczęła się od książki. Pożyczyłam ją jeszcze w bibliotece (teraz już kupuję wszystkie książki, które chce przeczytać) i niemalże od razu pokochałam. Myślę, że jestem w stanie się przekonać do życia "elity NY". Która dziewczyna nie lubi wystawnych przyjęć, drogich ubrań i takiej beztroski z jaką oni żyją?
1. Oczywiście, że Blair ;D
2. Chuck <3 <3 <3 <3 <3 !
3. Hmm szukanie ciuchow w sklepach;P ? :D