Czyżby Blair jednak zdecydowała się być Chuckiem i ucieka z przed ołtarza?
Czy raczej to spóźnienie na własny ślub?
Zobaczcie zdjęcia!
http://l-meester.org/gallery/thumbnails.php?album=1187&page=2
Ani to ani to akurat ;) Ślub się odbył, a Blair ucieka z przyjęcia w hotelu, nie z kościoła. Pozdrawiam i zapraszam po więcej informacji na GossipGirlxnpl :)
Kurcze chyba rzeczywiście masz rację. Blair ma obrączkę na palcu. Ciekawe co z tego wyniknie.
A może Chuck coś sobie zrobił i Blair się o tym dowiedziała? Jakie macie propozycję?
Na którym zdjęciu widać dokładnie, że to obrączka? Jak przeglądałam zdjęcia to widać pierścionek, ale szczerze mówiąc może być to też pierścionek zaręczynowy. Może być też tak, że ona wyleciała taka zapłakana i zdenerwowana bo L się nie pojawił na ślubie do którego może nie dojść.
nam tym zdjęciu http://l-meester.org/gallery/displayimage.php?pid=66565&fullsize=1
wchodze na wasze forum,zalogowalam sie i za cholere nie moge znalezc tego tematu ze spekulacjami i debaty odnosnie uciekajacej Blair. Gdzie to moge znalezc?
Zobaczcie zdjęcia!
http://l-meester.org/gallery/thumbnails.php?album=1187&p... tutaj. To jest link ze zdjęciami, który podała kassie.
Blair wyglada slicznie!
ale chodzilo mi na gossipgirl. xn, ze tam miala byc dyskusja na ten temat,ale niestety nie moge tego znalezc
Bo musisz napisać ileś tam postów, żeby Ci dały dostęp do wątku ze spoilerami.
Jak nie wyrobisz normy postów to możesz się tylko obejść smakiem.
ślicznie wygląda ! już któryś raz dziś oglądam te zdjęcia. a tak poza tym TO NIE JEST ŻADNA OBRĄCZKA! Ja nie przyjmuje tego do wiadomości xd ale tak na serio to bd pewnie pierścionek zaręczynowy albo coś, bo widocznie widać kamień na pierścionku i po co ona po ślubie miałaby iść do Chucka? bo pewnie ten hotel to od Chucka . ja myślałam że może ona do niego biegnie? albo żeby się z nim pożegnać przed ślubem ? ale jak ONA MI WEŹNIE ŚLUB Z TYM KSIĘCIEM! Blair ma być z Chuckiem , mają mieć piękne dziecko i w finale serii wziąć ślub ;]
niestety obrączka. Wyżej dodałam zdjęcie na którym widać, że to obrączka. Pierścionek ma na drugiej ręce. Prawie się rozpłakałam jak to zobaczyłam.
Cóż...po prostu będzie potem pięknym królewski rozwód. Nie ma innej opcji. Chyba, że jakoś unieważnią ślub. Muszą coś zrobić !!!!
W takim razie uśmiercą księciunia, to najrozsądniejsze wyjście. Może Louis miał wypadek i dlatego ona wybiegła! Żeby to nie było tylko pobożne życzenie
A nie pomysleliście że to niekoniecznie musi byc obrączka, przecież Blair zawsze nosiła ten pierscionek z czerwonym oczkiem tez
Tyle że tam raczej nie widać czerwonego oczka. Dla mnie to przypomina tylko obrączkę.
Gdzieś pisali, że Georgina ma coś namieszać. Jestem ciekawa czy to przez nią Blair ucieka.
no właśnie to nie musi być obrączka, porostu pierścionek. przynajmniej ja mam taką nadzieję ;p
no to będzie absolutnie nie fair wobec fanów jeśli Blair wyjdzie za księcia ;// chyba tylko pojedyncze osoby tego chcą, więc tak nie może być!
A od kiedy scenarzyści robią to co chcą fani?
Fani Chair chcą Chucka i Blair a scenarzyści od 2 sezonów bawią się w kotka i myszkę.
Fani Dair chcą Dana i Blair a scenarzyści pozdrawiają ich środkowym palcem.
Pewnie ślub rzeczywiście się odbędzie skoro spoilerowa guru - "someonelikeyou" - tak twierdzi.
To dopiero w sieci zawrze... :P
No ona sama nw czego chce i pewnie bd żałowała. ale właśnie obejrzałam nowy odcinek i ona już mnie denerwuje. niech się żeni z tym księciem o Chuck coraz bardziej mi się podoba i chyba jako jedyny w miarę wydoroślał. a ona co robi? jest w ciąży niby z księciem bierze z nim ślub a jej największe zmartwienie to że Chuck pojawił się w gazecie, no ludzie. kiedyś kochałam jej postać a teraz z odcinka na odcinek się stacza. niech już kończą ten serial póki jeszcze ktoś pamięta genialny 2 sezon, w którym kwestie znam na pamięć i widziałam go ze 5 razy. bo Chuck najwidoczniej się już dawno z tym pogodził.
na tym zdjeciu co jest niby ze obraczka to dziwne... myslalam ze obraczke nosi sie ne prawej rece...
hej, a może to będzie sen? Wszyscy wiemy, że Blair miewa różne, ciekawe sny. Może prawdziwy ślub będzie zupełnie inny. I może do niego nie dojdzie??? :D
http://www.youtube.com/watch?v=40O9HnzgAHU&feature=related Georgina w sutannie ! ;D